Hayirlisi olsun diyelim o haldeMerhaba arkadaşlar, 18 Kasım'da transferim oldu 3.gun taze embriyo:) sohbete nereden girsem bilemedim
Hayırlı haberleri aldınız mı pekiMerhaba arkadaşlar, 18 Kasım'da transferim oldu 3.gun taze embriyo:) sohbete nereden girsem bilemedim
Aaa birlikteyiz o zaman. Benim 9:45 randevu. Bugün nasıl geçecek nasıl sabah olacak bilmiyorumBenim de yarın kontrol günüm, transfer günü belli olacak kalbim küt küt
İnşallah hepimizHayirlisi olsun diyelim o haldeGuzelce size tutunsun, pozitif haberlerini de alin insallah
İki gün sonra gününde kan vereyim dedim :) siz ne transfer oldunuz muHayırlı haberleri aldınız mı peki
Benim de yarın kontrol günüm, transfer günü belli olacak kalbim küt küt
12 de randevum canım çıkınca haber vericemGünaydın kızlar herkes nasıl?espressoc naptın canım gittin mi doktora?
tatluboncuk senden de haber bekliyorum heyecanla
Benim muayenede 18 mm kist ve polikistik över görünümü çıktı9. Gündeyim canım. İnşallah son günüm olur. Valla göbek delik deşik oldu artık ama olsun tabiki de asla şikayetçi değilim
Hiç test yaptınız mıMerhaba arkadaşlar, 18 Kasım'da transferim oldu 3.gun taze embriyo:) sohbete nereden girsem bilemedim
Ne kistiymiş ki? Polikistik over görünümünü bi kere doktor banada söylemişti ama bir sonraki muayenede çıkmamıştı.Benim muayenede 18 mm kist ve polikistik över görünümü çıktı
Peki hamile kalabildiniz miSebepsiz infertilité canım
Ayyyy çok sevindim benim de o saatlerde sanırım randevum. Belki aynı gün transfer oluruzAaa birlikteyiz o zaman. Benim 9:45 randevu. Bugün nasıl geçecek nasıl sabah olacak bilmiyorum
5. ve 6.gun kaset test yaptım negatif çıktıHiç test yaptınız mı
Benim önce bir opu işlemim olacak ama. İlk tüp bebek hazırlığı benim. O yüzden ekstradan heyecanlıyım galiba.Ayyyy çok sevindim benim de o saatlerde sanırım randevum. Belki aynı gün transfer oluruz
Aaa evet doğru karıştırdım ben çok kişi var ya burdaBenim önce bir opu işlemim olacak ama. İlk tüp bebek hazırlığı benim. O yüzden ekstradan heyecanlıyım galiba.