Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım. Bende bu ay kullanıyorum da ağrı hissediyorum ara ara, korkuyorum kist olacak diyeYok hayir ben catlatma igneside olmuştum ama kist yaptı bünye ile alakalı canım büyük ihtimal
Benimde ovulasyon testine göre 6 kasım. Siz de ovulasyon vs yaptınız mıBat 6 Kasım umarım bebişlerimiz bizimledir. 2 yıldır meleğimi bekliyorum
Hayır duymadım canım ismini biliyorsan söyleBi doktor var orda duydun mu bilmiyorum mfk yöntemi ile bi çok kadın hamile kalmış
Bat 2 Aralık henüz hastalanmadim duruma göre bat tarihî değiştiririz kuzum MavigrillCanim Kasım ayı bat tarihini yazarsan listeye eklerim senide
Docdrmfk instagramda sayfasını yükledim ama açılırsaHayır duymadım canım ismini biliyorsan söyle
Bu ay bende klomen kullandım kendi çatlamasını bekleyelim dedi doktorum iğne olmadan deniycez bakalım inşallah faydası olurGeçmiş olsun canım. Bende bu ay kullanıyorum da ağrı hissediyorum ara ara, korkuyorum kist olacak diye
e2 östrojen hormonu adetin ilk gününde büyüyen folikullerden salgılanıp dominant folikul ile hızla artan bir hormondur en yuksek pikinde Lh hormununu uyararak Lh pikini sağlar ve Lh piki tetiği çekerek dominant folikulun catlayip oositin atılmasını sağlar olgun yumurta. Lh kanda devamlı bulunan fakat adetin ilk günlerinde düşük seyredip dalganmalar yaparak son pikini yapıp folikulun çatlamasıni olgun yumurtanın serbest kalmasını sağlar adetin ilk günlerinde normalden yüksek olursa Lh degeri pko belirtisidir aslında hormonlarımizin ayın her gününde belli bir olması gereken seviyeleri vardır ve değerlerin mutlak bir tanımı vardır mesela progesteron hormonu döngünün ilk yarısında 0 a yakın değerlerdedr folikul catlayinca yukselen gebelik oluşunca da yükselmeye devam eden gebelik oluşmadığı takdirde bata yakın günlerde tekrar sıfırlanarak Rahim duvarının soyulmasına sebep olan bir hormondur . Bilgiler Google dan değildir Aile planlaması vl ve Ria uygulama sertifikasina . Üreme sağlığı ve Eğitimi sertifikasina sahibim guvenenilirsiniz .Ama kendimde bir işe yaramiyor
Benim daha ilaç bitmediBu ay bende klomen kullandım kendi çatlamasını bekleyelim dedi doktorum iğne olmadan deniycez bakalım inşallah faydası olur
Herkeste aynı etkiyi yapmaz korkma yumurtayida buyutuyor ya bazen sancılar ondanGeçmiş olsun canım. Bende bu ay kullanıyorum da ağrı hissediyorum ara ara, korkuyorum kist olacak diye
Çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel yükselişiHerkese günaydınn kızlar geçen gün değerim 9 du bugün tekrar beta hcg testi yaptırdım sonuç 33,44 çıktı yükselme iyi mi sizde 48 saat içinde..
Çok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin şu mübarek cuma gününle kimsenin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallahÇok güzel canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel yükselişi
Amin canım inşallah inşallahÇok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin şu mübarek cuma gününle kimsenin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah
Gel buyur kaç gün geçti adetin belirti falan var mıBenim bat 2 Aralık bende gelebilir mıyım gerçi daha bu ay adet olmadım da test pazartesi günü test yaptırdım HCG 0.100 çekti çok hastalandım için antibiyotik içtim 2 gün boyunca belki bir umut diyorum ama bir yandan da buraya katılmak istiyorum
Bana da aynı dediler ya hormon testi bile fiyat vermiyolar özele gidip hsg düşünüyorum kısmetseQUOTE="A R Y A, post: 69763888, member: 1023068"]
Kızlar ben şimdi gittiğim hastaneyi aradım, hsg ve spermiogram testlerinin ücretini öğrenmek için telefonda bilgi veremiyoruz, doktorunuz sisteme giriyor sonra biz fiyat görüyoruz dediler. Çok saçma değil mi, belki benim bütçemi aşacak, belki orada değil başka hastanede yaptırcam. Sabah sabah gerildim
Aralık topiği henüz oluşmadı canım Kasım olanları yazıyoruzBat 2 Aralık henüz hastalanmadim duruma göre bat tarihî değiştiririz kuzum Mavigrill