- 12 Mart 2019
- 14.374
- 33.697
Belirtilerin çoğu ilaçlardan oluyor evet ama ben daha önce gebelik yaşadım devamı gelmedi ne yazıkki gebelik yaşadığım için biliyorum vücudumun verdiği tepkileriBence rahat ol koyulaşır 6 deneme baya olmuş rabbim emeğini boşa cikarmasin inşallah ikiside tutmuştur benim 2 ci oluyor tek embriyo kalmıştı ama ilk yaptigimla ayni birşey hissetmiyorum bunun öncesi her ay yumurtlama günü takibi yaptığım için bende adet geliyor mu bilirim hiç yanılmam inşallah bu defa yaniliyorumdur
Ben de opu öncesi fitil ve lavman yapmıştım, gözünüz korkmasın şırıngayla yapılanlardandı benimki, kolayca yapmıştım. Bir süre banyoda vakit geçirmek gerekiyor sadece :)Fitil verdiler mi peki? Valla lavman olayı da hep korktuğum şeydi
Hayır çok silik değil gayet güzel çıkmış devamı gelir inşallahEki Görüntüle 3511135
20 kasımda transfer yapıldı bugun idrar testi böyle çok silik çıktı varmı yokmu anlayanlar yorum yapabilirmi?
Var varEki Görüntüle 3511135
20 kasımda transfer yapıldı bugun idrar testi böyle çok silik çıktı varmı yokmu anlayanlar yorum yapabilirmi?
Anladım canım bu defa inşallah sağ salim kucağına alırsınBelirtilerin çoğu ilaçlardan oluyor evet ama ben daha önce gebelik yaşadım devamı gelmedi ne yazıkki gebelik yaşadığım için biliyorum vücudumun verdiği tepkileri
Nasıl yaktı mı çatlatma iğnesi? Yaa sayılı saatler kaldı çok keyifli çok stresli ve çok heyecanlı dakikalarBenim de bugün bitti canım cuma da opu şimdi yarım saat sonra çatlatma iğnemi vurucam
Fitil değil ama lavmanın düşüncesi bile kötü yaptı beniBen de opu öncesi fitil ve lavman yapmıştım, gözünüz korkmasın şırıngayla yapılanlardandı benimki, kolayca yapmıştım. Bir süre banyoda vakit geçirmek gerekiyor sadece :)
Kolonoskopi icin kullanmistim ben 10-15 dakikaya kendini hissettirmistiFitil değil ama lavmanın düşüncesi bile kötü yaptı beniözel olacak belki ama lavmanı uyguladıktan ne kadar zaman sonra etkisinş gösterdi? Birde doktor büyük tuvaleti yaptıktan sonra fitili kullanacaksın dedi
Gece 12 den sonra su yemek yasak ve bu lavmanı gece 12 de yapmam lazımmışKolonoskopi icin kullanmistim ben 10-15 dakikaya kendini hissettirmistiZaten farketmemeniz IMKANSIZ Sonrasinda da bir sure su icseniz bile ilac etkisini gostermeye devam ediyor.
Evet oyle ama bir faydasi vardir bizim goremedigimiz. Belki daha rahat gorunecektir rahminizGece 12 den sonra su yemek yasak ve bu lavmanı gece 12 de yapmam lazımmış5-10 dakikalık işlem iÇin lavman olmasaymış iyiymiş aslında
Yok canım yakmadı aşılama oldum 2 kere ordan da biliyorum bu iğneyi o yüzden bir sorun olmadıNasıl yaktı mı çatlatma iğnesi? Yaa sayılı saatler kaldı çok keyifli çok stresli ve çok heyecanlı dakikalargaz problemin var mı? Bende acaip şişkinlik ve gaz var her geçen gün de artıyor
Evet bende sehir dışından geliyorum tahliller herseyler hazır regli olmayı bekliyorum 15 gün falan varGünaydın bugün belli olacak merkeze ne saman gideceğim. Sizde orda mı tedavi görüyorsunuz
Kuzu sen takibin için kendi şehrindeki muayene oluyorsun ben öyle yapacagimEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
Evet ben bodrumda yaşıyorum. Bana 3-3 buçuk saatlik mesafe izmir. Cumartesi gidip orda kalacağız pazar sabah 7:50 de opu olacak. Burdaki doktorumun tavsiyesi zaten tavmergen. Baya da ilgililer inşallah sonuçlarda güzel olurKuzu sen takibin için kendi şehrindeki muayene oluyorsun ben öyle yapacagim
InsallahEvet ben bodrumda yaşıyorum. Bana 3-3 buçuk saatlik mesafe izmir. Cumartesi gidip orda kalacağız pazar sabah 7:50 de opu olacak. Burdaki doktorumun tavsiyesi zaten tavmergen. Baya da ilgililer inşallah sonuçlarda güzel olur
Bende 2 saatlik yoldan geliyorum beni de buradaki doktorum gönderdi tavmergen çok kötü yorumları vardı ama ben ayşin hanımda muayene ye başladım iyi ve bilgili bir doktor.regli den sonra opu için mi gidiyorsunuz 2.kez 12 günlük iğne sürecinde gittinzmi?birde NK paneli (katil hücreler) benim pozitif geldi size de yaptilarmiEvet ben bodrumda yaşıyorum. Bana 3-3 buçuk saatlik mesafe izmir. Cumartesi gidip orda kalacağız pazar sabah 7:50 de opu olacak. Burdaki doktorumun tavsiyesi zaten tavmergen. Baya da ilgililer inşallah sonuçlarda güzel olur
İnşallah âmin güzel haberlerinizi bekliyorum benim de olmuyor üç senedir sebepsiz infertilite ben de bu ay daha yeni başlayacağımDaha önceden bir tane olmuştu ama malesef ki kaybettim 3 - 4 senedir deniyoruz olmuyor bir türlü inşallah olacak ama biliyorum
Merhaba rahatsızlığınız neydi negatif çıkmasındaki sebep neymiş Allah’ım kimseyi kucağına boş bırakmasınevet maalesef
Bu test nedir, neden yaptilar size? Rutinde yapilan bir testse ben hic duymamistim.Bende 2 saatlik yoldan geliyorum beni de buradaki doktorum gönderdi tavmergen çok kötü yorumları vardı ama ben ayşin hanımda muayene ye başladım iyi ve bilgili bir doktor.regli den sonra opu için mi gidiyorsunuz 2.kez 12 günlük iğne sürecinde gittinzmi?birde NK paneli (katil hücreler) benim pozitif geldi size de yaptilarmi