KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Selamlar hanımlar, 32 yasındayım amh düşüklüğüdür sebebiyle tup bebeğe basladık. ikinci tüp bebek tedavisini görüyorum. Perşembe günü tekrar kontrolüm var cumartesi ya da pazar günü opu olacak dedi doktorum. İlk tedavimde 2 yumurtam vardı 2si de boş çıkmıştı. sımdı de 2 yumurtam var bunlar dolu olur ınsallah

Yaşınız küçük yumurtalariniz için tedavi öncesi keşke bitkisel birseyler yapıp sonra tedaviye baslasaydiniz ama canım hersey kısmet benim 8 yumurta oluştu 8 de doluydu döllendi iki tane transfer edildi tutmadı negatif ellerinde bitane kaldı dondurdular şimdi tek embriyo transferi oldum bugün 1 ci günüm yani kısmette varsa inan birtane yetiyor kiminin bir yumurtada ikiz oluyor burda çok okudum böyle hikayeler herşey gönlünce olsun rabbim yar ve yardımcın olsun

Günaydın kızlar herkes nasıl? espressoc naptın canım gittin mi doktora?
tatluboncuk senden de haber bekliyorum heyecanla
Kuzum benim küçük yumurtalarım vardı cumartesi günkü kontrolde şimdi hepsi çok güzel gelişmiş yarın son bir kez daha bakmak istiyorum dedi doktorum cuma günü de opu olucak

Kuzum benim küçük yumurtalarım vardı cumartesi günkü kontrolde şimdi hepsi çok güzel gelişmiş yarın son bir kez daha bakmak istiyorum dedi doktorum cuma günü de opu olucak
Yaaa süper süper. Şimdi tekrardan bir iğne verdi mi peki? Çatlatmayı ne zaman yapacakmışsın? Bakalım benim de yarın belli olacak. Belki banada cuma der

İğneden Kalanları bugün kullanıcam yarın çatlatma cuma toplama kuzum
Bende şimdi son cetrodite iğneyi vurdum. Benim arkadaşımın iğne kullandığı halde çatlaması olmuştu. Akıntı olunca istemsiz bir şüpheye düşüyorum. Ama sende akıntım var diyordun dimi.

Siz bitkisel olarak neler yaptınız yumurta sayısının artması ve gelişimi için

Arkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?

Bende şimdi son cetrodite iğneyi vurdum. Benim arkadaşımın iğne kullandığı halde çatlaması olmuştu. Akıntı olunca istemsiz bir şüpheye düşüyorum. Ama sende akıntım var diyordun dimi.
Evet evet benim de akıntım var 19 mm’lik yumurtam var şuan ama doktor 19mmli düşünüp hemen çatlatma yapmayalım diğerlerini de düşünelim dedi o yüzden bugün çatlatma vermedi yarın akşam vurup cuma toplayalım dedi

ben hala regl olmayı bekliyorum, başarısız transfer sonrası 2.reglim olacak, bir türlü gelmedi ki başlayalım. hep böyle mi oluyor arkadaşlar, yani tüp bebek denemesinden sonra ki regl hep gecikti mi sizde de

Hayır canım doğal gebelıkte kullanılmıyor egerkı kanama alanı varsa veya dusuk rıskı varsa progestan kullanır kanda pıhtılasma varsa kan sulandırıcı ıgne kullanır bizlerde pozıtıf olma durumunda 3 ay boyunca ılaclara devam hcg ıle progestan bakılır sonuca gore ılaclar dusurulur yada artırılır

ben hala regl olmayı bekliyorum, başarısız transfer sonrası 2.reglim olacak, bir türlü gelmedi ki başlayalım. hep böyle mi oluyor arkadaşlar, yani tüp bebek denemesinden sonra ki regl hep gecikti mi sizde de
Canım benim de gecikmişti reglim transfer sonrası birkaç ay, insanın ister istemez canı sıkılıyor ama endişelenme derim.

Doğal yolla kalanlar da progestron takviyesi, kan sulandırıcı vs. kullanabiliyor canım

Hayır doğal yolla hamile kalsa düşük riski olmadığı sürece bizim kullandığımız ilaçları kullanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…