- 1 Kasım 2021
- 42
- 17
- 3
- 41
Reglime 4 günüm var erken gebelik testin de cikarmi 11 i yumurtlama gunumduNe anladın bilmiyorum bu silik genelde Pik olunca yani kopkoyu olunca gebelik olabiliyor ama bu net bir şey de değil tabi test yapmanız lazim
Pik örneği
Valla bende bekliyorum canım. MFK denemesi yaptım bi ay. İnşaAllah bu ay yüzümüz güler. Hepimizin.Beklemedeyiz kuzum
BilemiyorumReglime 4 günüm var erken gebelik testin de cikarmi 11 i yumurtlama gunumdu
İnşallah Kasım ayı bebiş ayımız olur rabbim kucaklarimizi doldursun hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlarımız olsunBilemiyorum
Benimde 29 Kasım ondan sordum ama sizin varsa zaten çıkar zaten ki belirtileriniz de var bayağı hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba, 28 Kasım
bu söylediklerim belirti midir sizce inşallah öyledir hayal edemiyorum :) hayırlısı inşallah güzel haberlerimizi alırızBenimde 29 Kasım ondan sordum ama sizin varsa zaten çıkar zaten ki belirtileriniz de var bayağı hayırlısı olsun hakkımızda
Bence çıkar canım öğrenen arkadaşlar var Pik sonrası 12. Gün 13. Gün arastirdiklarima göre instadan falan hayirlisi olsun hakkında insAllahReglime 4 günüm var erken gebelik testin de cikarmi 11 i yumurtlama gunumdu
İnsAllah canım belirtiler farklılık gösterebiliyor ama sizin yazdıklarıniz gebelik belirtileri diye geçiyor bende şu anda yok yani sadece 2 3 gündür basık agriyor bide bel ağrım var dün bu gün bide adet olacak gibi hissediyorum sanki ya 7 gün var ama nedense vücut öyle hissettiriyor hayırlısı hakkımızda bakalımbu söylediklerim belirti midir sizce inşallah öyledir hayal edemiyorum :) hayırlısı inşallah güzel haberlerimizi alırız
Belirtin yok muBenim yumurtlamadan sonra ki 11. günümdü bugün negatif çıktı daha ümitlenmeme gerek yok demek ki olsa silikte olsa çıkardı. Adeti beklicem artık.
İnş hepimiz bir umudun peşinde koşuyoruz inş elimiz boş kalmaz..Hadi hayırlı olsun, güzel sonuçlar gelsin inşallah
Hayırlısı olsun.. Tayin olanları İstanbul bekliyorum bizim keşmekesi sizde yaşayınAy hadi hayırlısı olsun inşallah
ben tayin falan koşturuyorum onları halledince iyi bu doktora gidicem artık ne derse .benim 11.ay bitti=(
Amin inş senden de güzel haberler alırımHayırlısı olsun kuzu
Güzel haberlerle gel inşallah
GünaydınAmin inş senden de güzel haberler alırım
Bugün doktor rahim ağzında yapışıklık var dedi.. Bakıcaz yumurta toplama sonrası dedi..
Tüp bebek sayfalarında sordum ekstra ameliyat parası için bahane herkeste birşey çıkarıyorlar dedilerHadi bakalım yumurta toplansın yavrucaklarım olsun da sonra bakalım ne çıkaracaklar
Eşime söylemedim bile adamın yüreğine inecek
Bugün 12.gündeyim, az önce test yaptım sanki çizgi göremedim gibi. Çok yoruldum artık
Benimki seninkinden daha koyuydu gebelik olmadi gebelik için kopkoyu olmasi gerek gebelik testi alıp sonucu ögrenmen daha iyi olurYaaaagebelik var gibi mi
Aslında ben gebelik testinden önce ovu testi yaptım, silik çıktı. ama su içmiştim. tam olarak nasıl yapmak gerekiyor?Benimki seninkinden daha koyuydu gebelik olmadi gebelik için kopkoyu olmasi gerek gebelik testi alıp sonucu ögrenmen daha iyi olur
Benim beta sıfırlandı, en son 30 a falan düşmüştü 2 hafta önce. Şuan reglim, bitince başlayacamİnş hepimiz bir umudun peşinde koşuyoruz inş elimiz boş kalmaz..
Senin beta kaçlarda.. Korunmayı bıraktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?