Beni de ekler misiniz bat 13 KasımMerhaba benide ekler misiniz bat 1 kasım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misiniz bat 13 KasımMerhaba benide ekler misiniz bat 1 kasım
Çok teşekkürler evet, göğüs uçları belirgin ve çok acıyor, belim ağrıyor ara sıra o kadar yaşadım sadeceMerhabalar tebrik ederim Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hamilelik belirtisi yaşadınız mı ?
Eveeett beni hatırlıyorsundurYaaa yuppi çokkk sevindim maşallah
İnşallah Çok teşekkürlerYa çok sevindim umarım sağlıkla ilerler
Kavga olmazsa olmazımız İnşallah canım Allah sana da,diğer arkadaşlara da bir an önce nasib etsin İnşallahArtık kavgayı bırakın sizde yaa bak ne güzel evladiniz size merhaba demiş çoook sevindim arzucum daim olsun inşallah.
O değil de yine bir aradayız ve yine regl günlerimiz birYaaa yuppi çokkk sevindim maşallah
2 günde 2 katı olması gerekiyor. 3 gün sonrası için 29.74 bence gayet iyiKızlar merhaba ben ovitrelleden sonra 9gun kan verrdim 9.4 çıktı bugün 12gun tekrar verdin 29.74cikti sizce az degilmi yukselisi
19 Kasım olarak Benimkini güncellermisin canım. Sana zahmet. Bugun adet oldum. 19 Kasım oldu benim batKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Bende yarın adet olmayı beklerken bu sabah adet oldum.Ahh bu ay hamile kalıcağıma o kadar emindim ki tabii dün kırmızıları gördük.. bi umut buraya koştum derken almanya'dan görümcemden haber.. hamileymiş eşimle sarılıp ağlaştık ne tuhaf bi duygu sen 3 yıl dene olmasın, senden 2 yıl sonra evlenen kardeşin bir yıl sonra "abi dayı oluyosun" desin. Onun adına çok sevinirken kendi adımıza üzülmedik değil. Bir de benimde tutsaydı aynı anda hamile kalmış olucaktık Rabbim ona da HALA olmayı nasip etsin kasımda da hala olacağını öğrenmeyi nasip etsin ne diyim artık .. velhasıl bu ay'da kafaya takmıcam desemde kafaya takıcak bişey çıktı
Bat 6 kasımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Çok saol canm doktorum yumurtan geç catladgi için normal bı değer bu dedi 3kasimda çağırdı hayırlısı artık rahim duvarim kalın çıktı bide bakalm çok tuhaf bı duygu hamilesin merak etme dedi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 2senenin ugrasinin müjdesini bugün aldım Rabbim herkeze nasip etsin9. Gün verdiğiniz kandaki beta hcg değeri ovitrellenin etkisindendir. 12. Günde 29 gördüyseniz hamilesinizdir. İki gün sonra tekrar baktırın 29*2= 58 den fazla çıkması lazım 14. Günde. Hayırlı olsun şimdiden içinizi ferah tutun
Tabi ki tüp bebek topiğinde de takipteydim çok sevindim gerçektenEveeett beni hatırlıyorsundur
İnşallah bu son gebelik planlama olur birlikte. Anneler grubuna geçeriz çokça aminO değil de yine bir aradayız ve yine regl günlerimiz bir
İnşallah kuzum ya ben de aynı duadayım. Nesib olsun artıkİnşallah bu son gebelik planlama olur birlikte. Anneler grubuna geçeriz çokça amin
Amin inşallahİnşallah kuzum ya ben de aynı duadayım. Nesib olsun artık
Gözünüz aydın babacığıniza da çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınaza alın inşallahBen de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcg
Gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınaza alın inşallah bu değeriniz iyi daha yeni olduğu için düşük çıkması normal iki günde bir takip edin lütfenKızlar merhaba ben ovitrelleden sonra 9gun kan verrdim 9.4 çıktı bugün 12gun tekrar verdin 29.74cikti sizce az degilmi yukselisi