- 27 Mayıs 2021
- 126
- 40
- 13
- 27
Benim sağ kasigimda 2 gündür batmalar oluyor ondan mı acaba korktum ben yaYapıyormus simdi öğrendim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sağ kasigimda 2 gündür batmalar oluyor ondan mı acaba korktum ben yaYapıyormus simdi öğrendim bende
Ben sonra 21.gün baktırdım yumurtlama çatlama olmuştu ama tabi yine de belli olmaz güvenilmez dediğin gibi yarın gideyimDoktora gitmistim kuzum yasmin verdi 21 gün sonra yok olmuştu diger adetle kendiliginden de gecer diyorlar ama tedirgin olma
Pazar bitti pazartesi başladım bugun 17. Günüm hepsi alt alta sirayla saati tarihi ileAnaldim ama yaptığın ilk günden itibaren alt alta yapıştırdın mi birde adetin kaçıncı günü başladın
Bende sağlı sollu oluyor adet sancısı gibiBenim sağ kasigimda 2 gündür batmalar oluyor ondan mı acaba korktum ben ya
Ben en iyisi kalıp bi hastaneye gidim en azından erken teşhis olurBende sağlı sollu oluyor adet sancısı gibi
Allah'a emanetiz valla
Kaç gün gecikti adetBen en iyisi kalıp bi hastaneye gidim en azından erken teşhis olur
Geçmedi yumutlmada olmadı dolaysiyla catlamada olmadıKaç gün gecikti adet
Anladim canım aslında ertesi gün baslamamk lazımmış bende öğrendim şimdi bende hemen 2. Gün başladım kimi 5 gün sonra diyor kimi hemen ertesi gün diyor bazı internet siteleri sordum çünkü bakalım canım kısmet bu ayda olursa olur bekleyip göreceğiz gönlünce olsun seninde insAllah canımPazar bitti pazartesi başladım bugun 17. Günüm hepsi alt alta sirayla saati tarihi ile
Testlerden mi anladin catlamadiginiEe ben kullandım gittim catlamak üzere deei çatlamadı kist olmuş olmasın
Ben ne zaman gitsem hep alttan bakıyor bi aşilamada ustten bakmiştı o kadarBen sonra 21.gün baktırdım yumurtlama çatlama olmuştu ama tabi yine de belli olmaz güvenilmez dediğin gibi yarın gideyim
Alttan muayene etmiyor dimi ya kiste bakmak için
Canım sende pco var, adet düzenin nasıl?Tecrubeli olan arkadaslar tahlillerim bu sekilde nasil sizce
Kuzum ovülasyon testi yapmiyorsun sıvı alımını kesmene gerek yok gunun istediğin bi zaman diliminde yapabilirsin gebelik testini varsa zaten her türlü çıkarKızlar bende şans yok hiç
Sağlık ocağına gittim tüp gelmemiş gelen dönüyordu
Pzt gel dedi
Bende dönerken test aldım çok dandik bi marka
Başka marka yok mu dedim malesef dedi
Sabah da iki kez wcye girdim su da içmedim yarın sabah mı yapsam bu testi
Yaptım canım negatifKuzum ovülasyon testi yapmiyorsun sıvı alımını kesmene gerek yok gunun istediğin bi zaman diliminde yapabilirsin gebelik testini varsa zaten her türlü çıkar
Progesteron düşük, bazı değerlerinde sınırın hafif üstü bi kaç aylik tedaviyle hepsi duzelir zaten doktorun ilac vermiş duzenli kullanırsan hersey yoluna girer stres yapicak bişeyin yok dogum kontol hapini muhakkak kullanTecrubeli olan arkadaslar tahlillerim bu sekilde nasil sizce
Tesekkur ederim dogum kontrol hapina biraz on yargiliyim neden bilmiyorum ama sanirim mecbur kullanicamProgesteron düşük, bazı değerlerinde sınırın hafif üstü bi kaç aylik tedaviyle hepsi duzelir zaten doktorun ilac vermiş duzenli kullanırsan hersey yoluna girer stres yapicak bişeyin yok dogum kontol hapini muhakkak kullan
Evet canim pco var cok duzensiz son 1 yildir duzenimi not alip verdim dun doktora 4 aydir korunmuyoruz bu ay da adetim cok az ve kahverengi olarak geliyoCanım sende pco var, adet düzenin nasıl?
Canım sen inofolic combi gibi bir folik asit kullanmalısın, pcoya iyi geliyor. Araştır bi hemen.Evet canim pco var cok duzensiz son 1 yildir duzenimi not alip verdim dun doktora 4 aydir korunmuyoruz bu ay da adetim cok az ve kahverengi olarak geliyo
Iki tarafli ağrî olunca kist oluyormuş diyorlar genelde insallah değildirBende sağlı sollu oluyor adet sancısı gibi
Allah'a emanetiz valla