KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Belirtilerin çoğu ilaçlardan oluyor evet ama ben daha önce gebelik yaşadım devamı gelmedi ne yazıkki gebelik yaşadığım için biliyorum vücudumun verdiği tepkileri

Benim de bugün bitti canım cuma da opu şimdi yarım saat sonra çatlatma iğnemi vurucam
Nasıl yaktı mı çatlatma iğnesi? Yaa sayılı saatler kaldı çok keyifli çok stresli ve çok heyecanlı dakikalar gaz problemin var mı? Bende acaip şişkinlik ve gaz var her geçen gün de artıyor

Ben de opu öncesi fitil ve lavman yapmıştım, gözünüz korkmasın şırıngayla yapılanlardandı benimki, kolayca yapmıştım. Bir süre banyoda vakit geçirmek gerekiyor sadece :)
Fitil değil ama lavmanın düşüncesi bile kötü yaptı beni özel olacak belki ama lavmanı uyguladıktan ne kadar zaman sonra etkisinş gösterdi? Birde doktor büyük tuvaleti yaptıktan sonra fitili kullanacaksın dedi

Kolonoskopi icin kullanmistim ben 10-15 dakikaya kendini hissettirmisti Zaten farketmemeniz IMKANSIZ Sonrasinda da bir sure su icseniz bile ilac etkisini gostermeye devam ediyor.

Kolonoskopi icin kullanmistim ben 10-15 dakikaya kendini hissettirmisti Zaten farketmemeniz IMKANSIZ Sonrasinda da bir sure su icseniz bile ilac etkisini gostermeye devam ediyor.
Gece 12 den sonra su yemek yasak ve bu lavmanı gece 12 de yapmam lazımmış 5-10 dakikalık işlem iÇin lavman olmasaymış iyiymiş aslında

Nasıl yaktı mı çatlatma iğnesi? Yaa sayılı saatler kaldı çok keyifli çok stresli ve çok heyecanlı dakikalar gaz problemin var mı? Bende acaip şişkinlik ve gaz var her geçen gün de artıyor
Yok canım yakmadı aşılama oldum 2 kere ordan da biliyorum bu iğneyi o yüzden bir sorun olmadı evet benim de öyle gaz ve şişkinlik baya arttı

Kuzu sen takibin için kendi şehrindeki muayene oluyorsun ben öyle yapacagim
Evet ben bodrumda yaşıyorum. Bana 3-3 buçuk saatlik mesafe izmir. Cumartesi gidip orda kalacağız pazar sabah 7:50 de opu olacak. Burdaki doktorumun tavsiyesi zaten tavmergen. Baya da ilgililer inşallah sonuçlarda güzel olur

Evet ben bodrumda yaşıyorum. Bana 3-3 buçuk saatlik mesafe izmir. Cumartesi gidip orda kalacağız pazar sabah 7:50 de opu olacak. Burdaki doktorumun tavsiyesi zaten tavmergen. Baya da ilgililer inşallah sonuçlarda güzel olur
Bende 2 saatlik yoldan geliyorum beni de buradaki doktorum gönderdi tavmergen çok kötü yorumları vardı ama ben ayşin hanımda muayene ye başladım iyi ve bilgili bir doktor.regli den sonra opu için mi gidiyorsunuz 2.kez 12 günlük iğne sürecinde gittinzmi?birde NK paneli (katil hücreler) benim pozitif geldi size de yaptilarmi

Bu test nedir, neden yaptilar size? Rutinde yapilan bir testse ben hic duymamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…