KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar dünki tahlil sonucum 36.2 geldi ayın 20 si transfer olmuştu sevineyimmi?
Merhaba ben pek anlamıyorum daha 3 günüm ama daha gününüz gelmemiş bekleyin var ama çok yeni minicik bir damla düsünün tutunmuş o sizde destek verin Allah en iyisini bilir inşallah katlanacak tır bizde dua edelim hep birlikte

Aşıyı her transfer oncesi yeniliyorlar ozamaan dimi 13bin falan dediler bana ama ben regli olup iğneleri basliyip opu falan olucam artar ozamana fiyati
Evet her transfer öncesi kan alıp tekrar yapıyorlar. Çok aşırı bir artış olmadı ben başladığımdan beri, nisanda olmuştum ilk 10k’ydı, şimdi 13k olmuş.

Evet her transfer öncesi kan alıp tekrar yapıyorlar. Çok aşırı bir artış olmadı ben başladığımdan beri, nisanda olmuştum ilk 10k’ydı, şimdi 13k olmuş.
Merkeze ne kadar ödeme yaptın ekstralar hariç. Bana 62500 dediler opu ve transfer için

Laboratuvarları çok iyi, doktor iletişimiyse herkese göre değişiyor bence ya, çok fazla bilgi vermiyorlar bence kafa karışıklığı olmasın diye, o da kiminin hoşuna gidiyor kiminin gitmiyor. Senin özelinde önemli olan laboratuvar diye anlıyorum, o konuda güvenebilirsin.

Ben zaten fazla bilgi kalabalığını sevmiyorum. Her bilgi yeni bir araştırma konusu gibi oluyor. Biraz teslimiyetçiyim bu konularda. Doktorlar bizim için en doğrusunu yapıyordur mutlaka kafasındayım. Benim kendi doktorumda öyle ağzından cımbızla alırsın lafı. Belki de o yüzden doktorumdan memnunum. Fazla samimi ilişkilerden hoşlanmıyorum zaten biz kadınlar için çok özel bir durum o muayene anları filan. O yüzden minimum samimiyet benim tercihim

Merhabalar sürecin çok güzel tamamlanır inşallah bende daha dun başladım

Ya cok üzgünüm inanki inşallah bi mucize olur ve artar cok haklısın yıpranmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…