- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Yap yapp hadi gaza gelBeni gaza getiriyorsunuz Zor tutuyorum zaten kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap yapp hadi gaza gelBeni gaza getiriyorsunuz Zor tutuyorum zaten kendimi
Şöyle akşam üzeri bi gebelik haberi alsak fena mı olur di miAmaaann sabaha kim bekleyecek yap gitsin aklımızda olacağına elimizde olsun.
1 tane gebelik testim olacaktı Sıvı kısıtlaması yapayım bariBende oğlumda sabah ilk idrarla yaptım çok silikti ve çok sonra çıktı akşama doğru yaptığım daha belirgindi ve hemen çıktı. Önemli olan gün içinde ne zaman yapıldığı değil bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği
Oyle yap paylaş sonucu merakla bekliyoruz1 tane gebelik testim olacaktı Sıvı kısıtlaması yapayım bari
Canım valla deniyoruz bende pko var 21.günü de deniyecegizNasıl gidiyor canım.senin mfk gidişatı. Varmı bi aksaklık
Aaaa ozaman kesin var gbi duruyor burdaki okdugum yazilardan ovulasyon testi bata yakin ppzitif ccikanlarda gebelik pozitif oluyormus genelde insallh sende kavusursun bebegine guzel haberler beklioruzLaboquick canım, bu arada ben 31 ekim yumurtlama 2 kasım çatlama gördüm testte. Gebelik var mi diye tekrar yapıyorum
He valla bize de moral olurdu günü bı sıfır kapatirdikŞöyle akşam üzeri bi gebelik haberi alsak fena mı olur di mi
Canım aylardır hem vitamin hem karışımı kullandın mı ve günlere dikkat ederek ?mfk yı aylardır deniyodum ben zaten :) ama bu ay aşırı yoğunum okulda vizeler başladı ders çalışmaktan ev ve iş aşırı yoruyor çok dikkat edemiyorum sanırım bu ay denk gelmez benim mesela bu hafta 4 gündür birleşme yok bugün yumurtlama günü gösteriyor takvimim keşke dün olsaydı ama kısmet sen nasılsın? :)
Sahi Rukis26 ne yaptın canim son durum ne?Benimde 20 kasım.. Bende tüp bebek öncesi son denemelerim bekleyişteyim Ara ara umutsuzluk oluyor ama sonra toparlıyorum.. Rukis26 topik açmış. Hergün silik görmesine rağmen gebe olduğuna inanmış ve bata 3 kala beta 5 çıkmış.. Bende böyle düşünüyorum kesinlikle gebeyim
Geçen ay klomen kullandığımda göğüslerim şişmişti. Bu ayda yumurtlama sonrası gene sol göğüsüm şişti ve ağrıyor. Bunu da klomen kullanmasaydım kesin belirti derdim ama değil.. Olsun ben bu ay gebe olduguma inanıyorum
Ne zaman test yapacaksın .. Çatlatma iğnesi oldun mu?
Maşallah ya gebesin yada tekrar yumurtlama oluyorBugünki ovulasyon testim Koyulaşmış baya
Canım nasıl olsun şimdi. Hayırlı haberi verin mi. Takip edemedimAyin 10 undan beri ama hic kan gelmedi sadece kahverengi ve dokulu
Benimki de 12 Aralık neredeyse aynıyız inşallah gelmez Aralık adetiYarın regl günüm
Bi sonraki bat muhtemelen 10 13 aralık gibi olur
Gayet iyi değerlendiriniz bundan sonrası 1000 olunca keseyi görmek sonrada kalp atışlarını görürsün inşallah canımKızlar selam herkese. Benim değerlerim 69,230,453 şeklinde arttı daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum biraz
Adetin ne zamanKızlar bana bı akıl verin ya benim testim 3 Kasımda akşam 9.30 dan ertesi gün akşama kadar pikti yani 3 4 Kasım arası 4 Kasım'da 21.30 gibi çatlamaya başladı bu ay femara falan hiç birşey kullanmadım erken aslında ama bu sabah miratech erken gebelik testi yaptım 4.- 5. Dakikalarda gölge gibi bişey vardı dikkatli bakınca hâlâ görüyorum ama resmini çekemedim acaba bu akşam gidip kan versem mi yoksa beklemeli mi negatif çıkmasından da korkuyorum daha önce bir kez düşük yaptım ve bir senedir uğraşıyoruz gebelik olmadı
Yok canim lekenlenme devam ediyo hala sokulmediCanım nasıl olsun şimdi. Hayırlı haberi verin mi. Takip edemedim
İnşallah canım benimGayet iyi değerlendiriniz bundan sonrası 1000 olunca keseyi görmek sonrada kalp atışlarını görürsün inşallah canım