- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Aynen bizde de öyle..Canım yönlendirmelerin için çok teşekkür ederim, açıkçası ben ilk düşükten sonra genetik testleri yaptırdıktan sonra kendimi öyle bir kapadım ki araştırmaya.. Akışına bırakacağım takmayacağım nasılsa bebekten kaynaklı çıktı sorun diye.
Bakma yeni yeni ve bu 2. Kürtajdan sonra bu yola girmeye karar verdim o yüzden düşüncelerin ok kıymetli
Sormak istediğim şey Ahm yumurta rezerv için bakılmıyor mu? Bana usg de baktığımda rezerv ve aylık oluşan yumurta sayısının iyI olduğunu söylemişti.
Bir de düşük sebeplerim çok farklı birbirinden o yüzden tam teşhis ne onuda koyabilmiş değilim.
Bu sperm testinden sonra morfoloji baktırmak mantıklı geliyor kulağıma en azından bir şey yapmış olma hissi beni diri tutuyor, kendimi bırakmıyorum pes etmiyorum böylece.
Burası olmasa bu bilgiler nerden öğrenecektik? Doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz, bugün de öyle oldu ben deşip sormasam ayrıntı vermiyor hiçbir doktor malesef ya da bana böylesi denk geldi.
Selam progesteron baktırdın mı acaba?Valla perşembe kan testim 1,7 idi bugün 5,9 ama kanamam var. Nedir bu anlamadım.
HarikaKızlar merhaba kan sonuçlarım bu şekilde 3 gün ara ile. Sizce artış nasıl iyi mi?
Ben net görüyorum..Eki Görüntüle 2960109 Eki Görüntüle 2960110
Sizde görebilen varmı kizlar bu teste birşey az evvel yaptım
Ne yaptın canım.yaptinmi testBenim yumurta takibimi doktor yapmıştı. Ben normalde bu ay bisey beklemiyordum sadece degerlendirdigimz an çatlama anına denk geldi sprem bile akmadi hic içimden cok tuhaf bi geceydi o yuzden bisey olur mu diye soru isaretim vardi bide catlamayi erken gördüm..Bazen kasıklarım cok agriyor sökülse diyorum bazen hic ağrımıyor garip oldum ya doktora yazicam simdi kacinci gun adet olmam gerekiyodu diyehala bekliyorum olsun diye
Ayyy insAllah canım ya artimed bu test bubiyi dediler 3 gün var akşam AVM den aldım bideBen net görüyorum..
Çizgi varEki Görüntüle 2960109 Eki Görüntüle 2960110
Sizde görebilen varmı kizlar bu teste birşey az evvel yaptım
Progestan kullanmaya başladım ama düz regl oldum artık. Dönüşü pek yok gibiSelam progesteron baktırdın mı acaba?
Biraz destek mi gerekiyor değer artıyor gibi
SanirimÇizgi varkaç dkda çıktı
Sanırım saat 18:30 falan yaptım öle hatirliyorum canım yarım saat sonra baktım ilk başta yokdu çünkü dedim yok sonra bakınca buraya attımÇizgi varkaç dkda çıktı
Hay allah belki üstüne görmedir değer olduğu için Ümit ettimProgestan kullanmaya başladım ama düz regl oldum artık. Dönüşü pek yok gibi
En azından bu ay döllenme oldu. Bu da daha ilkHay allah belki üstüne görmedir değer olduğu için Ümit ettim
Aşılama mıydı?En azından bu ay döllenme oldu. Bu da daha ilk
Evet. İlk aşılamaydı canım.Aşılama mıydı?
Canım belki hayırlısı böyledir kafana takma sakın vardır rabbimin bildiği inanıyorum ki yakında güzel haberini alıriz insAllah siz sağlıklı olun her şey güzel olurEn azından bu ay döllenme oldu. Bu da daha ilk
Ne gibi bir sorun vardı sizi Haziran topiğinden anımsıyorum biraz. Ne kadar süre aşılamaya geçtiniz?Evet. İlk aşılamaydı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?