Kuruma cızgısı vs dıyorlar ama ben oğlumu bu sekılde ogrenmstm çöpe attgm testtenBebek olayları hiç belli olmuyor ya
Ben klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadım bilmiyorum klomen geciktirdi belki de
Akşam yapıp sabah silik çizgi gördüğüm testte kıllandırdı beni
Gidip yeni test almak istemiyorum
Bak atayım
Maşallah hiç o kadar emin olamadımKuruma cızgısı vs dıyorlar ama ben oğlumu bu sekılde ogrenmstm çöpe attgm testten
Olmazsan direkt kan ver canm vardır ınsallah
Belli olmuyor tabii ilk gebeliğimde net eminm adetin 9.günü hamile kaldgmdan
Ben erken başladım sanırımIkinizdede pik gözükmüyor kızlar ama ben sizin yerinizde olsam gün aşırı olarak en kötü 2 günde bir olarak değerlendiririm
Maşallah hiç o kadar emin olamadım
İnşallah canım ya hayırlısı
Mfk yöntemini denemeye niyetlendim aralık için
Gece de rüyamda erkek bebeğim varmış onu seviyordum uyanınca testi de bu şekilde görünce kafam karıştıümitlenmek hiç istemiyorum gebelik testleri nankörlük yapabiliyor çünkü
Karışım mı sipariş etsem gebelik testi mi alsam bilemedimBu ay olmazsa bende
Bu ay olmazsa bende
Bende denicem aralıık da mfk yonteminiMaşallah hiç o kadar emin olamadım
Gece de rüyamda erkek bebeğim varmış onu seviyordum uyanınca testi de bu şekilde görünce kafam karıştıümitlenmek hiç istemiyorum gebelik testleri nankörlük yapabiliyor çünkü
Karışım mı sipariş etsem gebelik testi mi alsam bilemedim
Anca gelir diye şeettimBekle
Bekle bence 3 4 gun gecsn kan ver de ondan sonra sonuca gore sipars verirsn
Gelmez inşallah da hayrlı haberi alırsın canımAnca gelir diye şeettim
Yarın gidip kan vericem sabaha kadar kan bana gelmezse
Direkt hastaneye mi gitsem dedim de sağlık ocağı şimdilik daha makul canım iyi hatırlattın sabaha kadar kırmızı kart görmezsem gideyimGelmez inşallah da hayrlı haberi alırsın canım
Yaz bizede saglık ocagnda verirsen kan barkod numarasını almayı unutma takip edeblrsn netten
Görmezsin inşallah canımDirekt hastaneye mi gitsem dedim de sağlık ocağı şimdilik daha makul canım iyi hatırlattın sabaha kadar kırmızı kart görmezsem gideyim
Burası pazartesi ve çarşamba kan alıyor canımGörmezsin inşallah canımbu sabah gideydin ya
Atta bizde bakalm canmBurası pazartesi ve çarşamba kan alıyor canım
Kuruma çizgisini test ediyorlarmış ya testi tekrar ıslatıp
Islattım yine görüyorum ben ya
Gözüm bozuldu baka baka
Bence git bı test al dene için rahat etmiş olur ona göre stres olmadan adeti beklersinMaşallah hiç o kadar emin olamadım
Fotoda hiç çıkmadı yaAtta bizde bakalm canmvardr ınsallah ya
Testlere güvenmiyorum canım yaBence git bı test al dene için rahat etmiş olur ona göre stres olmadan adeti beklersin
Onlara göre ohoo neler olur neler benim 4 geçti bende önceleri öyle sanıp degerlendiriyordum boşa sallıyormuşumBen erken başladım sanırımama floya göre yumurtlama günü 14 Kasım göya ama olmamış
Şu daha net olduAtta bizde bakalm canmvardr ınsallah ya
Foto da bellı olmuyo ya pek haklsn. Ama cok hafif bse gorur gbı oldumFotoda hiç çıkmadı ya
Ay ne bilim yaa ben ilk defa ovu denedim olmazsa yapmaya gerek yok ya sanki psikolojim gidiyor heeeeOnlara göre ohoo neler olur neler benim 4 geçti bende önceleri öyle sanıp degerlendiriyordum boşa sallıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?