- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
10 un uzeri normal ve saglikli kuzum yumurtan çatlamışKızlar dün progesteron testi verdim 21.günüm
Sonuç 15.7 çıkmış
Normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 un uzeri normal ve saglikli kuzum yumurtan çatlamışKızlar dün progesteron testi verdim 21.günüm
Sonuç 15.7 çıkmış
Normal mi sizce
Evet ben cok üzülmüştüm burayı okuyunca , vaktim yoktu ve hemen cekelim aradan cıksın demişti doktor. Bide tüm randevular doluydu doçent doktor yaptı diyip onun fiyat farkı yansımıştı ama henüz çektirmemiş arkadaşlar dikkat etsin soyulmasınGercekden çok pahalı bu fiyatlar bende Haziran ayında çektirdim Fatih de colormed görüntüleme merkezinde 400 TL ye çok büyük fiyatlar bunlar insan soyuyor bazı yerler.hemde c kollu cihazdi yani.
Gayet güzel yumurtlama olduğunu gösteriyor.
Ay çok şükür10 un uzeri normal ve saglikli kuzum yumurtan çatlamış
Canım sende gebelik oldu mu bu ay listeye sonucu girmemişsiz adet donemin geçmişEvet ben cok üzülmüştüm burayı okuyunca , vaktim yoktu ve hemen cekelim aradan cıksın demişti doktor. Bide tüm randevular doluydu doçent doktor yaptı diyip onun fiyat farkı yansımıştı ama henüz çektirmemiş arkadaşlar dikkat etsin soyulmasın
Yumurtlama olmuş inşaAllah gebelikle neticelendirsinKızlar dün progesteron testi verdim 21.günüm
Sonuç 15.7 çıkmış
Normal mi sizce
Bencede ben çok üzülüyorum bu fiyatları görünce.diyorum ya eski cihaz vs de değildi yani gayet acısız sistem dediklerinden c kollu cihaz.tabiki bu acı olayı kişiden kişiye değişiyor o ayri konu.Evet ben cok üzülmüştüm burayı okuyunca , vaktim yoktu ve hemen cekelim aradan cıksın demişti doktor. Bide tüm randevular doluydu doçent doktor yaptı diyip onun fiyat farkı yansımıştı ama henüz çektirmemiş arkadaşlar dikkat etsin soyulmasın
İçinde kalacağına alıp test yapabilirsin canım haberdar et bizi deBugun hafifledi daha dogrusu dün geceki gibi değil gece resmen sabaha kadar inletti apandistim felan patladı herhalde diye dusundum, bide doktorun degerlendirmemizi istediği geceydi ağrinin üzerine tam oldu ama şuan o kadar değil engel olmuyor fazla...acaba eczaneden ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum
Benim 38 küsür çıkmıştı 10 uzeri catlama olduğunu gösteriyormuş sen yinede 28 mm olani baktirsaydin ultrasonda da goruyor çatladığınıAy çok şükür
Ben olmadı diye düşünüyordum çünkü biri 28mm oldu çok büyüdü kistik dedi
Diğerleri de boyutları küçüktü
Şaşırdım
Mart ayından beri deniyordum canım ovulasyon takibi yaptım 1 Kasım ve 2 kasımda pik gordum 3 kasımda oglen çatladı 1 kasım ve 2 kasımda ilişki oldu okadar bu ay başka çalışmam yoktu 9 kasımda sağa sola dönerken uykumdan uyandıracak bi kasik batması yaşadım başka da bi belirtim olmadi çok erken öğrendim ben daha 5 gün var reglimeNe kadar süredir deniyorsun acaba ovulasyon takibi yaptınız mı
Hiç belli olmuyor işte arkadakiler büyümüş olabilirAy çok şükür
Ben olmadı diye düşünüyordum çünkü biri 28mm oldu çok büyüdü kistik dedi
Diğerleri de boyutları küçüktü
Şaşırdım
Bi yapayim bakayim çatlamiş mi yine gaza geldimİçinde kalacağına alıp test yapabilirsin canım haberdar et bizi de
Umut etmekten vazgeçme canım herşey gönlünce olsunBi yapayim bakayim çatlamiş mi yine gaza geldim
Dün gittim sistitim var diye vajinal muayeneden kaçındım açıkçasıBenim 38 küsür çıkmıştı 10 uzeri catlama olduğunu gösteriyormuş sen yinede 28 mm olani baktirsaydin ultrasonda da goruyor çatladığını
İnşallah inşallahHiç belli olmuyor işte arkadakiler büyümüş olabilir
SAĞLIKLA GELSİN ❤Günaydın herkese kan testi yaptırmadım daha ama sanırım hamileyim dun daha silikti bugun koyulasmis umarım sağlıklı olur ve insallah dileyen herkes hamilelik duygusunu yaşar
Bismillah kız 2 aydır deniyorsun daha.Kızlar merhaba ya ben çok umutsuzum 2 aydır deniyoruz ama hiç olmayacak gibi hissediyorum ve çok korkuyorum asla kafam rahat değil bu ay eşim de şehir dışında bu ayı da değerlendiremeyeceğiz hep rüyalarım da bebek gebelik böyle şeyler görüyorum ve çok umutsuzum hormon testi normal yumurtalıklarım da bir sıkıntı yok ama kendimi çok umutsuz mutsuz stresli hissediyorum
Maşallah Aralık da kasım ayı gibi geçer inşallah daha kasımın ortasında 25 gebelik haberi cok guzel bin maşallah, Darısı isteyen herkese30.ncu hamiş haberine son 5
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın herkese kan testi yaptırmadım daha ama sanırım hamileyim dun daha silikti bugun koyulasmis umarım sağlıklı olur ve insallah dileyen herkes hamilelik duygusunu yaşar
Canım hamilesin gözün aydın o doktorun gözleri kör olmuş daha çok yeni ama kendine dikkat etKızlar bugün kan testi verdim. Çarşamba gece vermiştim 4.93 çıkmıştı söylemiştim. Doktor var da yok da diyemem tekrar verirsen demişti bugün verdim acildeki doktor bu değer kesn negatif dye moralimi bozdu açıkçası. Sonuç çıktı şmdi 14.36. Adetime 5 gün var ama genelde 1-2 gün gecikme oluyo bende. Yumurtlama zamanı tahminimce 1-5 arası. Bu artış hamilelik mi değil mi bilemedim