- 13 Ocak 2018
- 295
- 129
- 53
Insallah kotu bisey yoktur adetsem de olup rahatlasamHimmm.bekleyelim bakalım canım adetsen bugun olursun belki. Sen yine kendini koru canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kotu bisey yoktur adetsem de olup rahatlasamHimmm.bekleyelim bakalım canım adetsen bugun olursun belki. Sen yine kendini koru canimm
Bugünki ovulasyon testim Koyulaşmış bayaYa bende gebelik testi zannettim ama ovulasyon testi de böyle pik olurmuş
Evet canm bugun yarin ddgerlendir derim hadi guzel haberlerle insallhh birde ovulasyon testinin markasini ogrenebilirmiyim benmkinin cizgileri bukadar belli olmuyor yaBugünki ovulasyon testim Koyulaşmış baya
Laboquick canım, bu arada ben 31 ekim yumurtlama 2 kasım çatlama gördüm testte. Gebelik var mi diye tekrar yapıyorumEvet canm bugun yarin ddgerlendir derim hadi guzel haberlerle insallhh birde ovulasyon testinin markasini ogrenebilirmiyim benmkinin cizgileri bukadar belli olmuyor ya
Seninle aynı gidiyoruz bu ay o zaman ben 3 aydır tedaviyi bırakmıştım ve ilk kez bu kadar koyu bir pik gördüm, bu da benimki o yüzden bu ay için çok heyecanlandımBugünki ovulasyon testim Koyulaşmış baya
Benim yumurtlama 31 ekimde oldu canım Bu tekrardan pik oldu, gebelik mi diye heyecanlandımSeninle aynı gidiyoruz bu ay o zaman ben 3 aydır tedaviyi bırakmıştım ve ilk kez bu kadar koyu bir pik gördüm, bu da benimki o yüzden bu ay için çok heyecanlandım
Aaa o zaman gebelik olabilir, baya pik bu yaa ne zaman yapacaksın HCG testi? Hadi inşallahBenim yumurtlama 31 ekimde oldu canım Bu tekrardan pik oldu, gebelik mi diye heyecanlandım
Senin adına da çok sevindim, inşallah piki güzel değerlendirin miniğin haberini alın inşallah
Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım, inşallah 2.çizgiyi görürümAaa o zaman gebelik olabilir, baya pik bu yaa ne zaman yapacaksın HCG testi? Hadi inşallah
Bence şimdide yapsan çıkar canım ovu koyulaşmis çünkü testin varsa dene sabah gene yaparsın. Kaç gün var adetineSabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım, inşallah 2.çizgiyi görürüm
Adete 2 gün var, kahve akıntım geldi peçeteye silince, korkuyorumBence şimdide yapsan çıkar canım ovu koyulaşmis çünkü testin varsa dene sabah gene yaparsın. Kaç gün var adetine
Demek ki yerleşme kanaması inşallah boşa umut vermiyoruzdur ya umarım minnoş seninledirAdete 2 gün var, kahve akıntım geldi peçeteye silince, korkuyorum
İnşallah canım inşallah, o güzel haberi almaya o kadar ihtiyacım var ki yarın olsun hemenDemek ki yerleşme kanaması inşallah boşa umut vermiyoruzdur ya umarım minnoş seninledir
Hadi kız inşallahSabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım, inşallah 2.çizgiyi görürüm
Bence yap rahatla canm hic yarını bekleme varsa zaten eminim çıkacaktır yoksada umitlenmemis olursunAdete 2 gün var, kahve akıntım geldi peçeteye silince, korkuyorum
Yani bende akşam 7 gibi yapmıştım silik çizgi öyle görmüştüm iki saate tualete çıkma sıvı alımını kes akşam bı yap bakalım varsa 2 hafta geçmiş zaten silikte olsa belli olur içini ferah ağzını dualı tutBence yap rahatla canm hic yarını bekleme varsa zaten eminim çıkacaktır yoksada umitlenmemis olursun
Beni gaza getiriyorsunuz Zor tutuyorum zaten kendimiYani bende akşam 7 gibi yapmıştım silik çizgi öyle görmüştüm iki saate tualete çıkma sıvı alımını kes akşam bı yap bakalım varsa 2 hafta geçmiş zaten silikte olsa belli olur içini ferah ağzını dualı tut
Amaaann sabaha kim bekleyecek yap gitsin aklımızda olacağına elimizde olsun.Beni gaza getiriyorsunuz Zor tutuyorum zaten kendimi
Bende oğlumda sabah ilk idrarla yaptım çok silikti ve çok sonra çıktı akşama doğru yaptığım daha belirgindi ve hemen çıktı. Önemli olan gün içinde ne zaman yapıldığı değil bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiğiYani bende akşam 7 gibi yapmıştım silik çizgi öyle görmüştüm iki saate tualete çıkma sıvı alımını kes akşam bı yap bakalım varsa 2 hafta geçmiş zaten silikte olsa belli olur içini ferah ağzını dualı tut
AynenBende oğlumda sabah ilk idrarla yaptım çok silikti ve çok sonra çıktı akşama doğru yaptığım daha belirgindi ve hemen çıktı. Önemli olan gün içinde ne zaman yapıldığı değil bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği