- 30 Kasım 2020
- 318
- 196
- 23
- 34
HeheyyttTebrikler beybi dedin dedin sonunda hamile çıktın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeheyyttTebrikler beybi dedin dedin sonunda hamile çıktın![]()
Insallah icini ferah tut hersey guzel ilerler...yerlesme kanamasiymis demekki Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahHeheyyttsaol canım Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Valla ne yalan söyleyeyim leke gelince bu ay da olmadı dedim covid testi vermeye gitmiştim dedim gitmişken ken vereyim covid pozitif çıkarsa gidemem bi süre diye şok oldum sonucu görünce yarın bi daha kan vericem cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım hayırlısı şimdilik var inşallah sağlıklı ilerler sonrasında da
![]()
Demek ki daha öncekiler de olmadığı için nasıl bisey olduğunu bilmiyodum adet geliyo sandımInsallah icini ferah tut hersey guzel ilerler...yerlesme kanamasiymis demekki Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah![]()
Rica ederim canımAy bende sabahtan beridir bu konuşmayı aradım durdum Ekim ayı femara kullananlar topiğinde, bulamadım bir türlü. Teşekkür ederim canımyarın yumurtam gelişmişse bende böyle deniycem. Bugün ilişki oldu, yarın iğne olursam 36 saat sonrası ve 24 saat sonrasını değerlendiricem. Çok teşekkür ederim
benim doktorum 36 saat sonrası daha sonra ise gün sşırı demişti ama öncesinde de ilişki olmadığı için süreç uzun olmuştu ve negatiflendi. Bir de böyle deneyeyim. Bir de sen iğneni kendin mi yap dedi sana ? Ben çarşamba gittim şuan 16 mm dedi, yarın yine çağırdı. İnşallah 18-20 olmuşsa iğne yapar.
Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Doktora 3. Gün gidemedim. 2 ay kullandım 1 er tane 5. Gün içtim. Şimdi 1 kutu daha var. Kendim içsem mi acabaBende aynı dertteyim bende bugün oldum 3. Gün gel dedi klomen verecekti tekrar cumartesi hastanede olmicakmıs başlasam mı acaba diyorum evde klomenim var 5 adet
Haydi rastgeleAynen canım. Ve nerdeyse hergün mfk gebelik haberi vermeye başladı. Bende heyecanlanıyorum doğrusu. Tam teşkilatlı ilerliyorum yapıyorum her dediğini bakalım ne olcak.Hunharca ilerliyorum
![]()
Canım hayırlı olsun süreci anlatır misin kaç gün geciktin darısı bize insYiaaaaşoktayım lekelenme başlayınca umudumu kaybetmiştim
Ben dün leke gelince doktora yazdım ama kontrol olmadan kullanma dedi bana gelen leke yerleşmeymiş zaten test yaptırdım çıktıAynı şeyi ben de yaşıyorum. Doktora 3. Gün gidemedim. 2 ay kullandım 1 er tane 5. Gün içtim. Şimdi 1 kutu daha var. Kendim içsem mi acaba
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun süreci anlatır misin kaç gün geciktin darısı bize ins
çok şükür bir sıkıntı olmasında olur inşallah yok zaten sıkıntı yapmıyorum bende mart ayına kadar deneyeceğim olmazsa aşılama düşünüyorum bende denedim dün akşam ama pek umudum yok bir de bu hsgden sonra yumurtlamamı çok net hissediyorum o açıdan iyi oldu sadece :)Canım iyiyim şükür bir sıkıntım yok. Beklemeye devam ediyorum. Çabalıyorum işte. Bu ayda olmazsa aşılama yaptırcam. 4 sene oldu nerdeyse eşimin sperm testini yenilemesini bekliyorum. Bu arada da yöntemi deneyeyim dedim. Dilerim hepimiz güzel haberler alırız. Sıkıntı yapma canım sende mümkünse bugünü degerlendir belli olmaz hala şansın vardır.
Aa hamilesinKizlar sonuca bakın acil
Ama sen adet oldum bu ayda olmadı demiştin gözün aydın canımAa hamilesin
Hakkımızda hayırlısı ve kuzum. Birşeyler birşeylere vesile olacaktır elbet. Şu cuma günü hürmetine rabbim cümlemize nasip etsin. InşaAllah. Ama benden önce hiç olmayan o duyguyu tatmayan kardeşlerime arkadaşlarıma nasip etsin.çok şükür bir sıkıntı olmasında olur inşallah yok zaten sıkıntı yapmıyorum bende mart ayına kadar deneyeceğim olmazsa aşılama düşünüyorum bende denedim dün akşam ama pek umudum yok bir de bu hsgden sonra yumurtlamamı çok net hissediyorum o açıdan iyi oldu sadece :)