- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Valla kuzu kaç kez vuruldumGünaydın kuzu,
Allah allah şu çatlatma iğnesi bi bende fark yaratması galiba, hiç vurulan gün bile hissetmedim..
Yumurtlama zamanı oluyor mu genelde? Bazen yumurtlama yapar diyor doktorlar hatta Osman Develioğlu var sık takip ediyorum onu. Yumurtlama sürecinin sancılarıdır diye belirtmiş
Neler yapıyorsun bu ay?
Ben yazın istanbul dan antalya gittim sıcaklık farkından dolayı o ay 7 gün geciktimCanım peki hava degisimi icin orda kalman mı gerek yani ben cuma gece ankaraya gittim cumartesi aksam döndüm antalyalıyım normalde bu hava degisimi sayılırmı adetlerim cok dúzenlidir ama bugün 1. Gecikmem dün adet olmadım
Waow ben o ihtimali hiç düsünmemistim aynen burası sıcak yollar cok soguktu afyonda felan durdugumuzda resmen buz tutmustum o zaman bi hafta beklemeliyimBen yazın istanbul dan antalya gittim sıcaklık farkından dolayı o ay 7 gün geciktim
Bilmiyorum ki aşılama sansida düşük olduğu için ilk önce kendim uğraşmak istiyorum daha hiç takviye vb. Kullanmadım sadece folik asit içiyorum inofololic combiyi duymuştum almayı düşünüyodum zaten deniyim teşekkür ederimSizin inofolic combi kullanmanız yeterli ama sizin gibi durumlarda düşük dozda gonal f ile yumurta oluşumu sağlanıyor. Aşılamayı neden düşünmüyorsunuz..
Promontil de bakın isterseniz bir de doktorunuA muhakak sorun doktorlae geri dönüşlere göre genelde ilaçları veriyorlar ..Bilmiyorum ki aşılama sansida düşük olduğu için ilk önce kendim uğraşmak istiyorum daha hiç takviye vb. Kullanmadım sadece folik asit içiyorum inofololic combiyi duymuştum almayı düşünüyodum zaten deniyim teşekkür ederim
Benimde aşırı bel ağrım var iğneden dolayi mı bu ?Günaydın kızlarr
Bu çatlatma iğnesi bende her seferinde aynı seyi yapıyor ya
Bir hafta oldu vurulalı, 12 kasımda vurulmustum
Karnım o kadar şişki, gaz var gibi bi ağrı oluyor ama yok
Tuvalet düzenimi bozuyo
Acayip bi bel ağrısı yapıyo
Her seferinde hiç vurulmasaydım dedirtiyor resmen bana bu etkiler yüzünden
Günaydın kuzuBenimde aşırı bel ağrım var iğneden dolayi mı bu ?
GünaydınGünaydın kuzu
Ben genelde iğne vurulduğum zaman bi hafta sonrasında çekiyorum bu ağrıları
Belim sırtım ağrıyor
İki gün sonra tekrar yap canim bakalim artacak mi? İnşallah bebistirKızlar 7 çıktı betam iğne etkisi değildir inşallah dimi. 8 Kasım'da iğne oldum
Amin inşallah bakalım geçen ay kimyasal yaşayınca korkum var birazİki gün sonra tekrar yap canim bakalim artacak mi? İnşallah bebistir
Çok geçmiş olsun evliliğin ilk iki yılı birçok kez yatış alacak kadar iye geçirdim ve sarımsak tamponu ile atlattim ama gebelik düşünürken olur mu bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ben kurtulmak için çok uğraştım ve hamdolsun artık olmuyor ..Kızlar dün gecem azap gibi geçti. Sabaha doğru 4.30'da ciddi bir idrar baskısıyla uyandım. Lavaboya zor koştum ama o okadar çok ağrıdı ki... Ve üst üste 3-4 dakikada bir az az gelmeye başladı, evim merkezi sistem doğalgaz ve çok sıcak olmasına rağmen birden üşüme - titreme de eklendi1-2 saat boyunca sürekli lavaboya koştum. En son karbonatlı su içtim, elektrikli sobayı yakıp üstüme 2 tane battaniye örttüm. Öyle dalmışım...
Berbat bir gece geçirdim.
Başım bu sistit ile belada, kendimi çok sıcak tutup sıvı içince geçmiş gibi oluyor. Ama son 3 gündür sabah erken saatlerde tekrarlıyor. Uzun süredir olmamıştı, yine başladı. Evde piyelosepty var ama içmedim ne olur ne olmaz diyeMatmazel - sen iyileştin mi?
Canimm güzel düşünelimAmin inşallah bakalım geçen ay kimyasal yaşayınca korkum var biraz
Senin kaç gün geciktiYa biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz benimde iki gündür var aynı şekilde bende aha oldum deyip tuvalete taşınıyorum iki sabahtir şiddetli karın ağrısı var ama kasıklarım da ağrı var arada vurup geçen dün akşam alışverişten dönerken elimde poşetler vardı sağ kasigima öyle bir ağrı girdi ki ve beni yuruyemedim vücudumuz bize çok büyük oyun oynuyor sanırım
Aynen bende çok yerim sınır tanımamTatlı mıııııen sevdiğim, sürekli yiyorum.
Ama asıl sebep üşüyor olmam, belki tatlı ve baharatlı da tetikleyici oluyordur. İkisini de çok seviyorum.
4.gun bugün canım ilk defa bu kadar geciktiSenin kaç gün gecikti
İlk kez bu kadar reglimin gelmesini bekliyorum
Aynen bende çok yerim sınır tanımam
O gün çok yemiştim akşam da acılı sote yedim sistit olarak geri döndü bana
Tabi kalori de cabası
Benimde bugün 5.günüm ama benim dün kan sonucum 2.46ydı4.gun bugün canım ilk defa bu kadar gecikti
Bende adete iki gün kala baktirmistim 0,100 du şimdi pazar tekrar baktircam dün akşam test yaptım ovulasyon yine pik olmaya başlamış ama gebelik testi negatifBenimde bugün 5.günüm ama benim dün kan sonucum 2.46ydı
Kistlerden dolayı geciktiğini düşünüyorum
Nasıl getiricem bilmiyorum şu an
Sen kan vermedin mi
Benim de böyle iki filan çıksa derdim belki ama bende kist olduğunu düşünüyorumBenimde bugün 5.günüm ama benim dün kan sonucum 2.46ydı
Kistlerden dolayı geciktiğini düşünüyorum
Nasıl getiricem bilmiyorum şu an
Sen kan vermedin mi
Canım artışı takip etKızlar 7 çıktı betam iğne etkisi değildir inşallah dimi. 8 Kasım'da iğne oldum
Benimki kist ondan eminimBenim de böyle iki filan çıksa derdim belki ama bende kist olduğunu düşünüyorum
Epey geçmiş seninde 13. Gün kuzu olur mu bu kadar ağrı bilmiyorumda o günlerdeGünaydınSuan 13. Gün valla son 3 gündür mahvoldum bel ağrısından ya testte negatif zatn kuru kuru ağrı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?