Keşke o an kaydedilebilseÜst çıkarmadan sadece altı çıkarıyorsun bornoz gibi giyip giriyorsun altı kapatmak için seni hemşireler hazırlıyor embriyolog gelip sana anlatıyor nasıl olcagini sonra embriyolog hazır olunca doktoru arıyorlar geliyor zaten herşeyi görceksin ekranı izle sen muhakkak ekrana bak görceksin nasıl hareket ettiğini
Evet kesinlikle içme sana tavsiyem birde telefonu al yanına ben evde bırakmıştım hemsireden rica et ekranı çeksin sen bile cekebilirsin izin verirse tabi sormadım çünkü evde bırakmıştım eşimde disardaydi telefon ona lazımdı hatta eşim girsin elimi tutsun dedim olmaz dediler hemşire tuttu elimiKeşke o an kaydedilebilseYa evet bende gün içinde içiyorum zaten su. Birde öğleden sonra ya o zamana kadar yeteri kadar dolar. Çok sıkışık olup onun sancısını da çekmek istemiyorum.
İnşallah pozitifi göreceksin canımSelamlar, henuz cikmadi sonucum bekliyorum. Size yazmaz olur muyum ciksin sonuc hemen yazacagim
Dun gece bir ruya gordum, testin sonucunu ve cikan degeri bile hatirliyorum. Uyaninca bir heyecanlandim sonradan dedim acaba buradaki yazilan degerleri okuyunca aklimda kaldi da ruyamda onu mu gordum. Telefonun basinda sonuc sisteme dussun diye bekliyorum simdi.İnşallah pozitifi göreceksin canım
Istersen hemsirenden rica et, bence boyle taleplere aliskindirlar :)Keşke o an kaydedilebilseYa evet bende gün içinde içiyorum zaten su. Birde öğleden sonra ya o zamana kadar yeteri kadar dolar. Çok sıkışık olup onun sancısını da çekmek istemiyorum.
Evet olabilir ben bi şansımı denerim olmazsaIstersen hemsirenden rica et, bence boyle taleplere aliskindirlar :)
Ay çok heyecanlıDun gece bir ruya gordum, testin sonucunu ve cikan degeri bile hatirliyorum. Uyaninca bir heyecanlandim sonradan dedim acaba buradaki yazilan degerleri okuyunca aklimda kaldi da ruyamda onu mu gordum. Telefonun basinda sonuc sisteme dussun diye bekliyorum simdi.
Hadi bakalım bizde seni bekliyoruzDun gece bir ruya gordum, testin sonucunu ve cikan degeri bile hatirliyorum. Uyaninca bir heyecanlandim sonradan dedim acaba buradaki yazilan degerleri okuyunca aklimda kaldi da ruyamda onu mu gordum. Telefonun basinda sonuc sisteme dussun diye bekliyorum simdi.
Ay hamile miyim simdi ben nolur biri bir sey söylesin. ay elim ayagim bosaldi.Kizlaar cikmis cikmis HCG degerim 70
Ben sorduğumda biz 3 veya 5. gün ayırt etmiyoruz, anne rahminde gelişmesi daha mantıklı geliyor bize o yüzden 3. gün hepsi demişlerdi. Kaliteye dair de bir şey demiyorlar, iyi kalite, transfer için uygun vs. diyor embriyolog, az bilgi veriyorlar anlayacağın. İstersen transfer öncesi embriyolog geliyor konuşmak için, o zaman bir sor neden 3. gün diye.Benimki de 3. Gün embriyosu. Bende mesela bunu merak ediyorum neden 5. Güne gitmiyor. Birde benim taze transfer olacak. Sana kalitesini söylediler mi? Benim opuyu Ayşin hanım yaptı ya yine onu istiyorum nedensebana çok pozitif bir imaj sergiledi çünkü
Tebrikler canımAy hamile miyim simdi ben nolur biri bir sey söylesin. ay elim ayagim bosaldi.
Ay doktoruma da yazdim daha cevap yazmadi ama negatif olunca 5in altinda cikiyordu biliyorum. Ay inanamiyorum ya. Doktorum da tamam desin hamilesin bi rahatlayayim.Tebrikler canım
Ayyyy hamilesin kuzummm hamilesinKizlaar cikmis cikmis HCG degerim 70
AyAyyyy hamilesin kuzummm hamilesin
Evet kuzum iki gün sonra bida bakAySimdi napiyoruz 2 gun sonra artis var mi diye bir daha mi kan veriyoruz?
Yaşasın yaşasınKizlaar cikmis cikmis HCG degerim 70
Ya biliyor musun bişeyleri sorgulamakta istemiyorum aslında. Her zaman bilmemek daha iyi düşünüyorum. Şey gibi cehalet mutluluk getirirBen sorduğumda biz 3 veya 5. gün ayırt etmiyoruz, anne rahminde gelişmesi daha mantıklı geliyor bize o yüzden 3. gün hepsi demişlerdi. Kaliteye dair de bir şey demiyorlar, iyi kalite, transfer için uygun vs. diyor embriyolog, az bilgi veriyorlar anlayacağın. İstersen transfer öncesi embriyolog geliyor konuşmak için, o zaman bir sor neden 3. gün diye.
Gereken bilgileri veriyorlar diye düşünüyorum ben de ya, farklı ekoller var, teslimiyet en iyisi bence de.Ya biliyor musun bişeyleri sorgulamakta istemiyorum aslında. Her zaman bilmemek daha iyi düşünüyorum. Şey gibi cehalet mutluluk getirir
Ayy en güzel haberleri bekliyoruz senden gözün aydinnKızlar şimdi eve geldim sağ salim transferim oldu :) tamamen acısız ve beş dakikalık bir işlemdihaftaya test yaptıracağım bakalım ne çıkacak