KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar yine ben3.gun canlı embriyolarımın transfer harici 8.gunu şimdi normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce gerçeklik payı nedir

Kizlar belirtisi durumlari nasil? Yarin 6.haftaya giriyorm tık yok. Bulanti kusma baş dönmesi koku hassasiyeti hic biri yok. Sadece kasiklarda hafif arada bisey oluyo o kadar.
Bende 6+2 oldum hiç birri belirti yok. Sadece iki gün önce mide ağrısı vardı şişkinlik ve lekelenmeler başladı ama bugünden itibaren azaldı eskiye dönüyor. Arada adet sancısı giriyor gibi oluyor geçiyor ona da doktorum rahim büyüdüğü için olur dedi ama lekelenmelerim başlayınca düşük riski var dedi piskolojikmen belirti moral hiç kalmadı.

Ben galiba gaz sorunu yaşıyorum bende bugün 6+1 im . Ama şişkinlik ve gazdan dolayı karın boşluğumda hafif sancılar
Bende öyleydim 2 gün önce şuan 6+2 midemde şişkinlik vardı 2 gün beni maf etti ya karmımda hafif sancılar oluyordu bugün iyiyim lekelenmelerim de azaldı.

Ben de 6'yım akıntı hala devam.. onun dışında bulanti yok, baş dönmesi yok, koku hassasiyeti yok... dun gaz basladi 2 gündür devam ediyo. Ama bulantı falan olmamasi midemi bulandiriyo:)

Ben de 6'yım akıntı hala devam.. onun dışında bulanti yok, baş dönmesi yok, koku hassasiyeti yok... dun gaz basladi 2 gündür devam ediyo. Ama bulantı falan olmamasi midemi bulandiriyo:)
Akıntı şeffaf mı yoksa kahverengi pembe mi? Valla ne zor süreçmiş ya bu belirsizlik de insanı yıpratıyor gerçekten hayırlısıyla bi şu 3-4 aylara gelebilsek rahatlicaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…