KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım boyutlarını söylüyor mu doktorun benim de son kontrolüm yarın opu günüm belli olucak
Yok canım söylemiyor ama benim gördüm 13 mm di bir tanesi. Doktorum çok bilgi vermeyi sevmiyor. Sadece sürecin iyi ilerlediğini söyledi. Açıkçası bende çok detay bilmek istemiyorum çünkü ne kadar bilirsem o kadar araştırıyorum

Değeriniz ne guzel artmış , korkmayın, zaten birkac gune bu degerlerle kese de gorunur o supheniz tamamen gider inşallah

En güzeli biliyor musun bana söyledi benim de 2. Kontrolümde en büyüğü 13tü doktor tek tek söyledi daha çok strese girdim

En güzeli biliyor musun bana söyledi benim de 2. Kontrolümde en büyüğü 13tü doktor tek tek söyledi daha çok strese girdim
Evet ya hiç istemiyorum o yüzden bilmek. Peki doktor sana çatlamamsı için verdi mi iğne? Belki opu günlerimiz aynı güne denk gelir

Biraz var ben artık alıştım o yüzden olsa da pek umursamıyorum sadece uyanamamışım korkmuşlar zor uyanmışım
Maşallah canım kaç yaşındaydın yumurta sayısını arttırmak için yaptığın birşey var mıydı benim amh düşük nasıl artırırım onun için soruyorum

Ya ben şimdi iğnemi oldum ama sanırım bir yerde bi hata oldu ve 75ml eksik basmış oldum. Sorun olur mu ki acaba

Çok çok aşırı heyecanlıyım gerçekten de bugün regl olmam lazımdı bir gün gecikti belki de heyecanlar olabilir ama ne kadar geç olsa benim için o kadar iyi olur misafirim gelecek ya çok iyi Allah bereket versin daha da artar inşallah zengin kaçıncı günündesin canım

Canım görevli hemşireleri falan ara bence söyle 75 yüksek bir doz
Son 2 iğnem zaten. Doktorda gelişimlerin çok iyi olduğunu söyledi. O yüzden çok kafaya da takmıyorum. Zaten çarşamba kontrolüm var. Ki doktor çatlamasın diye iğnede yazdı. Strese sokmak istemiyorum kendimi.

Hemşireyi arayıp bir sorun benim de öyle eksik kalmıştı dozum 50 mi ne, 300lük kalem alıp yap dediler. Son dk sıkıntı çıkmasın arayıp sormaktan zarar gelmez

Hemşireyi arayıp bir sorun benim de öyle eksik kalmıştı dozum 50 mi ne, 300lük kalem alıp yap dediler. Son dk sıkıntı çıkmasın arayıp sormaktan zarar gelmez
Şimdi doktoruma mesaj attım. Hiç böyle olmamıştı anlamadım neden böyle olduğunu. Ve o an nedense çok gerildim ya

Şimdi doktoruma mesaj attım. Hiç böyle olmamıştı anlamadım neden böyle olduğunu. Ve o an nedense çok gerildim ya
Endişe etmeyin olabilen bir şey bu, belki ilaç bitmiştir veya kalem bozulmuştur. Ben toplam 4 kalem kullandım her seferinde bir önceki kalemin biten dozunu yeni kalem açıp tamamladım :)

Endişe etmeyin olabilen bir şey bu, belki ilaç bitmiştir veya kalem bozulmuştur. Ben toplam 4 kalem kullandım her seferinde bir önceki kalemin biten dozunu yeni kalem açıp tamamladım :)
Evet aslında bende öyle yapıyorum. Ama bugün birşey oldu sanırım çok kutu vardı ve hepsi karıştı. Birazda eşimden sebep neyse şimdi doktordan cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…