Hayirlisi olsun, olumlu haberler alirsiniz insallahKızlar merhabalar opu olanlar umarım herşey yolunda ilerler transfer olanlar umarım gebe kalırsınızben dün transfer oldum 4. Gün olanlar var mı aranızda
Benim 4. Gun embriyosuydu...Kızlar merhabalar opu olanlar umarım herşey yolunda ilerler transfer olanlar umarım gebe kalırsınızben dün transfer oldum 4. Gün olanlar var mı aranızda
Teşekkür ederim umarım sizdeHayirlisi olsun, olumlu haberler alirsiniz insallah
Doktorunuz size kalitesi hakkında açıklama yaptı mı bana bişey söylemedilerBenim 4. Gun embriyosuydu...
İnşallah kanda pozitif olurKızlar yine ben3.gun canlı embriyolarımın transfer harici 8.gunu şimdi normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce gerçeklik payı nedir
Üzülmeyin stres yapmayın lütfenİnşallah kanda pozitif olur
Çok zor bir sureçmiş gerçektenÜzülmeyin stres yapmayın lütfen
Bende 6+2 oldum hiç birri belirti yok. Sadece iki gün önce mide ağrısı vardı şişkinlik ve lekelenmeler başladı ama bugünden itibaren azaldı eskiye dönüyor. Arada adet sancısı giriyor gibi oluyor geçiyor ona da doktorum rahim büyüdüğü için olur dedi ama lekelenmelerim başlayınca düşük riski var dedi piskolojikmen belirti moral hiç kalmadı.Kizlar belirtisi durumlari nasil? Yarin 6.haftaya giriyorm tık yok. Bulanti kusma baş dönmesi koku hassasiyeti hic biri yok. Sadece kasiklarda hafif arada bisey oluyo o kadar.
Bende öyleydim 2 gün önce şuan 6+2 midemde şişkinlik vardı 2 gün beni maf etti ya karmımda hafif sancılar oluyordu bugün iyiyim lekelenmelerim de azaldı.Ben galiba gaz sorunu yaşıyorum bende bugün 6+1 im . Ama şişkinlik ve gazdan dolayı karın boşluğumda hafif sancılar
Yok yok üzülmüyorum inşallah sıkıntısız ilerler süreçÜzülmeyin bu iş böyle zor işte ama sonuçta sebebi bulunabiliyor, tedavisi yapılabiliyor. Elbet değerler düzelecek bir noktada
Tamam zaten reglin 2. Veya 3. Günü başlanıyor ya tedaviye. Yarın 3. Günün olmuş olacak. E2 kaç çıktı ki?
Ben de 6'yım akıntı hala devam.. onun dışında bulanti yok, baş dönmesi yok, koku hassasiyeti yok... dun gaz basladi 2 gündür devam ediyo. Ama bulantı falan olmamasi midemi bulandiriyo:)Bende 6+2 oldum hiç birri belirti yok. Sadece iki gün önce mide ağrısı vardı şişkinlik ve lekelenmeler başladı ama bugünden itibaren azaldı eskiye dönüyor. Arada adet sancısı giriyor gibi oluyor geçiyor ona da doktorum rahim büyüdüğü için olur dedi ama lekelenmelerim başlayınca düşük riski var dedi piskolojikmen belirti moral hiç kalmadı.
Akıntı şeffaf mı yoksa kahverengi pembe mi? Valla ne zor süreçmiş ya bu belirsizlik de insanı yıpratıyor gerçekten hayırlısıyla bi şu 3-4 aylara gelebilsek rahatlicaz belkiBen de 6'yım akıntı hala devam.. onun dışında bulanti yok, baş dönmesi yok, koku hassasiyeti yok... dun gaz basladi 2 gündür devam ediyo. Ama bulantı falan olmamasi midemi bulandiriyo:)
bende şuan 6+2 yim iki gündür bende oerişanımBende öyleydim 2 gün önce şuan 6+2 midemde şişkinlik vardı 2 gün beni maf etti ya karmımda hafif sancılar oluyordu bugün iyiyim lekelenmelerim de azaldı.
Maalesef öyle canım doktor sadece bana stresi yasakladıÇok zor bir sureçmiş gerçekten
Ayy hadi inşallah canım heycanlandim bayaKızlar 14 yumurtam toplanmıştı dün 9 tanesi dolu çıkmış 6 döllenme var inşallah 5. Güne gelirler ve Ngs gidip güzel haber alırım