KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar üniversite hastanesinde tedavi gören var mı?
Benim arkadaşım 9 eylülde tedavi gördü. Opu için gittiklerinde yumurtanın çatladığını söylemiş doktor. Ama ultrasonla bakmadan önce anestezi vermişler tam işlem yapacakları sırada anlamışlar çatladığını. Arkadaşımında hiç güveni kalmadı. İşlem sırası nedir nasıl olur bilmediğim için yorum da yapamadım haliyle

Benim prof a gideceğim üniversitede hoca .ilgi konusunda şüphelerim var

Benim prof a gideceğim üniversitede hoca .ilgi konusunda şüphelerim var
Ya valla o konuda benimde şüphelerim var. O yüzden özel tercih ettim. Arkadaşımın yaşadığı büyük talihsizlik olmuştu. Tabi bu herkeste olcak diye bişey yok. Kız bide 4 saatlik yol gitti opu için. Boşa anestizi aldı filan. Hevesi kaçtı sonra bir daha denemedi tüp bebek

Öncelikle merhaba önemli olan en az 2 embriyo oluşması zaten şahsen ben öyle düşünüyorum 2021 Aralık ayında eşim tek taraflı sol tarafından varikosel ameliyatı oldu ileri hareketimiz %30 idi sayımız düşüktü yükseldi alçaldı yok değer güzel derken 3 yıl bekledik sonuç alamadık Biz de artık sürece girmiş bulunmaktayız 23 Ekim'de ön görüşmeye gittik bugün yarın regl olmayı bekliyorum tahlillerimiz yapıldı her şeylerimiz yapıldı sperm sayısı 5 milyon çıktı ileri hareket %50 2 ay önce Aşılama yaparken ileri hareketiniz %70 olmuştu Ama sonuç alamayacağımızı anladık dediğim gibi sürece girdik İnşallah yarın regl olurum da cuma günü görüşmeye giderim adınıza çok sevindim yolunuz çiçeklensin

Hatta kesinlikle sürekli yatmanizi önermiyoruz sürekli oturmayın günlük hayatinizda olun ve yürüyüş yapın dediler
Ay cok tesekkurler, belki cok cahilce ama insan buyuk umutlarla bekleyince, acaba normal gunluk sekilde hareket edersem kayip gider mi gibi inanilmaz sacma dusuncelere kapiliyorum zaman zaman. Boyle sizlerden bunlari duymak harika geldi

Çok teşekkür ederim.Umarım sizde çok güzel sonuçlar elde edersiniz ve hayalini kurduğunuz yavrunuza bir an evvel kavuşursunuz

Ben okuldayken nöbetler esnasında karnımdaymış ve beni dinliyormuşçasına konuştum hep. Her sabah da günaydınlaşıyoruz
Hayırlısı olsun
Tek isteğim bu.

Kızlar bugün transfer günü ile birlikte 3.günüm hiç belirti yok2. Tüp bebek ilki negatif oldu ilkinde hep Batman oluyordu bunda hiç belirti yok normal mi acaba ?

Ay cok tesekkurler, belki cok cahilce ama insan buyuk umutlarla bekleyince, acaba normal gunluk sekilde hareket edersem kayip gider mi gibi inanilmaz sacma dusuncelere kapiliyorum zaman zaman. Boyle sizlerden bunlari duymak harika geldi
Bana şu çok mantıklı geldi hemşirenin açıklaması. Rahmin kanlanmasi gerekiyor bebegin tutulması için bunun içinde hareket gerekli. Mutlu olduysanız ne mutlu transfer sonrası 8.gundeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…