Beni de takip e alır mısınız 27 KasımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Herşeyde vardır Bi hayr Rabbim erteliyosa güzelleştiriyodur. Sağlığınıza dikkat edin herşey gönlünüzce olsun inşallahMerhaba iğnenin 11. Günü 2.2 negatifti
14. Günü 20.01
16. Günü 36.53
18. Günü 30.23
Sabah tekrar kan vericem
Teşekkür ederim canım seninde hayırlısı olsun inşallah dikkat etmeye çalışıyorum ama şuan düşük gerçekleşmedi bekliyorum öyle sancılarla ne zaman gelecek diyeHerşeyde vardır Bi hayr Rabbim erteliyosa güzelleştiriyodur. Sağlığınıza dikkat edin herşey gönlünüzce olsun inşallah
Ne kadar gecikti canım? Doktor ne diyor duruma.Hala yok betam düşmüyo
Benimde beta 36dan 30a düşmüştü dün doktor kimyasal dedi bende de kanama vs. Yok ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo sizde durum nedir sabah tekrar kan vericemKimyasal oldu canım
@cileklipapatya anlatabildin mi aceba benim testimi az önce yaptığım silik çıktı olabilri mi senceArkadaslar şimdi sabah yaptığım kırmızıydı az evvel yaptım kırmızı çıkmadı aceba diyorum bu gün çatladı mi yada testlerde bir sıkıntı mı var son testini az evvel yaptım çizgi çıkmıyor silinmiş çatlama olabilirmi aceba bana bibbakr mısınız biliyorum çok yazdım galiba ama bende merak ediyorum teşekkür ederimherkese
Eki Görüntüle 2953832
Canım önümüzdeki 2-3 gün daha devam et bakalım. Herhangi bir sorunun var mı doktora gittin mi ?@cileklipapatya anlatabildin mi aceba benim testimi az önce yaptığım silik çıktı olabilri mi sence
Bugün kanamam oldu canım gitmedim o yüzden 17 gün geciktiNe kadar gecikti canım? Doktor ne diyor duruma.
eBenimde beta 36dan 30a düşmüştü dün doktor kimyasal dedi bende de kanama vs. Yok ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo sizde durum nedir sabah tekrar kan vericem
Bnmki kmyasal oldu cnmKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Geçmiş olsun canım teşekkürlerBende bugün basladı kanama 3 gün önce 39 du
e
Valla canım bende anlamadım bakalım haftasonu kadar beklicem eğer adet olmazsam tekrar kan vericem birde gebelik testi yapicam tekrarTestlerini gördüm bariz var nasıl negatif çıktı ya çok garip
çok idrar damlatmışsin 2 3 damlayı geçmesin eğer doğru verdiyse çatlamış gibi duruyor ama idrar fazlaligindan emin olamadım değerlendirseydiniz 2 günüArkadaslar şimdi sabah yaptığım kırmızıydı az evvel yaptım kırmızı çıkmadı aceba diyorum bu gün çatladı mi yada testlerde bir sıkıntı mı var son testini az evvel yaptım çizgi çıkmıyor silinmiş çatlama olabilirmi aceba bana bibbakr mısınız biliyorum çok yazdım galiba ama bende merak ediyorum teşekkür ederimherkese
Eki Görüntüle 2953832
2 saat sıvı alımını kes idrarını tut sonra test yap varsa çıkar canım zatenKızlar bende şans yok hiç
Sağlık ocağına gittim tüp gelmemiş gelen dönüyordu
Pzt gel dedi
Bende dönerken test aldım çok dandik bi marka
Başka marka yok mu dedim malesef dedi
Sabah da iki kez wcye girdim su da içmedim yarın sabah mı yapsam bu testi
Kahvaltı bile etmedim canım şimdi yapsam 12de yapmam gerekir testi dimi2 saat sıvı alımını kes idrarını tut sonra test yap varsa çıkar canım zaten
Tecrubeli olan arkadaslar tahlillerim bu sekilde nasil sizceDogum kontrol hapini biraktiklari gibi hamile kalan çok arkadaşim oldu bu şekilde gebeliğin coj zor adet döngülerin çok uzun tedavi olman en doğrusu
Günaydın canım 3 damla damlattim valla ya dediğin gibi yada test falan bozuk mu bilmedim neyse ya hayırlısı artık Balkız ya ilk defa kullanıyorum ama stres yapıyormuş bu LH larçok idrar damlatmışsin 2 3 damlayı geçmesin eğer doğru verdiyse çatlamış gibi duruyor ama idrar fazlaligindan emin olamadım değerlendirseydiniz 2 günü
Günaydın canım 3 damla damlattim valla ya dediğin gibi yada test falan bozuk mu bilmedim neyse ya hayırlısı artık Balkız ya ilk defa kullanıyorum ama stres yapıyormuş bu LH larçok idrar damlatmışsin 2 3 damlayı geçmesin eğerdoğru verdiyse çatlamış gibi duruyor ama idrar fazlaligindan emin olamadım değerlendirseydiniz 2 günü
Günaydın canım öyle yapacağım saol cvp için hayirkisi neyse o olsun hakkımızda aynen yok gitmedim Dr adet ertesi az az akıntım oldu binkac gün su anda yok az az göğüs sızlamasi var bildiğim başkada bir şey yok su andaCanım önümüzdeki 2-3 gün daha devam et bakalım. Herhangi bir sorunun var mı doktora gittin mi ?
Birde hiç belritin olmuyor mu ? Yumurtlama belirtisi? Beyaz akıntı kasık ağrısı gibi ?
Yumurtlama gördün mü canim sen bugunGünaydın canım 3 damla damlattim valla ya dediğin gibi yada test falan bozuk mu bilmedim neyse ya hayırlısı artık Balkız ya ilk defa kullanıyorum ama stres yapıyormuş bu LH lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?