KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar merhaba, dilerim herkes olumlu sonuç alır hayırlısıyla. ben de 30 kasımda 5. gün ngsli tek embriyo transferi oldum, test günü 12 aralık diyen diğer arkadaşlar hangi gün transfer oldunuz acaba ? benim doktorum biraz geç verdi galiba test gününü.
Arkadaşlar merhaba, dilerim herkes olumlu sonuç alır hayırlısıyla. ben de 30 kasımda 5. gün ngsli tek embriyo transferi oldum, test günü 12 aralık diyen diğer arkadaşlar hangi gün transfer oldunuz acaba ? benim doktorum biraz geç verdi galiba test gününü.
Aralık 2 benımki ayın 14 de test istedi kandan

Birşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı
Kesinlikle ilk başta belirti olmuyor bende hep olmadı gibi düşündüm asla test yapmaya cesaretim yoktu ablam zorla test alıp geldi onun zoruyla yaptım ümitsizliğe kapılma şuan 5 haftalık hala belirtim yok hatta daha çok enerjik hissediyorum kendimi

27 kasımda transfer oldum.
9 Aralık da kontrolüm var 🫶
Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar versin canlarım hepimiz istediğimiz sonuclari mujdelerle yazar bayram ederiz inşallah Rabbım emeklerimizi mujdelendirsin inşallah ❤️❤️

27 kasımda transfer oldum.
9 Aralık da kontrolüm var 🫶
Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar versin canlarım hepimiz istediğimiz sonuclari mujdelerle yazar bayram ederiz inşallah Rabbım emeklerimizi mujdelendirsin inşallah ❤️❤️
Olumlu sonuclanir insallah, hayirlisi olsun 🌻🌸💖

Merhaba ben bişey sormak istiyorum bana doktor gonapeptyl 14 kutu verildi 0,1 mg 21. Gün başlayacağım her gün 1 tane adet olunca yarım yarım vuracakmışım sorum şu yarım kullanınca aynı iğneyi ertesi gün tekrarmı vuracağım yoksa onu çöpe atıp yeni açıp tekrsr bi yarım mı vuracağım vallahi doktora bunu sormayı unuttum 🙄

İlk zamanlar bende de tanımlayamadığım bir sancı oluyordu. Gaz desem değil sanki başka birşeydi. Opuya kadar göbeğim zaten resmen hamile göbeği gibiydi 😂 opudan sonra eski haline dönmedi ama o çok şişkinlik gitmişti tabi
İyi barii sadece ben tanımlayamamış değilim 😂😂 sayılı gün olduğunu bilmek rahatlatıyor ya insanii, icerde her şey yolunda olsun o yeter bana

Merhaba durumunuz nedir tedaviye başladınız mı acaba ? Bende İstanbul bahçeci ye başladım. Şu an iğnelerimi oluyorum bugün 3. Günüm cumartesi kontrolüm var. İnşallah sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz ❤️❤️
Merhaba opu oldum 22 Kasım da . Güzel embriolar oluştu ilk reglimi oldum. İkinci reglmde transfer hazrligina başlayacağız .inşallah kavuşuruz bebislerimize ♥️

X