- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
İkinci ayda güzel etkilerinin olduğunu yazan çok olmuş.Evettt canım
AaaBen bu aydan elendim kizlareşim 1haftalik göreve gitti malesef
Evet malesef anı görev hiç belli değildi
Hayırlısı olsun bakalım canım ya sende bı ay gelene kadar Yemen'e icmene dikkat et sağlıklı beslenEvet malesef anı görev hiç belli değildi
Tamam canımHayırlısı olsun bakalım canım ya sende bı ay gelene kadar Yemen'e icmene dikkat et sağlıklı beslen
Kızlar içinde garip bi his var ilk kez. Sanki bu ay olacak gibi. Aslında mantıklı değil idrar yolu enfeksiyonum var dr a da gidemedim daha ama bilmiyorum. Ovulasyondan 2 gun önce ve 1 gün sonra degerlendirebildik. Bilmiyorum içimde degisik bi his var hayırlısı bakalım
Gebeliğe engel yerdeyse söyluyorlar canım müdahale de bulunuyorlar onu kafana takma, engel yerde değilki müdahale etmemiş..Yumurtlamani etkilemiyor benimki öyle yani hatta bugun doktordaydim yine sağlıklı yumurtlama olmuş her ayda oluyor..içini ferah tutDirekt korunmayı bırakın deynce bir korktum açıkcası bana da alalım demedi 3-5 ay deneyin dedi ona göre bakalım bu iki aydır korunmasız yumurtlama görmeme rağmen olmadı. bu ayda deneyip olmazsa farklı bir doktora da baktırayım.
Ben kullandım 3 ay canım, polikistik belirtilerine, hormonlara çok iyi geliyor..ilaca başlatmasaydı ona devam ederdim..Kızlar hayıt otu kullanıpta fayda gören var mı?
Ne ilacı kullanıyosun suan canım?Ben kullandım 3 ay canım, polikistik belirtilerine, hormonlara çok iyi geliyor..ilaca başlatmasaydı ona devam ederdim..
Benim üçüncü ayım canımİkinci ayda güzel etkilerinin olduğunu yazan çok olmuş.
Sana da iyi gelsin inşallah
Bizim sülalese genetik.. annanem annem ablam hep çift yumurta ikizleri doğurmuş.. Ama ben tüp bebekte çok korkuyorum. Çift yumurta ikizi 2 ayrı karakter.. Bakması zorİnşallah kuzum, eşimde yarın sabah test verecek inşallah herşey yolunda ilerlerikiz miiii olsun ya isterim zor ama zevkli olur
2 aydır Letu kullanıyorum oda yumurta gelisimimde ve çatlamasında çok etkili oldu..Klomenin etkisini gormemistim kist yapmısti bu işe yaradıNe ilacı kullanıyosun suan canım?
Aynen canım, testlere pek güven olmuyor. Bu ay dilerim ikimiz içinde hayırla sonuçlanırBizim sülalese genetik.. annanem annem ablam hep çift yumurta ikizleri doğurmuş.. Ama ben tüp bebekte çok korkuyorum. Çift yumurta ikizi 2 ayrı karakter.. Bakması zor
Ama bu kadar uğraştıktan sonra değer
Demekki femera da ovulasyon testinde dalgalanma yapıyor.. Bence daha ovulasyon testi yapma..
Bende yapmayı bıraktım zaten kasık ağrısızdan çatladıgı dk bile biliyorumOlay işe yaraması
İnş ben hissediyorum bu ay senden güzel haberler alacağız..Aynen canım, testlere pek güven olmuyor. Bu ay dilerim ikimiz içinde hayırla sonuçlanır
Genelde gebe olanlarin koyulasmis oluyo tekrar bikac kisinin oyle olmustuKızlar ovulasyon testi ile gebelik öğrenen var mi yarın adet günüm elimde gebelik testi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?