- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese günaydınn kızlar geçen gün değerim 9 du bugün tekrar beta hcg testi yaptırdım sonuç 33,44 çıktı yükselme iyi mi sizde 48 saat içinde..
Sonunda adet oldum zil takıp oyanayabilirim şuan o kadar mutluyum Allahım kasım ayında oldu mu olacak mi diye hiiiiiçccc düsünmicemm acabalarla kendi mi yedim bitirdim önümüzdeki ay kafam rahat olucam stres adami deli eder yahu
Ayyy çok teşekkür ederim alah size de nasip etsin bu duyguyuÇook güzel yükselmiş sevinciniz daim olsun inşallah
Kız niye söylemiyosun böyle birsey saklanır mı? bahsettigin şeylerde 5 6 haftalik olucak Allah korusun bişey olsa adamın haberi olmayacak ne kadar kötü..Hem ilk kontrolunüz olucak beraber gidin oda olmak ister..Bir de eşime ne zaman söylemeliyim sizce 8 inde doktor randevusu aldım önceden hamile olduğumu söyleyip beraber mi gidelim doktora yoksa ben tek gidip sağlıklı olduğundan emin olup ultrason fotoğrafını göstererek mi söyleyeyim.. Ya adet olursam onu da sevindirip sonra hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum siz olsanız ne yapardınız ??
Amin ajdjfkfkgkSevindim oyna canım oyna da hareketle sökülür hem çok şükür birdaha olmaması temennisiyle
Ayyy çok teşekkür ederim alah size de nasip etsin bu duyguyu
Canım bir önceki kimyasal gebeliğimde de erken öğrendim o stresi beraber yaşadık sonra kimyasalla sonuçlandı ve benden çok üzüldü o yüzden Yoksa tabiki söyleyip mutluluğumu paylaşmak isterim öyle zor tutuyorum ki kendimiKız niye söylemiyosun böyle birsey saklanır mı? bahsettigin şeylerde 5 6 haftalik olucak Allah korusun bişey olsa adamın haberi olmayacak ne kadar kötü..Hem ilk kontrolunüz olucak beraber gidin oda olmak ister..
Test yaptın mı ? Benim adet sökülüyor sanırım lekelenme basladi24 kasımdı normalde batım ama adet olamıyorum bu arada aklınızda bulunsun hsg çektirdiğiniz zaman gecikme yapıyor sanırım hayatımda ilk defa regl gecikmesi yaşıyorum :)
Kizlar beni de ekler misiniz 28 KasımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
evet canım yaptım negatif bende dün akşam şişkinlikten ölüyordum yani adet ben buradayım dedi ama asla bir damla kan yok bence hsgden sonra gecikme oluyormuş ya ben öyle düşünüyorum bugün civanperçemi içeyim diyorum...Test yaptın mı ? Benim adet sökülüyor sanırım lekelenme basladi
bir de ovülasyon testi yaptım HCG testiyle birlikte bayağı belirgin çıktı çok enteresan.... sanırım vücudum hsgden sonra değişti...Test yaptın mı ? Benim adet sökülüyor sanırım lekelenme basladi
Canım gerçekten bebek sahibi olmak isteyip, tedaviye ihtiyaç duyan insanlar için bu rakamlar çok yüksek. Hele bir de iş aşılama ve tüp bebek olayına geçince daha da zor. Ben dün doktorumla konuştum, adet görünce 2 yada 3. gün gel, bundan sonraki tedavi sürecini konuşalım dedi. Fakat aşılama falan derse bütçemiz şuan için özelde yaptırmaya müsait değil. Zaten büyük ihtimalle spermiogram ve hsg isteyecek önce. Zaten girişi 150, spermiogram 250-300, hsg 1500 civarı direk buna bile 2 bin TL gidecek... Şehir hastanesi veya üniversite hastanesi de benimle ilgilenir mi bilmiyorum.A R Y A Canım sıkı dur ne dicek simdi dün burda bi bayan doktoru aradim muayene 350 hormon 250 rahîm filmi 2bin dedi ay ben şok başka yerleri aradim onlarda dediğin gibi fiyat vermiyo ama bu kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum çalışan yada calismayan beli geliri olan insanlar için yüksek meblağ değil mi ay ben hala regl olmadım kafay i yicem masaj da korkudan yapmıyorum tatil ya yarın başlarım masaja olmazsa haftaiçi özel bi doktora gidicem
Ben ekimde 10 tane falan test harcadım + kan testi.. Psikolojimi yedim bitirdim.Sonunda adet oldum zil takıp oyanayabilirim şuan o kadar mutluyum Allahım kasım ayında oldu mu olacak mi diye hiiiiiçccc düsünmicemm acabalarla kendi mi yedim bitirdim önümüzdeki ay kafam rahat olucam stres adami deli eder yahu
Olsun sevinçte uzüntu de birlikte paylaşılıp, yaşanır..Söylemezsen ileride öğrendiğinde çok kızar, sorunlar çıkar gebeliğinin önemli döneminde bu sefer sen üzülürsün bebegıne zarar..Ne yaşayacaksanız birlikte yaşayın birlikte paylaşın..Boşuna iyi günde kötü günde demedik..İlk kontrolunuze beraber gidin o sevinci beraber yaşayın, beraber kutlayinCanım bir önceki kimyasal gebeliğimde de erken öğrendim o stresi beraber yaşadık sonra kimyasalla sonuçlandı ve benden çok üzüldü o yüzden Yoksa tabiki söyleyip mutluluğumu paylaşmak isterim öyle zor tutuyorum ki kendimi
Bizim yine doktor kontrolunde olur yumurtalik takibide ama bende dusunmicem olursa olur olmazsa araliga kaliriz en kotu ihtimal aşılama olur stres berbat bişey amannn evlerden ırakBen ekimde 10 tane falan test harcadım + kan testi.. Psikolojimi yedim bitirdim.
Kasımda hiç düşünmicem. Dün reglim bitti. Ovulasyon testi de yapmicam bundan sonra Bu ay hiç bakmayalım canım.
Doğru söylüyosun canım benim psikolojik olarak korkularım sorunlarım var sanırım başkası sorsa senin dediğini derdim mutlaka.. Teşekkür ederimOlsun sevinçte uzüntu de birlikte paylaşılıp, yaşanır..Söylemezsen ileride öğrendiğinde çok kızar, sorunlar çıkar gebeliğinin önemli döneminde bu sefer sen üzülürsün bebegıne zarar..Ne yaşayacaksanız birlikte yaşayın birlikte paylaşın..Boşuna iyi günde kötü günde demedik..İlk kontrolunuze beraber gidin o sevinci beraber yaşayın, beraber kutlayin
Bir kaç gün daha bekle bakalımbir de ovülasyon testi yaptım HCG testiyle birlikte bayağı belirgin çıktı çok enteresan.... sanırım vücudum hsgden sonra değişti...