Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah guzel haberinizi alirizhuhuu bendee BAT 17 Kasım inşallah Kasımda hamile olduğumuzu öğreniyoruz isteyen herkesle birlikte
Hala eklenme şansımız varsaa ve rica etsem benide alır mısınıız BAT 17 KasımNot alıyorum listeyi yarın oluştururum belki gelen olur Gelen arkadaşlar sadece Bat tarihinizi yazmaniz yeterli
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEkledim canım güzel haberlerini alırız inşallah
Ben de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcgIyiyim canım senden naber ?
Ver bakalım haberlerini
Yaaaaaa bu ne güzel bi haber allahım sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallahBen de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcg
Çook teşekkür ederim Allah hepimizi sevindirsin İnşallahYaaaaaa bu ne güzel bi haber allahım sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah
Ben de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcg
Ya çok sevindim umarım sağlıkla ilerlerBen de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcg
Yaaa yuppi çokkk sevindim maşallahBen de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcg
Merhabalar tebrik ederim Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hamilelik belirtisi yaşadınız mı ?Ben de iyiyim tüp bebekten sonra vitamin takviyelerini falan kestim, hatta bu ay çok zordu, babam düşmüştü, kafatası kırılmıştı,beynine kan gitmişdi,ameliyat oldu, gerçekten binde 1 hayata dönebilirdi, ama şükürler olsun iyi şimdi + ben sıcak küvvette oturdum, eşimle de kavgalı olduk, sadece 3 ve 4 ekim öylrsine birliktelik olmuştu, yumurtalık takibi falan yapmıyordum, en son mart nisanda sizle yapmıştım. Neyse dün evde tedt vardı, öylesine yapayım dedim ve 2 çizgi çıktı 2 farklı testte de dün hemen herkezden habersiz kan vermeye gittim, sabah cevabını aldım, adetin 27. Günü 990 çıktı hcg
9. Gün verdiğiniz kandaki beta hcg değeri ovitrellenin etkisindendir. 12. Günde 29 gördüyseniz hamilesinizdir. İki gün sonra tekrar baktırın 29*2= 58 den fazla çıkması lazım 14. Günde. Hayırlı olsun şimdiden içinizi ferah tutunKızlar merhaba ben ovitrelleden sonra 9gun kan verrdim 9.4 çıktı bugün 12gun tekrar verdin 29.74cikti sizce az degilmi yukselisi