- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Özelde yaptırmadık. Üniversite araştırma hastanesinde yaptırdık canımOzelde yaptirdiysaniz e nabiza düşmüyor 1 saat sonra çıkıyor sonuç..devlette yapildiysa yarın çikar e nabiza verirler mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde yaptırmadık. Üniversite araştırma hastanesinde yaptırdık canımOzelde yaptirdiysaniz e nabiza düşmüyor 1 saat sonra çıkıyor sonuç..devlette yapildiysa yarın çikar e nabiza verirler mi bilmiyorum
Yok bize mail attılar. Arayıp talep ettik..E nabız sistemine düşmüyor demiş görevli personel, sizin düşmüş müydü?
Sonucu hayırlı olsun bütün herşeye razıyım gün saymaktan valla yoruldumBelirtiler daha artacak hasta felan değilsin hepsi normal şeyler
Amin canım inşallah ben 38 yaşındayım doktoruma göre gayet iyi rezervlerim ama bilmiyorum 40 a kalmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı bizle beraber tüm isteyenlere nasip olsun inşallahAllah gönlüne göre versin canım olur inşaallah. Benimde yaş 35 bakalım şimdilik bir sıkıntım yok ama. Işte yaş ilerledikçe şansımız azalıyor maalesef.
Bende aynı dertteyim bende bugün oldum 3. Gün gel dedi klomen verecekti tekrar cumartesi hastanede olmicakmıs başlasam mı acaba diyorum evde klomenim var 5 adetKızlar bisi sorcam ya ben azonce adet oldum doktorum adetin 3cu günü gel hem bütün hormonlara kan verirsin hemde letuya baslayalim demişti adetimin 3cu günü cmrtesiye geliyo benim devlet hastanesinde doktor olurmu ki napicam nası lan vercem letu reçetesi duruyo Hadi onu alırım kullanmaya başlarım ama doktoru nası halletmem ya
Canım devlette cumartesi çalışmazlar. Yarın boşluk varsa yarın git. 2.günde de testler yapılır.Kızlar bisi sorcam ya ben azonce adet oldum doktorum adetin 3cu günü gel hem bütün hormonlara kan verirsin hemde letuya baslayalim demişti adetimin 3cu günü cmrtesiye geliyo benim devlet hastanesinde doktor olurmu ki napicam nası lan vercem letu reçetesi duruyo Hadi onu alırım kullanmaya başlarım ama doktoru nası halletmem ya
Aynen ya napcam bilmiyorum uf yarın mı gitsem 2ci günü pzrtesi gitsem 5ci gün oluyor benim adetim 4 gün sürüyor zatenBende aynı dertteyim bende bugün oldum 3. Gün gel dedi klomen verecekti tekrar cumartesi hastanede olmicakmıs başlasam mı acaba diyorum evde klomenim var 5 adet
Çatlamamış daha canumKızlar benim yumurta çatlamışmı dün yumurtlama günümdü değerlendirdim bugünde değerlendireyimmi ne dersiniz en son bugün yaptım
Eki Görüntüle 2950288
Adetin 2. Günü de gidebilirsiniz. Hormon testleri 2. Ve 3. Gün yapılıyor.Kızlar bisi sorcam ya ben azonce adet oldum doktorum adetin 3cu günü gel hem bütün hormonlara kan verirsin hemde letuya baslayalim demişti adetimin 3cu günü cmrtesiye geliyo benim devlet hastanesinde doktor olurmu ki napicam nası lan vercem letu reçetesi duruyo Hadi onu alırım kullanmaya başlarım ama doktoru nası halletmem ya
Tüh testim de bitti çatlar heralde teşekkür ederim canımÇatlamamış daha canum
Ayy cidden mi yarın gidim en iyisi ya letuyada nezaman basla derse ozaman başlarmAdetin 2. Günü de gidebilirsiniz. Hormon testleri 2. Ve 3. Gün yapılıyor.
Geçen ay adetin 4. Günü başlamıştım klomene az önce doktoruma yazdım pazar günü hastanedeyim ama ben cumartesi izmire gidicem uçak biletimi de aldım iptal edemem dedim bu ay ara verelim o zaman dedi ama ben ara vermek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum gerçi gitsem de klomen verecekti yineAynen ya napcam bilmiyorum uf yarın mı gitsem 2ci günü pzrtesi gitsem 5ci gün oluyor benim adetim 4 gün sürüyor zaten
İnşallah ama 11 günü aşma bugün gectiyse yarın 2. Gün olarak say umarım tez zamanda kullandım hamileyim diye guzel habeer verirsin bizeTamam kuzum bugün icemedim ofiste kaldı ama yarın kesin başlıcam
Günün oldugu icin bekleme yap bence ama dayanabiyosan 4 saat tuvalete gitme sonra biriken idrarınla yap14 ekimde adet oldum bugün bat günüm akşama doğru test yapsam çıkar mi acaba sabahı beklemesem
Ben de 35 yaşımdayım. Kuzenim 38 de hamile kaldı. Bakalım umarım bizler içinde zor olmadan hamilelik olurAmin canım inşallah ben 38 yaşındayım doktoruma göre gayet iyi rezervlerim ama bilmiyorum 40 a kalmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı bizle beraber tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
Letuya başla yumurtlama döneminde dr git durumunu anlatırsın o zaman hafta sonu devlet açık olmazKızlar bisi sorcam ya ben azonce adet oldum doktorum adetin 3cu günü gel hem bütün hormonlara kan verirsin hemde letuya baslayalim demişti adetimin 3cu günü cmrtesiye geliyo benim devlet hastanesinde doktor olurmu ki napicam nası lan vercem letu reçetesi duruyo Hadi onu alırım kullanmaya başlarım ama doktoru nası halletmem ya
Evet ben 2.gün yaptırmıştım hormon testleriniAdetin 2. Günü de gidebilirsiniz. Hormon testleri 2. Ve 3. Gün yapılıyor.