- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
Benim yumurtlamadan sonra ki 11. günümdü bugün negatif çıktı daha ümitlenmeme gerek yok demek ki olsa silikte olsa çıkardı. Adeti beklicem artık.Evet kuzum iğnenin 15. Günü kanda 59 çıktı. 12 . Günü 7 çıkmıştı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yumurtlamadan sonra ki 11. günümdü bugün negatif çıktı daha ümitlenmeme gerek yok demek ki olsa silikte olsa çıkardı. Adeti beklicem artık.Evet kuzum iğnenin 15. Günü kanda 59 çıktı. 12 . Günü 7 çıkmıştı ama
Çok sevindim adına rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla alirsın kucağına inş..Dün beyaz akıntım oldu ve akşam belim şiddetli bir şekilde ağırdı. ben de hemen araştırdım, regle yoruluyordu bu semptomlar. ağrı kesici içecektim dedim yine de nolur nolmaz. birkaç gün daha ilaç kullanmayayım, sabah da test yapayım dedim. elimde çok fazla test olduğu için regle kadar her sabah yapacaktım. dün de yapmıştım. uzun lafın kısası, şu an çok şaşkın ve mutluyum, 2 çizgiyi gördüm. Umarım sağlıkla ilerler. Bir keresinde kimyasal geçirmiştim çünkü. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına. Allah biliyor gerçekten kalbimin en derininden diliyorum.
Genede vazgeçme canım oda hayatımızın bı parçası bı sekilde büyüyolar tedavi bı sure düşünme ama çocuk dusunmeyi bırakmaBende bugun düşünmeye başladım hiç aklimda yoktu..O kadar olmuyor diye üzülmüştüm ama varmiş şimdi bi hayır olsaydı nasıl yapıcaktık dedim..Boşu boşuna kendimi heder ettim aylarca..Rabbim herşeyin en doğrusunu bilip karar kılıyor bizler için en iyisi en hayırlisi neyse o olsun
Ahh güç yetse hepsini kullancam canım ama güç yetmiyoki alalım hepsi çok pahalı bu ay inofolic combiyle başlıcam bakalım olmazsa başka takviyeler denicemO zaman kullan canım bir zararı olmaz ise tabi ya takviye omega d vitamin muti vitamin falan iyi geliyormuş canım hayırlısı olsun hakkımızda ya
Bende artimed alıyorum hep test beklesede sonradan kuruma çizgisi çıkmıyodu dün ilk defa kuruma çizgisi çıktı sonradan bugün tekrarladım testi bişe cikmadi fotoğraf tan daha net gözüküyoduArtımed gebelik testi canım
Bende artimed alıyorum hep test beklesede sonradan kuruma çizgisi çıkmıyodu dün ilk defa kuruma çizgisi çıktı sonradan bugün tekrarladım testi bişe cikmadi fotoğraf tan daha net gözüküyodu Eki Görüntüle 2957956
Haklısın kesinlikle çok pahalı ilaçlar ya olsun bunada şükür olsun diyelim canım can sağlığı olsunda her şey zamanla olur inaniyorum Allah sonumuzu da hayır etsin sen başla bakalım ben bu ay regl olursam bende baslayim birseylereAhh güç yetse hepsini kullancam canım ama güç yetmiyoki alalım hepsi çok pahalı bu ay inofolic combiyle başlıcam bakalım olmazsa başka takviyeler denicem
İ
Ama gözüküyor burda hayalet çizgi daha 3 gün vardı dime senin belki vardır canım olabilir yani ilk defa bu şekilde yaptıysa test adet gününü beklemek lazım gelen giden olmazsa bida yaparsın olmadı insAllah vardır canım
Ahh canım çok mutlu oldum adına. Dilerim hayırlı sonuç olan güzel haberini alırız canım benim. Böyle durumlarda arkasından hemen kalanlar var canım İnşaAllah senin icin de öyle olur.Canım kürtajdan sonr ilk reglimi oldum 5. Gündeyim. Doktorum bu ay deneyebileceğimi söyledi. Umarım ilk sefer kadar beklemem yine oldu mu olmadı mı telaşları başlıyor yani
Sen nasılsın bakalım ne var ne yok
Bende basliycam sende pco var mi canimAhh güç yetse hepsini kullancam canım ama güç yetmiyoki alalım hepsi çok pahalı bu ay inofolic combiyle başlıcam bakalım olmazsa başka takviyeler denicem
Aa bununla 10. Ayı mı devirmiş oldun..Ahajaj kızlar ben hiç aşılama yoluna girmedim hsg çekindim temiz 3 ay klomenle yumurtlarim on numara gelişti ama olmadı bu ay femerayla ne de güzel doktorumun istediği gibi 1 yumurtam oldu güzelce bugün adetim gecikti nobetciyim bakiverdim gene negatf Allah sonumu hayretsin MaviSasa234 bir de şifremi unuttuydum girissiz okuyordum=)
Çok gördüm şu mfk yı pozitif sonuç alan var mı.? Ben ben son yardırarak denemiş pozitif almıştım. Yine aynı şeyi yapmayı düşüyorumAhh canım çok mutlu oldum adına. Dilerim hayırlı sonuç olan güzel haberini alırız canım benim. Böyle durumlarda arkasından hemen kalanlar var canım İnşaAllah senin icin de öyle olur.
Valla ben malum bu ay MFK deniyorum bekliyorum. Normalde takvime göre adetime 3 gun var. Ama ben hep her ay takvimden 2 gun önce olurum. Bekliyorum bakalım.
Hadi hayırlı olsun, güzel sonuçlar gelsin inşallahAa bununla 10. Ayı mı devirmiş oldun..
Hayırlısı olsun kuzu.. Kendin en doğru olanı içine en çok sineni yaptığın sürece sorun yok..
inş bizde güzel haberler alıcaz..
bu ay aşılama yolu mu görünecek o zaman.. Zihnini rahatlatıp öyle aşılamaya geç.. İnş da güzel sonuçlar alırsın..
Ben bugün ilk iğnemi olarak tüp bebek sürecine adım attım.. Bende bir aksilik olmazsa ocakta transfer için başladım
Adet sancilarim başladı canım olsa bugün ki testte çıkardı kesin keşke olsa ama.hic ümidim yokİ
Ama gözüküyor burda hayalet çizgi daha 3 gün vardı dime senin belki vardır canım olabilir yani ilk defa bu şekilde yaptıysa test adet gününü beklemek lazım gelen giden olmazsa bida yaparsın olmadı insAllah vardır canım
Yok cnm bende çikolata kisti var tek tarafta 2 buçuk cmBende basliycam sende pco var mi canim
Analdim hayırlısı o zamn canim bakalımAdet sancilarim başladı canım olsa bugün ki testte çıkardı kesin keşke olsa ama.hic ümidim yok
İnsallah olmazsın adet bebişin tutunmusturHaklısın kesinlikle çok pahalı ilaçlar ya olsun bunada şükür olsun diyelim canım can sağlığı olsunda her şey zamanla olur inaniyorum Allah sonumuzu da hayır etsin sen başla bakalım ben bu ay regl olursam bende baslayim birseylere
26 kasimKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
İnsAllah canımda ya 7 gün var kasıklarım feci ağrıyor adet olacakmisim gibi rahim baskı yapiyor sanki belim de çok ağrıyor erken mi adet olcam ne zaten döngüm de bibacayip oldu korunmayı bırakalı analamdim hayır olsunİnsallah olmazsın adet bebişin tutunmustur
Anladim canim bende de pco var bende baslamayi dusunuyorum insallah faydasini goruruzYok cnm bende çikolata kisti var tek tarafta 2 buçuk cm