KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar bugün iğnenin 2. Günündeyim. İğne saatini 18.00 ayarladım. Eşimin evde olduğu saat. Tüm süreci benimle birlikte yaşamasini istiyorum diğer türlü çok yalnız hissediyorum
Çok önemli biliyor musun. Bende eşimle beraber ilerliyorum ki o benden daha düzenli tüm iğnelerimi o ayarlıyor. Arıyor beni hadi gel iğne saatin geldi diye

Merkeze ne kadar ödeme yaptın ekstralar hariç. Bana 62500 dediler opu ve transfer için
Tek dondurulmuş transfer için 28 bin veriyoeum, opu işlemi ne kadardı unuttum şimdi, eve geçince bir bakayım notlarıma ama nisandaydı benim opu, arada bi 5-10 gibi bir fark vardır şimdi.

Selam kızlar, ben de bu akşam 21.00da çatlatma iğnemi vurucam, inşallah cumartesi sabah yumurta toplamam var. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı inşallah bu sefer güzel yumurtalarım olur güzel embriyolar olur. Dondurulmuş transfer olcak inşallah hayırlısıyla bu tedavide sonuca ulaşır bebeğimi alırım kucağıma

Benim de yarın yumurta toplamam var inşallah çok güzel yumurtalarınız toplanır sizinde kaç yumurta toplanmıştı ilkinde

Canım senin kaçta toplama olacak? Kendini nasıl hissediyorsun şuan
9 buçukta merkezde olun dediler 10 da işleme alıcaklar sanırım ay çok heyecanlıyım ama iyi hissediyorum bazen acaba yumurtalarım çatlar mı düşüncesi geliyor sonra diyorum çatlamasın diye 6 gün boyunca iğne vurdun çatlamaz diyorum garip hallerdeyim

Çatlatmayı saat kaçta vurmuştun? Valla inanır mısın o düşünce benden asla gitmiyor. Hele bir de akıntı fazlalaşınca eyvah diyorum sonra senin gibi düşünüyorum onca iğne yapıyoruz bir zahmet çatlamasınlar. Ama kimi insanın opu öncesi çatlamış. Onlar kullanmıyor muydu iğne. Kafada deli sorular

Dün gece 10da vurdum iğneyi canım aynen ben de gördüm çatlamış falan yazmışlar ama kötü düşünmek istemiyorum

Dün gece 10da vurdum iğneyi canım aynen ben de gördüm çatlamış falan yazmışlar ama kötü düşünmek istemiyorum
Evet ya boşver biz kötü düşünmeyelim sürecimiz gayet sağlıklı ve güzel ilerliyor. Allahın izniyle öyle de devam edecek. Ben yarın akşam 21:30 da vurulcam. Pazar sabah 7:45 de merkezde olacağım. Yarın iki tanede gonapeptyl vurcam 20:30 da. Öğlen 2 de son cetrodite olcam. Sonra her yerim delik deşik

Çok önemli biliyor musun. Bende eşimle beraber ilerliyorum ki o benden daha düzenli tüm iğnelerimi o ayarlıyor. Arıyor beni hadi gel iğne saatin geldi diye
Aşılamada gündüz yalnız kendim yapıyordum böyle ağlaya ağlaya yapıyordum ama bunda eşim de yapınca böyle bölüşüyoruz biraz stresimizi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…