Bu dedikleriniz önemli.. ben de bir süredir bunu düşünüyorumRabbim öncelıkle gonlune gore versin bu sürec cok stresli bi süreç bizde de bi süre olmadı aslında evlılıgımın 1.5 yılında hamıle kaldım ama buna ragmen bazı hadsizler olmuyorsa doktora gidin demişti ve ben interfilite kliniğinin önünde beklediğim günü eşimin meni testi için kapıda bekledıgım gunu bize yasattığım ıcın hep kendıme kızıyorum neden bukdr stres yaptım diye. Ben suna inanıyorum eger ıkınızde doktora gittiyseniz ve gebelıge engel bi durum yoksa hayırlısı deyıp zamana bırakmak . Olmuyorsa emin ol bi sebebi oluyor. Hayatına dönüp bi bakarmısın hersey yerlı yerindemi tek eksik bebek mi ? Belki hayatında farkında olmadıgın düzeltmeni gerektiren noktalar vardır . Ve bebişin bu düzeni beklıyordur. Emin ol ters yattım düz yattım şoyle durdum yastık koydum diyenlerin hepsi hüsran . Tek önemlı nokta kafayı rahat bırakmak .Ve D vitamını kullanmanı öneririm . Cok cok onemlı . Sevgiyle kal
Hayılısıyla gelsin bebişinSonucum kızlar kan testi yaptırdımm 2 gün sonra tekrar yapıcazDarısı tüm isteyenlerin basına tez zamanda insallahhhhh
Evet canım şuan gerçekten tek eksiğimiz çocuk sabrediyoruz Allaha tevekkül ediyoruz o zamanini bilir gönderir diofol verdi doktorum hem folikasit hem d vitamini yem b12 hemde çok vitamini varmışRabbim öncelıkle gonlune gore versin bu sürec cok stresli bi süreç bizde de bi süre olmadı aslında evlılıgımın 1.5 yılında hamıle kaldım ama buna ragmen bazı hadsizler olmuyorsa doktora gidin demişti ve ben interfilite kliniğinin önünde beklediğim günü eşimin meni testi için kapıda bekledıgım gunu bize yasattığım ıcın hep kendıme kızıyorum neden bukdr stres yaptım diye. Ben suna inanıyorum eger ıkınızde doktora gittiyseniz ve gebelıge engel bi durum yoksa hayırlısı deyıp zamana bırakmak . Olmuyorsa emin ol bi sebebi oluyor. Hayatına dönüp bi bakarmısın hersey yerlı yerindemi tek eksik bebek mi ? Belki hayatında farkında olmadıgın düzeltmeni gerektiren noktalar vardır . Ve bebişin bu düzeni beklıyordur. Emin ol ters yattım düz yattım şoyle durdum yastık koydum diyenlerin hepsi hüsran . Tek önemlı nokta kafayı rahat bırakmak .Ve D vitamını kullanmanı öneririm . Cok cok onemlı . Sevgiyle kal
Aynı şekilde bende böyle yapıyorumA R Y A MaviSasa234 @skulentvera @Yusra30 @Selizay ve diğer kızlar. Nasılsınız Kasım ayı nasıl gidiyor. Kimler neler yapıyor. Ben bu ay tam teşkilatlı MFK ile ilerliyorum. Arı sütü,bal,polen,propolis karışımı. D.vit.folikasit.folat.ve 3.2.3.2.3.2 ilişki ile gidiyorum bakalım ne olcak.
6 gün öncesinde diye biliyorumErken gebelik testi kaç gün önceden sonuç verir arkadaşlar
Günaydın canım. Ben bu ay yine femara kullandım, çarşamba günü doktora gittim sağ ve solda birer tane 16 mm yumurta vardı. Yarın tekrar çağırdı. Eşimde bu sabah spermiogram örneği verdi ama çok zorlanmış. Hava zaten soğuk, bir de pencereyi açmışlar buz gibiydi. Gerildim, sıkıldım dedi. Bilgisayar falan varmış ama açmamış, hayırlı bir bebek için yola girmişken gözümü zinaya sokarak hayır niyetiyle çıktığım yolu bozamam dedi.( Canım kocam) Biraz dindardır da kendisiA R Y A MaviSasa234 @skulentvera @Yusra30 @Selizay ve diğer kızlar. Nasılsınız Kasım ayı nasıl gidiyor. Kimler neler yapıyor. Ben bu ay tam teşkilatlı MFK ile ilerliyorum. Arı sütü,bal,polen,propolis karışımı. D.vit.folikasit.folat.ve 3.2.3.2.3.2 ilişki ile gidiyorum bakalım ne olcak.
Bekleyin artmaya meyilli bi değer. 2 gün sonra tekrar kan verin, inşallah minik sizinledirKızlar günaydın bişe sorcam. Dün gece acile gittim idrarda yanma vardı enfeksiyon çıktı kan testi de yaptrdım betahcg 4.93 çıktı doktor var da diyemem yok da diyemem dedi belirtiler de var ilaç da verdi çok ortada kaldım napsam kullansam mı yoksa kadın doğuma göründkten snra mı kullansam çok genç Bi doktoru alanı da değil ya ondan kafam karıştı biraz
Benim eşimde aynısını söyledi.. Aynı şeyleri düşünmüşGünaydın canım. Ben bu ay yine femara kullandım, çarşamba günü doktora gittim sağ ve solda birer tane 16 mm yumurta vardı. Yarın tekrar çağırdı. Eşimde bu sabah spermiogram örneği verdi ama çok zorlanmış. Hava zaten soğuk, bir de pencereyi açmışlar buz gibiydi. Gerildim, sıkıldım dedi. Bilgisayar falan varmış ama açmamış, hayırlı bir bebek için yola girmişken gözümü zinaya sokarak hayır niyetiyle çıktığım yolu bozamam dedi.( Canım kocam) Biraz dindardır da kendisi
Sonuçları pek iyi beklemiyorum açıkçası ama Rabbimden ümit kesilmez
Senin mfk sonucunu heyecanla bekliyorum.
Bende diafol kullanmıstım ekstrada su kırıp içilen d vitamınınden haftada 1 tane içiyodum .Evet canım şuan gerçekten tek eksiğimiz çocuk sabrediyoruz Allaha tevekkül ediyoruz o zamanini bilir gönderir diofol verdi doktorum hem folikasit hem d vitamini yem b12 hemde çok vitamini varmış
Yarına belli olurmuş, önce onun sonuçlarını alıp daha sonra benim doktoruma gidicez. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek bizim içinBenim eşimde aynısını söyledi.. Aynı şeyleri düşünmüş
Bakalım bu ay bir daha verecek sonuçlar nasıl çıkacak
Hiç olumsuzu düşünme.. İnş güzel gelecektir.
Letu da neden iğne yaptı ki güzelce büyümüş zaten..bende kullanıyorum ama iğne yapmıyor kendisi çatlıyor 1 buçuk hafta boyunca gün aşırı ilişki veriyor..Akıntın normal ilaç cok etkili adetine kadar gebelik belirtisi yasatıyor kasıklarında çok şiddetli ağrilar batmalar olacak, gogsunde hassasiyet gece ateş basmaları, iştahsızlık bunlar olabilecek şeyler adet olacağın güne kadar test yapma bekle..Bu arada sarı akıntı enfeksiyon olabilir..Bende 2 aydır su gibi akinti var şeffaf adet donemine yakin gunde 3 4 defa çamaşır degistirtiyor
ne kadar güzel bir söz taktir ettim eşinizi . umarım sonuçlar güzel çıkar canım . mfk ya başlamışsın aynı zamanda ovulasyon testi yapıyor musun. bende adet bugün bitiyor başlıycam sadece karışımı ve d viti aldık onu kullanıyoruz . ayrıyetten eşime ürolojinin verdiği takviye ilaçlar var.hayırlı bir bebek için yola girmişken gözümü zinaya sokarak hayır niyetiyle çıktığım yolu bozamam dedi.(
Kuzum onu adetin birinci günü baslıcaksın 11 gün hiç ihmal etmeden kullancaksın sabah aksam olmak şartıyla ( bide 1 tatlı kasıgı hayıt tohumunu havanda ez özü çıjsın bir su bardagı kaynar suda 15 dk bekleyerek hazırla) 11 günün sonunda içme sakın eger adet olmazsan bebis vardık yok olursan adetin birinci günü tekrar basla bu sekilde 3 ay tekrarla ben 2. Ay hamile kaldımKız dün ictim bugün adet oldum valla helal olsun bu hayıt otuna ama felaket bi ağrıyla geldi sanki doğum yapıyorum öyle böyle kıvrandırmıyor suan beni
Hayırlısı olsun canım 14 güne kadar beklemek lazım bazen iğne vücuddan çok geç atılıyormerhabalar bi kaç gündür giremedim banlandım daiğnenin bugün 14. Günü 11. Gün kan vermiştim sonuç 2.2 yani negatif 12. Gün ve 13. Gün evdeki testler hala pozitifti ama bugün doktor kontrolüm var ama adet oluyorum heralde siyah kahverengi leke geldi ve 2 3 gündür adet sancılarım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?