- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Aynen bizde de öyle..Canım yönlendirmelerin için çok teşekkür ederim, açıkçası ben ilk düşükten sonra genetik testleri yaptırdıktan sonra kendimi öyle bir kapadım ki araştırmaya.. Akışına bırakacağım takmayacağım nasılsa bebekten kaynaklı çıktı sorun diye.
Bakma yeni yeni ve bu 2. Kürtajdan sonra bu yola girmeye karar verdim o yüzden düşüncelerin ok kıymetli
Sormak istediğim şey Ahm yumurta rezerv için bakılmıyor mu? Bana usg de baktığımda rezerv ve aylık oluşan yumurta sayısının iyI olduğunu söylemişti.
Bir de düşük sebeplerim çok farklı birbirinden o yüzden tam teşhis ne onuda koyabilmiş değilim.
Bu sperm testinden sonra morfoloji baktırmak mantıklı geliyor kulağıma en azından bir şey yapmış olma hissi beni diri tutuyor, kendimi bırakmıyorum pes etmiyorum böylece.
Burası olmasa bu bilgiler nerden öğrenecektik? Doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz, bugün de öyle oldu ben deşip sormasam ayrıntı vermiyor hiçbir doktor malesef ya da bana böylesi denk geldi.
Amh yumurta rezervi ama 1 e yakınsa sağlık açısından kaliteli olmayanlar kalıyor amh 4 üstü ise pko oluyor ya. Pko da yumurta gelişim süreci bozuk oluyor..
seninki neye yakındır bilmiyorum. Normalde yumurta kalitesi ancak tüp bebekte yumurta toplanması sonrasında anlaşılıyor..
Bakalım benimkiler ne çıkacak sayı söylemedi doktor sadece çok orantılı gelişiyorlar gayet iyi dedi