KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Keşke o an kaydedilebilse Ya evet bende gün içinde içiyorum zaten su. Birde öğleden sonra ya o zamana kadar yeteri kadar dolar. Çok sıkışık olup onun sancısını da çekmek istemiyorum.

Keşke o an kaydedilebilse Ya evet bende gün içinde içiyorum zaten su. Birde öğleden sonra ya o zamana kadar yeteri kadar dolar. Çok sıkışık olup onun sancısını da çekmek istemiyorum.
Evet kesinlikle içme sana tavsiyem birde telefonu al yanına ben evde bırakmıştım hemsireden rica et ekranı çeksin sen bile cekebilirsin izin verirse tabi sormadım çünkü evde bırakmıştım eşimde disardaydi telefon ona lazımdı hatta eşim girsin elimi tutsun dedim olmaz dediler hemşire tuttu elimi o an insan duygusal oluyor birine ihtiyaç duyuyor embriyolog da elimden tuttu saolsun

İnşallah pozitifi göreceksin canım
Dun gece bir ruya gordum, testin sonucunu ve cikan degeri bile hatirliyorum. Uyaninca bir heyecanlandim sonradan dedim acaba buradaki yazilan degerleri okuyunca aklimda kaldi da ruyamda onu mu gordum. Telefonun basinda sonuc sisteme dussun diye bekliyorum simdi.

Ben sorduğumda biz 3 veya 5. gün ayırt etmiyoruz, anne rahminde gelişmesi daha mantıklı geliyor bize o yüzden 3. gün hepsi demişlerdi. Kaliteye dair de bir şey demiyorlar, iyi kalite, transfer için uygun vs. diyor embriyolog, az bilgi veriyorlar anlayacağın. İstersen transfer öncesi embriyolog geliyor konuşmak için, o zaman bir sor neden 3. gün diye.

Ya biliyor musun bişeyleri sorgulamakta istemiyorum aslında. Her zaman bilmemek daha iyi düşünüyorum. Şey gibi cehalet mutluluk getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…