- 17 Temmuz 2021
- 6.889
- 22.537
- 298
Tamam sen önden git arkandan geliyorum bendeBaşlıyoruz iki güne biter benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen önden git arkandan geliyorum bendeBaşlıyoruz iki güne biter benimki
Adetiniz gecikti miKızlar bana bı akıl verin ya benim testim 3 Kasımda akşam 9.30 dan ertesi gün akşama kadar pikti yani 3 4 Kasım arası 4 Kasım'da 21.30 gibi çatlamaya başladı bu ay femara falan hiç birşey kullanmadım erken aslında ama bu sabah miratech erken gebelik testi yaptım 4.- 5. Dakikalarda gölge gibi bişey vardı dikkatli bakınca hâlâ görüyorum ama resmini çekemedim acaba bu akşam gidip kan versem mi yoksa beklemeli mi negatif çıkmasından da korkuyorum daha önce bir kez düşük yaptım ve bir senedir uğraşıyoruz gebelik olmadı
Takvime göre adetime daha 9 gün var canım bu ay erken yumurtlama gördüm 10 gün pikti testim belirti olarak aşırı göğüs ağrım var kasık ağrım az yumurtlamanın 6 7 günude çok bel ağrısı çektim bu kadarAdetiniz gecikti mi
Belirtileriniz var mı?
9 gün az bi süre değilTakvime göre adetime daha 9 gün var canım bu ay erken yumurtlama gördüm 10 gün pikti testim belirti olarak aşırı göğüs ağrım var kasık ağrım az yumurtlamanın 6 7 günude çok bel ağrısı çektim bu kadar
Haklısın canım rabbim hepimize nasip eder inşallah9 gün az bi süre değil
Önerim en az 4 gün kala kana baktır
Çünkü 9 gün öncesinde beta çıkmayabiliyor
Son 4 gün en net sonucu verir
Sabretmesi zor ama negatif görüp üzülmenden iyidir bence
Amin canım inşallahHaklısın canım rabbim hepimize nasip eder inşallah
25 kasimKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Beni de alın 25 KASIMKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Dünkü testin pik olmamış canım pcos olduğundan lh da böyle dalgalanmaların olabilir yapamaya devam et bence hayırlısı olsun hakkındaHerkese merhaba bende pcos hastası olarak bu ay adetin 3. Gününden beri hayıt tohumu aslan pençesi kürü yapıyorum eş zamanlı olarak da ovulasyon testi yapıyorum dün sanki pik yapmış gibi geldi bana bugün yaptım silikleşmiş yumurtlama olmuş olabilir mi birde adetin 8. Günü bugün yani bu kadar erken yumurtlama olurmu yada kürün etkisi ile mi erken yumurtlama oldu acaba fotoları atıyorum çok teşekkürler
Benim özel hastane değerlerim e nabizda gorunuyo ama dediğim gibi bilemem canimm.sen yine dikkat et kendineOrdan bakilmadigini soylediler
Bence bekleyin bı iiki gün sonra tekrar test yapın koyulasirsa gidin kan testineKızlar bana bı akıl verin ya benim testim 3 Kasımda akşam 9.30 dan ertesi gün akşama kadar pikti yani 3 4 Kasım arası 4 Kasım'da 21.30 gibi çatlamaya başladı bu ay femara falan hiç birşey kullanmadım erken aslında ama bu sabah miratech erken gebelik testi yaptım 4.- 5. Dakikalarda gölge gibi bişey vardı dikkatli bakınca hâlâ görüyorum ama resmini çekemedim acaba bu akşam gidip kan versem mi yoksa beklemeli mi negatif çıkmasından da korkuyorum daha önce bir kez düşük yaptım ve bir senedir uğraşıyoruz gebelik olmadı
Sanirim ozel hastane degil tip merkeziymis burasi ben en iyisi sagik ocaginda yaptirayim tekrarBenim özel hastane değerlerim e nabizda gorunuyo ama dediğim gibi bilemem canimm.sen yine dikkat et kendine
Olabilir canım.test yaptinmi hiç kan gün geçti adrtin canımSanirim ozel hastane degil tip merkeziymis burasi ben en iyisi sagik ocaginda yaptirayim tekrar
Aynen bana da öyle geldi ama bu testin beklemiş hali. İlk etapta daha koyuydu en iyisi yapmaya devam edeyim şu pcos ne inatçı Bir şey yaDünkü testin pik olmamış canım pcos olduğundan lh da böyle dalgalanmaların olabilir yapamaya devam et bence hayırlısı olsun hakkında
Bende pco var canim yapmistim test negatifti en son adetim 1 ekimde baslamisti suan kahverengi akinti var adet miyim neyim bimiyorumOlabilir canım.test yaptinmi hiç kan gün geçti adrtin canım
Himmm.bekleyelim bakalım canım adetsen bugun olursun belki. Sen yine kendini koru canimmBende pco var canim yapmistim test negatifti en son adetim 1 ekimde baslamisti suan kahverengi akinti var adet miyim neyim bimiyorum