KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet evet benim de akıntım var 19 mm’lik yumurtam var şuan ama doktor 19mmli düşünüp hemen çatlatma yapmayalım diğerlerini de düşünelim dedi o yüzden bugün çatlatma vermedi yarın akşam vurup cuma toplayalım dedi
Yaaa heyecan var mı 🤩 off ya bazen zaman geçmiyor gibi düşünüyorum ama sonra bakıyorum 8 gün geçmiş bile. Bundan sonrası da inşallah böyle tertemiz sorunsuz geçer 🙏

Yaaa heyecan var mı 🤩 off ya bazen zaman geçmiyor gibi düşünüyorum ama sonra bakıyorum 8 gün geçmiş bile. Bundan sonrası da inşallah böyle tertemiz sorunsuz geçer 🙏
Merhaba senin 8 gün olmuş paylasirmisin günlerin nasıldı belirti oluyor mu benim daha çok yeni dün bu saatte oldum daha 24 saat oldu acikcasi meraktayim gecen yıl taze transfer de kasıklarımda 2 ci gün bir patlama oldu aşırı sancı bunda birşey olmadı bu dondurulmuş olduğu içinmi acaba

Arkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?
Gebelik oluşumunda ve sürdürülmesinde önemli bir rol oynayan progesteron hormonu, normalden az salgılandığı durumda gebe kalmakla ilgili sorunlar oluşturabilir. Vücutta yeterince progesteron bulunmadığında, rahim duvarı hamileliğe hazırlanacak şekilde kalınlaşamaz ve döllenme gerçekleşse bile, oluşan embriyo rahim duvarına tutunamayacağı için hamilelik gerçekleşemez. İşte bu durumda anne adayının hekim kontrolünde progesteron hormonu takviyesi alması hamileliğin sağlıklı bir şekilde gelişmesine destek verecektir.

Progesteron kullanımı özellikle daha önceki hamileliklerinde düşük yapan anne adaylarının sağlıklı bir doğum ve hatta lohusalık sürecini destekler.

Ya olmaz olur mu bugün bide iyi haber alınca daha bi sevindim heyecanlandım 2 kontrol gittim yumurtalarım geriden büyüyordu moralim bozulmuştu çok şükür iyiyim şimdi 🙏🏻 sağlıklı kaliteli embriyolarımız olur inşallah 🥰

Merhaba senin 8 gün olmuş paylasirmisin günlerin nasıldı belirti oluyor mu benim daha çok yeni dün bu saatte oldum daha 24 saat oldu acikcasi meraktayim gecen yıl taze transfer de kasıklarımda 2 ci gün bir patlama oldu aşırı sancı bunda birşey olmadı bu dondurulmuş olduğu içinmi acaba
Uniq12 opu için hazırlanıyor daha transfer olmadı :)

Ne kistiymiş ki? Polikistik over görünümünü bi kere doktor banada söylemişti ama bir sonraki muayenede çıkmamıştı.
Aşılama tedavisinin olumsuz etkisi olabilir dedi. Tedaviye yarın başlayacağız progesteronum çok düşük çıktı e2 detaylı bakılacak dedi

Ben henüz o aşamaya gelmedim 🥰 opu bekliyorum.

Aşılama tedavisinin olumsuz etkisi olabilir dedi. Tedaviye yarın başlayacağız progesteronum çok düşük çıktı e2 detaylı bakılacak dedi
Tamam zaten reglin 2. Veya 3. Günü başlanıyor ya tedaviye. Yarın 3. Günün olmuş olacak. E2 kaç çıktı ki?

Aslında bu da doğru, 1in altında olmalı diyorlar progesterona. Daha tedaviye başlamadan neden düşük demiş ki? Zaten ilaçla arttırılıyor değer
Ya işte her doktorun yoğurt yiyişi farklı. Zaten aldığımız ilaçlar full hormon içeriyor ve dediğim gibi yükseltmesi lazım o ilaçların. Ama sanırım doktorlarda bazı şeyleri riske atmak istemiyor.

Ya işte her doktorun yoğurt yiyişi farklı. Zaten aldığımız ilaçlar full hormon içeriyor ve dediğim gibi yükseltmesi lazım o ilaçların. Ama sanırım doktorlarda bazı şeyleri riske atmak istemiyor.
Ya evet her doktorun tedavisi farklı. Aynı zamanda tedaviye başladığım arkadaşımla aramda dünya kadar fark var onun doktoru 20 ilaç verdiyse benimki 3 verdi. Tabi bünyeye, hormonlara göre de değişir. Doktor güvenmek lazım 🙏🏻

Ya evet her doktorun tedavisi farklı. Aynı zamanda tedaviye başladığım arkadaşımla aramda dünya kadar fark var onun doktoru 20 ilaç verdiyse benimki 3 verdi. Tabi bünyeye, hormonlara göre de değişir. Doktor güvenmek lazım 🙏🏻
Kesinlikle bence işin en önemli kısmı bu. Evet bazı doktorlar can sıkıcı olabiliyor ama neticede onlar senelerce bu işin okulunu okumuş dirsek çürütmüşler biz ve bizim gibi kimbilir kaç hastaya bakmışlardır. O yüzden belki de biraz teslimiyetçi olmak lazım.

X