- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
ayyyyyy evet artık var ya o kadar umutsuz oldum ki bir tane olsun yeter diyorum Rabbim bir kere de olsa yaşatsın o duyguyu ya ölmeden :/ amin canım bu cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim kavuştursun yavrularımıza....Hakkımızda hayırlısı ve kuzum. Birşeyler birşeylere vesile olacaktır elbet. Şu cuma günü hürmetine rabbim cümlemize nasip etsin. InşaAllah. Ama benden önce hiç olmayan o duyguyu tatmayan kardeşlerime arkadaşlarıma nasip etsin.
Yaaa çok sevindimBen dün leke gelince doktora yazdım ama kontrol olmadan kullanma dedi bana gelen leke yerleşmeymiş zaten test yaptırdım çıktı
Amin canım inşallah darısı isteyen herkeseYaaa çok sevindimİnşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün
Adet değilmiş gelen leke yerleşme kanamasıymış canım bende şaşırdım sonucu görünce adet oldum sanmıştımAma sen adet oldum bu ayda olmadı demiştin gözün aydın canım
Umudunu yitirme daha yolun başındayız burada evlat hasreti çeken onlarca insanım tutunduğu tek şey umutKızlar merhaba ya ben çok umutsuzum 2 aydır deniyoruz ama hiç olmayacak gibi hissediyorum ve çok korkuyorum asla kafam rahat değil bu ay eşim de şehir dışında bu ayı da değerlendiremeyeceğiz hep rüyalarım da bebek gebelik böyle şeyler görüyorum ve çok umutsuzum hormon testi normal yumurtalıklarım da bir sıkıntı yok ama kendimi çok umutsuz mutsuz stresli hissediyorum
ahhh ben oldum bittim Ağustos çalışmalarına başladım şu an 5 Ağustos 2021 son çıkışı sen naptın inşallah sende vardırCanım sen naptın. Bat nezamn
ahhh ben oldum bittim Ağustos çalışmalarına başladım şu an 5 Ağustos 2021 son çıkışı sen naptın inşallah sende vardır
Aylarım karıştıCanım sen naptın. Bat nezamn
Takviyenin adı ne canımKızlar eşimin spermiogram sonucu çıktı, doktor normal olduğunu söyledi. Bir tane takviye verdi yine de. Gebelik için hiçbir probleminiz yok, bu ay olacak inanıyorum diye motive etti. Eğer olmazsa, beni ara diğer ay hsg de bakalım dedi. Çatlatma iğnemi de oldumşimdi sıra sabır ve duayla beklemekte
MaviSasa234
Bende bu ay ilk defa ovulasyon kullandım üç gün erken yumurtladim.dun catlamisti. Bat 25kasim oldu bekliyorum canimmm ins bu ay olur artikkk. Biz eski forumda konuşuyoruz burası kalabalık tanıdıklarını pek goremiyorum diye canimahhh ben oldum bittim Ağustos çalışmalarına başladım şu an 5 Ağustos 2021 son çıkışı sen naptın inşallah sende vardır
Çok şükür kuzum. Bak tertemiz cıkmış sonuç şükür. Allah'ım çıktığınız bu yolda sizi hidayete erdirsin İnşaAllah. Dilerim bu ay güzel mutlu haber alırsınız. Bende de inanıyorum sen çok güzel bir anne olacaksın rabbim sana o evladı verecek İnşaAllah hayırlısı ile.Kızlar eşimin spermiogram sonucu çıktı, doktor normal olduğunu söyledi. Bir tane takviye verdi yine de. Gebelik için hiçbir probleminiz yok, bu ay olacak inanıyorum diye motive etti. Eğer olmazsa, beni ara diğer ay hsg de bakalım dedi. Çatlatma iğnemi de oldumşimdi sıra sabır ve duayla beklemekte
MaviSasa234
Valla kuzum bnce hiç bekleme olacağı varsa olur tabi sen bilirsn ama değerlendir nasipte varsa olurİnşallah enfeksiyon tıkanıklık vs yapmamıştır2 ay sonra rahim filmi dedi. Yumurtam gelişmeye başlamış, normalde 3 ay korunma öneriyorum ama istersen değerlendir dedi ama bu ay cesaretim yok. Bir ay bekleyeceğim en azından
TebriklerGünaydın herkese kan testi yaptırmadım daha ama sanırım hamileyim dun daha silikti bugun koyulasmis umarım sağlıklı olur ve insallah dileyen herkes hamilelik duygusunu yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?