Bu dedikleriniz önemli.. ben de bir süredir bunu düşünüyorumRabbim öncelıkle gonlune gore versin bu sürec cok stresli bi süreç bizde de bi süre olmadı aslında evlılıgımın 1.5 yılında hamıle kaldım ama buna ragmen bazı hadsizler olmuyorsa doktora gidin demişti ve ben interfilite kliniğinin önünde beklediğim günü eşimin meni testi için kapıda bekledıgım gunu bize yasattığım ıcın hep kendıme kızıyorum neden bukdr stres yaptım diye. Ben suna inanıyorum eger ıkınızde doktora gittiyseniz ve gebelıge engel bi durum yoksa hayırlısı deyıp zamana bırakmak . Olmuyorsa emin ol bi sebebi oluyor. Hayatına dönüp bi bakarmısın hersey yerlı yerindemi tek eksik bebek mi ? Belki hayatında farkında olmadıgın düzeltmeni gerektiren noktalar vardır . Ve bebişin bu düzeni beklıyordur. Emin ol ters yattım düz yattım şoyle durdum yastık koydum diyenlerin hepsi hüsran . Tek önemlı nokta kafayı rahat bırakmak . Ve D vitamını kullanmanı öneririm . Cok cok onemlı . Sevgiyle kal
Ama sperm testi için üzülmeyin hiç sonuç olarak biz kadınlar da çok stresli tahlillerden geçiyoruz