- 17 Temmuz 2021
- 6.879
- 22.492
- 298
İnşallah canımFoto da bellı olmuyo ya pek haklsn. Ama cok hafif bse gorur gbı olduminşlh vardr kan sonucu ne cıkacak bakalm
Ikinizdede pik gözükmüyor kızlar ama ben sizin yerinizde olsam gün aşırı olarak en kötü 2 günde bir olarak değerlendiririm
Maşallah hiç o kadar emin olamadım
İnşallah canım ya hayırlısı
Mfk yöntemini denemeye niyetlendim aralık için
Gece de rüyamda erkek bebeğim varmış onu seviyordum uyanınca testi de bu şekilde görünce kafam karıştıümitlenmek hiç istemiyorum gebelik testleri nankörlük yapabiliyor çünkü
Ama ben görüyorum kuzum ya bu test yeni mi bi daha mı baksan merak ettim çokFotoda hiç çıkmadı ya
Süt kesiği değil bildiğin nemlendirici krem gibi bir akıntı oldu bende öyle yakacağım canım teşekkür ederim yorumun içinMantarda süt beyazı gibi değilde süt kesiği gibi parça parça oluyor ve yumurta bozuğu gibi kokusu var. Kokusu o kadar belirgin ki anlaşılmaması imkansız.. Sizde koku yoksa hafif enfeksiyondur.. Adet bitimi doktora giderseniz fitil verir.. Böyle krem ile çözemezsiniz..
Kremsi gibiyse gene enfeksiyondur.. Normal yumurtlama öncesi gibi akıntı ise buradakiler gebelik belirtisi diyorlar.. Daha hiç yaşamadımSüt kesiği değil bildiğin nemlendirici krem gibi bir akıntı oldu bende öyle yakacağım canım teşekkür ederim yorumun için
Henüz yumurtlama olmamış teste sıvı alımına dikkat ederek devam etBuda bugünkü testim bakarmisiniz
1saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorumHenüz yumurtlama olmamış teste sıvı alımına dikkat ederek devam et
Kac günde bı adet oluyosun. Yumurtlama olmamış henüzEki Görüntüle 2953386 Eki Görüntüle 2953386 kizlar bu gün adetimin 11. Günü ya böyle çıktı lh testi çatlamaz mi ben erken mi başladım test yapmaya
Bugun adetinden kaçıncı günün kaç günde bı adet oluyosun1saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorum
28 günde 1 adet oluyorum adetimin 16. Günü bugün 12 gün var olmamaBugun adetinden kaçıncı günün kaç günde bı adet oluyosun
Yok canım akşam yapmıştım 5 dk bekledim göremedim birşey bıraktım kenara sabah bakınca silik çizgi gördümAma ben görüyorum kuzum ya bu test yeni mi bi daha mı baksan merak ettim çok
Belki geç yumurtlama olacaktır yumurtlamanın ustunden 14 gün geçince adetin gelir büyük ihtimal yumurtlama görürsen ona göre hesaplarsin adetini. Bütün kadınlarda bazı aylar yumurtlama olmayabiliyomus. Ya öyle bişe ya da ileriki zamanlarda yumurtlaman olcak28 günde 1 adet oluyorum adetimin 16. Günü bugün 12 gün var olmama
Kiz dün sen birine diyodun senin yerinde olsam kan vermeye koşarım diye şimdi kendin bekliyonYok canım akşam yapmıştım 5 dk bekledim göremedim birşey bıraktım kenara sabah bakınca silik çizgi gördüm
Sonra suya tuttum en sonki fotolar onlar. Suya tutunca c koyu t gölge gibi
Bugün olmazsam yarın kan vercem sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?