Yok canım söylemiyor ama benim gördüm 13 mm di bir tanesi. Doktorum çok bilgi vermeyi sevmiyor. Sadece sürecin iyi ilerlediğini söyledi. Açıkçası bende çok detay bilmek istemiyorum çünkü ne kadar bilirsem o kadar araştırıyorumCanım boyutlarını söylüyor mu doktorun benim de son kontrolüm yarın opu günüm belli olucak
boyutlarını size söylemiyor ama muayene sırasında hemşireye söylüyor yazarken. ben hepsini dinliyordum her kontrolde rahim kalınlığını falanCanım boyutlarını söylüyor mu doktorun benim de son kontrolüm yarın opu günüm belli olucak
Değeriniz ne guzel artmış , korkmayın, zaten birkac gune bu degerlerle kese de gorunur o supheniz tamamen gider inşallahkızlar 11 kasımda transfer oldum 11.gün beta değerim 173 ,13.gün 667 ,genetik hastalığım olduğu için tüp bebek bir kızım var normal yolla olan ,hiçbir sorun yok aslında ben genetik araştırmalı tüp bebek yaptım yorumları falan okuduğumda insanlar dış gebelikten korkuyorlar sizce nasıl değerlerim
En güzeli biliyor musun bana söyledi benim de 2. Kontrolümde en büyüğü 13tü doktor tek tek söyledi daha çok strese girdimYok canım söylemiyor ama benim gördüm 13 mm di bir tanesi. Doktorum çok bilgi vermeyi sevmiyor. Sadece sürecin iyi ilerlediğini söyledi. Açıkçası bende çok detay bilmek istemiyorum çünkü ne kadar bilirsem o kadar araştırıyorum
Evet ya hiç istemiyorum o yüzden bilmek. Peki doktor sana çatlamamsı için verdi mi iğne? Belki opu günlerimiz aynı güne denk gelirEn güzeli biliyor musun bana söyledi benim de 2. Kontrolümde en büyüğü 13tü doktor tek tek söyledi daha çok strese girdim
ayy inşallah ya çok zor bir süreçmiş allah herkese kolaylık versinDeğeriniz ne guzel artmış , korkmayın, zaten birkac gune bu degerlerle kese de gorunur o supheniz tamamen gider inşallah
Hayırlısı olsun inşallahKızlar opu oldum eve geldim 14 yumurta toplanmış yarın arayacaklar
Biraz var ben artık alıştım o yüzden olsa da pek umursamıyorumHayırlısı olsun inşallahAğrı sancı var mı?
Maşallah canım kaç yaşındaydın yumurta sayısını arttırmak için yaptığın birşey var mıydı benim amh düşük nasıl artırırım onun için soruyorumBiraz var ben artık alıştım o yüzden olsa da pek umursamıyorumsadece uyanamamışım korkmuşlar zor uyanmışım
embriyonuz kaç hücreliydi?6.gün embriyosu
Çok çok aşırı heyecanlıyım gerçekten deAyy ne heyecanlısındır şimdibenimde bugün kontrolüm vardı. 7 tane folikül oluşmuş ve hepsi gayet iyiymiş. 2 tane daha gonal f verdi ve 2 tane de cetrodite verdi. Çatlamayı önlemek için. Çarşamba kontrolüm var ve muhtemelen çarşamba günü opu zamanım belli olacak. Doktor iyi gidiyoruz dedi ve benim o an heyecandan midem bulandı
Canım görevli hemşireleri falan ara bence söyle 75 yüksek bir dozYa ben şimdi iğnemi oldum ama sanırım bir yerde bi hata oldu ve 75ml eksik basmış oldum. Sorun olur mu ki acaba
Son 2 iğnem zaten. Doktorda gelişimlerin çok iyi olduğunu söyledi. O yüzden çok kafaya da takmıyorum. Zaten çarşamba kontrolüm var. Ki doktor çatlamasın diye iğnede yazdı. Strese sokmak istemiyorum kendimi.Canım görevli hemşireleri falan ara bence söyle 75 yüksek bir doz
Hemşireyi arayıp bir sorun benim de öyle eksik kalmıştı dozum 50 mi ne, 300lük kalem alıp yap dediler. Son dk sıkıntı çıkmasın arayıp sormaktan zarar gelmezSon 2 iğnem zaten. Doktorda gelişimlerin çok iyi olduğunu söyledi. O yüzden çok kafaya da takmıyorum. Zaten çarşamba kontrolüm var. Ki doktor çatlamasın diye iğnede yazdı. Strese sokmak istemiyorum kendimi.
Şimdi doktoruma mesaj attım. Hiç böyle olmamıştı anlamadım neden böyle olduğunu. Ve o an nedense çok gerildim yaHemşireyi arayıp bir sorun benim de öyle eksik kalmıştı dozum 50 mi ne, 300lük kalem alıp yap dediler. Son dk sıkıntı çıkmasın arayıp sormaktan zarar gelmez
Endişe etmeyin olabilen bir şey bu, belki ilaç bitmiştir veya kalem bozulmuştur. Ben toplam 4 kalem kullandım her seferinde bir önceki kalemin biten dozunu yeni kalem açıp tamamladım :)Şimdi doktoruma mesaj attım. Hiç böyle olmamıştı anlamadım neden böyle olduğunu. Ve o an nedense çok gerildim ya
Evet aslında bende öyle yapıyorum. Ama bugün birşey oldu sanırım çok kutu vardı ve hepsi karıştı. Birazda eşimden sebepEndişe etmeyin olabilen bir şey bu, belki ilaç bitmiştir veya kalem bozulmuştur. Ben toplam 4 kalem kullandım her seferinde bir önceki kalemin biten dozunu yeni kalem açıp tamamladım :)
Olsun olsun strese sokma canım kendini, hallolur endişe etmeEvet aslında bende öyle yapıyorum. Ama bugün birşey oldu sanırım çok kutu vardı ve hepsi karıştı. Birazda eşimden sebepneyse şimdi doktordan cevap bekliyorum