Canım benimde böyle hatta biraz daha koyuydu fakat bişey çıkmadı. NegatifimKızlar evde gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı gebelik olabilirmi acaba regliye 4gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde böyle hatta biraz daha koyuydu fakat bişey çıkmadı. NegatifimKızlar evde gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı gebelik olabilirmi acaba regliye 4gun var
Var gibi canimm gözün aydın insKızlar bugün regl günüm ama olmadım bende test yaptım çok silik çıktı hemen telefonumda çok iyi değil çekimi iz çizgisi olabilirmi acaba diyorum
Eki Görüntüle 2958130
Sanki ince bir çizgi var gibi canım, kan ver istersenKızlar bugün regl günüm ama olmadım bende test yaptım çok silik çıktı hemen telefonumda çok iyi değil çekimi iz çizgisi olabilirmi acaba diyorum
Eki Görüntüle 2958130
İnşallah canım 2 gün daha bekleyeyim o zamanVar gibi canimm gözün aydın ins
Bende öyle görüyorum acaba dedim benmi öyle görmek istedimSanki ince bir çizgi var gibi canım, kan ver istersen
Bende yaptım kuzuBugün 12.gündeyim, az önce test yaptım sanki çizgi göremedim gibi. Çok yoruldum artık
Yarın sabh bı daha yapın koyulasiyorsa kan verin benceİnşallah canım 2 gün daha bekleyeyim o zaman
Daha önce yaşadın.. Gene olur ama muhalak hsg çektir.. Düşük sonrası yapışmalar oluyormuş.. Ben hag çektirirken 2 kişi daha vardı onlarınki düşük nedeni ileydi.. Hatta bana baya şaşırdı hiç mi dedi kadın iki kere Bende gebe kalabilsem niye geleyim dedim Ama meğer öyle değilmiş…Benim beta sıfırlandı, en son 30 a falan düşmüştü 2 hafta önce. Şuan reglim, bitince başlayacam
Insallah olur canım aman rapor ne istemiyorum tup derse de direk yaparız da sorun yok diyolar ne derlerse bi profa gidicem ama inşallah ocaktan sonra daha ilgencemHayırlısı olsun.. Tayin olanları İstanbul bekliyorum bizim keşmekesi sizde yaşayın
Aşılama ile en azından tüp bebek raporu alırsın.. benim hiç bi türlü rapor almayacağım belli olunca iğne çatlatma hiç bi aşamayı denemeden direk tüp bebek dedim..
Ama sizde aşılama tutabilecek bir durum..
Bi arkadaş anlatmıştı. Akademi de bir çift düzgün ilişki yaşayamadıkları için aşılama ile gebelik elde etmişti
İnş son umudumu ilk seçenek yapmam beni pişman ettirmez
Belli olmuyor benim mesela orta koyu oluyor sonra sipsilik oluyor sonra birden pik oluyor gittikçe artan bisi değil ortalama yumurtlama gününe 4 5 gün kala başla bence her gün aynı saatte 2 3 saat sıvı almadan yapKizlar bugun basladim ovulasyon testine dongumun 15. Gunu bu testler gitgide koyulasiyo sonra birden siliniyo mu yani oncesinde yumurtlamis olabilir miyim yoksa yumurtlamaya dogru mu gidiyo
Kaç günde bir adet oluyorsun?Kizlar bugun basladim ovulasyon testine dongumun 15. Gunu bu testler gitgide koyulasiyo sonra birden siliniyo mu yani oncesinde yumurtlamis olabilir miyim yoksa yumurtlamaya dogru mu gidiyo
Pcoluyum ben canim en erken 28 gunde oluyorum 90 gun oldugu da olduKaç günde bir adet oluyorsun?
Son 1 yillik duzenim ve gecen haftaki tahlil sonuclarim. Bugun inofolic combiye basladim biraz yememe icmeme dikkat etmeye calisiyorumPcoluyum ben canim en erken 28 gunde oluyorum 90 gun oldugu da oldu
Bende pcoluyum zaten dalgalanma oluyomus galiba ne zaman olucagini bilemedigim icin sıkıntı iste basladim bakalim bugun kacirmis olmaktan korktum cunku 28. Gun adet oldugum da oldu 90. gun oldumda olduBelli olmuyor benim mesela orta koyu oluyor sonra sipsilik oluyor sonra birden pik oluyor gittikçe artan bisi değil ortalama yumurtlama gününe 4 5 gün kala başla bence her gün aynı saatte 2 3 saat sıvı almadan yap
Ben söylemeden doktorun istedi zaten 2 ay sonra dedi ama, enfeksiyon kaptın zorlamayalım, 2 ay içinde gebelik olmazsa çekeriz dediDaha önce yaşadın.. Gene olur ama muhalak hsg çektir.. Düşük sonrası yapışmalar oluyormuş.. Ben hag çektirirken 2 kişi daha vardı onlarınki düşük nedeni ileydi.. Hatta bana baya şaşırdı hiç mi dedi kadın iki kere Bende gebe kalabilsem niye geleyim dedim Ama meğer öyle değilmiş…
2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gerekiyorAslında ben gebelik testinden önce ovu testi yaptım, silik çıktı. ama su içmiştim. tam olarak nasıl yapmak gerekiyor?
Henuz yumurtlamama olmamistir kuzum hergun yapmaya devam et adet olana kadar..Buraya at soyleriz sana...Aksam uzeri 5 6 gibi yapmaya çalış 2 saat oncesi sivi alimini bırak, kendinide takip et akintilarini ağrilarini..iliski olarakta 2 gunde bir hatta gün aşırı olarak değerlendirmeniz daha güzel olurBende pcoluyum zaten dalgalanma oluyomus galiba ne zaman olucagini bilemedigim icin sıkıntı iste basladim bakalim bugun kacirmis olmaktan korktum cunku 28. Gun adet oldugum da oldu 90. gun oldumda oldu
Döngü sürelerin farklı farklı olduğu için ne zaman yumurtlama olacağını kestirmek zor. Daha önce ovulasyon kullanmamıştın dimi?Son 1 yillik duzenim ve gecen haftaki tahlil sonuclarim. Bugun inofolic combiye basladim biraz yememe icmeme dikkat etmeye calisiyorum