- 22 Nisan 2024
- 148
- 95
- 32
Selamlar hanımlar, 32 yasındayım amh düşüklüğüdür sebebiyle tup bebeğe basladık. ikinci tüp bebek tedavisini görüyorum. Perşembe günü tekrar kontrolüm var cumartesi ya da pazar günü opu olacak dedi doktorum. İlk tedavimde 2 yumurtam vardı 2si de boş çıkmıştı. sımdı de 2 yumurtam var bunlar dolu olur ınsallah
Test için çok erken degilmi burdan bakınca net görünmüyor inşallah vardır canim5. Gün çift embriyo transferi sizce pozitif mi
Yaşınız küçük yumurtalariniz için tedavi öncesi keşke bitkisel birseyler yapıp sonra tedaviye baslasaydiniz ama canım hersey kısmet benim 8 yumurta oluştu 8 de doluydu döllendi iki tane transfer edildi tutmadı negatif ellerinde bitane kaldı dondurdular şimdi tek embriyo transferi oldum bugün 1 ci günüm yani kısmette varsa inan birtane yetiyor kiminin bir yumurtada ikiz oluyor burda çok okudum böyle hikayeler herşey gönlünce olsun rabbim yar ve yardımcın olsunSelamlar hanımlar, 32 yasındayım amh düşüklüğüdür sebebiyle tup bebeğe basladık. ikinci tüp bebek tedavisini görüyorum. Perşembe günü tekrar kontrolüm var cumartesi ya da pazar günü opu olacak dedi doktorum. İlk tedavimde 2 yumurtam vardı 2si de boş çıkmıştı. sımdı de 2 yumurtam var bunlar dolu olur ınsallah
Kuzum benim küçük yumurtalarım vardı cumartesi günkü kontrolde şimdi hepsi çok güzel gelişmiş yarın son bir kez daha bakmak istiyorum dedi doktorum cuma günü de opu olucakGünaydın kızlar herkes nasıl?espressoc naptın canım gittin mi doktora?
tatluboncuk senden de haber bekliyorum heyecanla
Yaaa süper süper. Şimdi tekrardan bir iğne verdi mi peki? Çatlatmayı ne zaman yapacakmışsın? Bakalım benim de yarın belli olacak. Belki banada cuma derKuzum benim küçük yumurtalarım vardı cumartesi günkü kontrolde şimdi hepsi çok güzel gelişmiş yarın son bir kez daha bakmak istiyorum dedi doktorum cuma günü de opu olucak
İğneden Kalanları bugün kullanıcam yarın çatlatma cuma toplama kuzumYaaa süper süper. Şimdi tekrardan bir iğne verdi mi peki? Çatlatmayı ne zaman yapacakmışsın? Bakalım benim de yarın belli olacak. Belki banada cuma der
Bende şimdi son cetrodite iğneyi vurdum. Benim arkadaşımın iğne kullandığı halde çatlaması olmuştu. Akıntı olunca istemsiz bir şüpheye düşüyorum. Ama sende akıntım var diyordun dimi.İğneden Kalanları bugün kullanıcam yarın çatlatma cuma toplama kuzum
Siz bitkisel olarak neler yaptınız yumurta sayısının artması ve gelişimi içinYaşınız küçük yumurtalariniz için tedavi öncesi keşke bitkisel birseyler yapıp sonra tedaviye baslasaydiniz ama canım hersey kısmet benim 8 yumurta oluştu 8 de doluydu döllendi iki tane transfer edildi tutmadı negatif ellerinde bitane kaldı dondurdular şimdi tek embriyo transferi oldum bugün 1 ci günüm yani kısmette varsa inan birtane yetiyor kiminin bir yumurtada ikiz oluyor burda çok okudum böyle hikayeler herşey gönlünce olsun rabbim yar ve yardımcın olsun
Merhabalar beta değerleriniz nasıl çıktı acaba hatırlıyor musunuz?Selamlar, ben gruba daha önce yazmıştım, pozitif çıktı ilk kan testi. Beta yükselişini takip ediyoruz
Evet evet benim de akıntım var 19 mm’lik yumurtam var şuan ama doktor 19mmli düşünüp hemen çatlatma yapmayalım diğerlerini de düşünelim dedi o yüzden bugün çatlatma vermedi yarın akşam vurup cuma toplayalım dediBende şimdi son cetrodite iğneyi vurdum. Benim arkadaşımın iğne kullandığı halde çatlaması olmuştu. Akıntı olunca istemsiz bir şüpheye düşüyorum. Ama sende akıntım var diyordun dimi.
Hayır canım doğal gebelıkte kullanılmıyor egerkı kanama alanı varsa veya dusuk rıskı varsa progestan kullanır kanda pıhtılasma varsa kan sulandırıcı ıgne kullanır bizlerde pozıtıf olma durumunda 3 ay boyunca ılaclara devam hcg ıle progestan bakılır sonuca gore ılaclar dusurulur yada artırılırArkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?
Canım benim de gecikmişti reglim transfer sonrası birkaç ay, insanın ister istemez canı sıkılıyor ama endişelenme derim.ben hala regl olmayı bekliyorum, başarısız transfer sonrası 2.reglim olacak, bir türlü gelmedi ki başlayalım. hep böyle mi oluyor arkadaşlar, yani tüp bebek denemesinden sonra ki regl hep gecikti mi sizde de
Ne önerdi peki doktorun, moralini bozma her şeye bir çare bulunuyorBenim muayenede 18 mm kist ve polikistik över görünümü çıktı
Doğal yolla kalanlar da progestron takviyesi, kan sulandırıcı vs. kullanabiliyor canımArkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?
Hayır doğal yolla hamile kalsa düşük riski olmadığı sürece bizim kullandığımız ilaçları kullanmazArkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?
Kaçıncı günün canımBende erken test yaptım transfer gunum salıydı ve sonuc negatıf daha artmaz sanmıyorum ama eşimin isteği üzerine ilaclara hcg gunume kadar devam