- 29 Ekim 2012
- 22.762
- 57.978
- 36
Hatayda oturuyorum bendeNerede oturuyorsun ben İstanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatayda oturuyorum bendeNerede oturuyorsun ben İstanbul
Insallah canim yaaa bakalim doktora giderim beklim biraz daha hem kontrol olur hem ilaç yazar belkiİçini ferah tut cnm arada öyle benim de gecikiyor mevsim geçişi felan etkileniyoruz
Klomen çatlatma iğnesi olmayınca mı kist yapıyorDoğum kontrol hapı verirler kuzum benim klomen kist yapmisti bir ay ilac kullanmistim .
Doktor yazdı şimdi testi pazartesi günü tekrar yap dedi bakalımHamile olmadığından emin olursan adaçayı iç. Bence o söker..
Seninle aynı bat günü aynı şekilde yumurtlama günümüzde aynı 26 si hayırlısı inşallah hayırlı haberler alırızHayırlı olsun, gözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız Darısı tüm isteyenlere
Benim bat tarihi 9 Kasım yumurtlama iindirdiğim bir ovulasyon programına göre 26 Ekim'di bir hafta öncesi ve 26 ekim değerlendirdik ama bakalım.
Ben yurt dışında yasıyorum ve önümüzdeki hafta burda tatil. Kızımla eczaneye gidemem belki diye bugünden test aldım
Çok çok erken olduğunu bildiğim halde test yapasım geliyor ki hiç bir belirti yok
Doktor yazdı şimdi testi pazartesi günü tekrar yap dedi bakalım
Hadi hayırlısı herkes için ve ikimiz için Yumurtlama gününü nasıl takip ettin? Bence benim yumurtlama 26'sından önce oldu. Adetim 10'unda başladı 6 gün sürdü ve adeti takip eden 11.gün felan akıntım olmaya başladı. Ve 5 gün kadar sürdü. Herhangi bir belirtin var mı? Ben belirtiye yormak istemiyorum ama haftasonundan beri çok yorgunum, iki gündür de göğüslerim sanki bir yıl daha dolgun ve ara ara sızı giriyor çok hafif. Bu akşam da karnımın alt bölgesinde hafif bir ağrı başladı. Yani hareketlerimden, yediğim içtiğimden olabilir belirtiye yormak istemiyorum ama bakalım. Geçen ay birliktelik çok az olmasına rağmen nerdeyse tüm belirtileri yaşadım psikolojik olarak. Bu ay da aynısı olmasın diye çok düşünmek istemiyorum ama allahtan düşünmeyen halim buSeninle aynı bat günü aynı şekilde yumurtlama günümüzde aynı 26 si hayırlısı inşallah hayırlı haberler alırız
Benim adet 6 sında başladı 10 unda bitti yumurtlama sanırım 24 ünde başladı o gün aşırı kasık ağrısı çektim ve akıntım oldu şuan az az devam ediyor son 3 gündür kasıklarım ağrıyor ayaklarim buz gibi sabırla 9 kasımı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birbirimize müjdeli haberler veririz ,he bu arada 2 gündür felaket bacaklarim agriyorHadi hayırlısı herkes için ve ikimiz için Yumurtlama gününü nasıl takip ettin? Bence benim yumurtlama 26'sından önce oldu. Adetim 10'unda başladı 6 gün sürdü ve adeti takip eden 11.gün felan akıntım olmaya başladı. Ve 5 gün kadar sürdü. Herhangi bir belirtin var mı? Ben belirtiye yormak istemiyorum ama haftasonundan beri çok yorgunum, iki gündür de göğüslerim sanki bir yıl daha dolgun ve ara ara sızı giriyor çok hafif. Bu akşam da karnımın alt bölgesinde hafif bir ağrı başladı. Yani hareketlerimden, yediğim içtiğimden olabilir belirtiye yormak istemiyorum ama bakalım. Geçen ay birliktelik çok az olmasına rağmen nerdeyse tüm belirtileri yaşadım psikolojik olarak. Bu ay da aynısı olmasın diye çok düşünmek istemiyorum ama allahtan düşünmeyen halim bu
Bi doktor var orda duydun mu bilmiyorum mfk yöntemi ile bi çok kadın hamile kalmışHatayda oturuyorum bende
Nerede yaşıyorsun ben AlmanyaHadi hayırlısı herkes için ve ikimiz için Yumurtlama gününü nasıl takip ettin? Bence benim yumurtlama 26'sından önce oldu. Adetim 10'unda başladı 6 gün sürdü ve adeti takip eden 11.gün felan akıntım olmaya başladı. Ve 5 gün kadar sürdü. Herhangi bir belirtin var mı? Ben belirtiye yormak istemiyorum ama haftasonundan beri çok yorgunum, iki gündür de göğüslerim sanki bir yıl daha dolgun ve ara ara sızı giriyor çok hafif. Bu akşam da karnımın alt bölgesinde hafif bir ağrı başladı. Yani hareketlerimden, yediğim içtiğimden olabilir belirtiye yormak istemiyorum ama bakalım. Geçen ay birliktelik çok az olmasına rağmen nerdeyse tüm belirtileri yaşadım psikolojik olarak. Bu ay da aynısı olmasın diye çok düşünmek istemiyorum ama allahtan düşünmeyen halim bu
Yok hayir ben catlatma igneside olmuştum ama kist yaptı bünye ile alakalı canım büyük ihtimalKlomen çatlatma iğnesi olmayınca mı kist yapıyor
Yok bende öncesinde ağrı olmadı kasıklarda, bu akşam başladı ağrı. Ve akıntım var yine su gibi. Dün kupkuruydu. Bacak ağrım benim de 3 gündür çok var ama bende bacak ağrısı oluyor zaten. Dün gece de çok terlemişim uyurken. Ama dediğim gibi hiçbirini belirtiye yormak istemiyorum sözde Hayırlısı umarım güzel haberler alırızBenim adet 6 sında başladı 10 unda bitti yumurtlama sanırım 24 ünde başladı o gün aşırı kasık ağrısı çektim ve akıntım oldu şuan az az devam ediyor son 3 gündür kasıklarım ağrıyor ayaklarim buz gibi sabırla 9 kasımı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birbirimize müjdeli haberler veririz ,he bu arada 2 gündür felaket bacaklarim agriyor
Muhtemelen sökülmesi için bişeyler yazar ama umarım gerek kalmaz cnmInsallah canim yaaa bakalim doktora giderim beklim biraz daha hem kontrol olur hem ilaç yazar belki
Bu tüpler yapışmaz da daralır hava vererek genişletiliyor döllenmeyi kolaylaştırıyormuş doktorlar hsg yi de hemen istemezO ne ola ki?
Bu tüpler kolaylıkla tıkanan yapışan bir şey mi acaba ya?
Ben doktora gidip direk rahim hsg mi istesem hiç oyalama beni diye?
Inşallah canimTeşekkür ederim canım uğurlu gelirim inşallah ❤
Sorry 25 kasımBat 29 ekim kızlar beni de ekleyin