Aşılamanız hayırlı olsun öncelikle, inşallah tutunur minik:) benim eşim ağustosta sperm testi verdi ml sperm sayısı 18milyon, ileri hız %30, yerinde hareketli %20, hareketsiz %50 geldi. Morfoloji 9. Keçiboynuzu pekmezi, muz,bitter,kuru incir, nar tüketiyor bol bol. Bu ay içinde tekrar verecek inşallah bakalım değerler ne alemdeevet canımmm 18 mılyondan 42 oldu :) o sürede hızda arttı sukur. aynen yesın her aksam
Sende bize dua et emi =)İçimi o kadar rahatlattınız ki kızlar anlatamam :)) Allah sizlerden razı olsun :)
ahahahha :))20.nci Hamiş haberi verene waytt çatlıt moka ısmarlıcammaşallah ne bereketli ay oldu
sagol canımmm benımm, ınsalaaahhh cok faydasını gorursunuz bız gorduk. bızımde ıkı senedır olmadıAşılamanız hayırlı olsun öncelikle, inşallah tutunur minik:) benim eşim ağustosta sperm testi verdi ml sperm sayısı 18milyon, ileri hız %30, yerinde hareketli %20, hareketsiz %50 geldi. Morfoloji 9. Keçiboynuzu pekmezi, muz,bitter,kuru incir, nar tüketiyor bol bol. Bu ay içinde tekrar verecek inşallah bakalım değerler ne alemde1 yıla yakındır deniyoruz henüz gebelik olmadı
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSende bize dua et emi =)
Bizde artık suraya şöyle testler atalım =)
Çok da silik değil baya belli oluyor çizgi.Tabi ki mutlaka yazarım. Bu fotoğraf Cumartesi günü yaptığım test. Silik olduğu için emin olamıyorum bir türlü. Bugünde yapacağım bakalım umarım daha net olur.
Canım kaç gün vardı senin?Az önce erken gebelik yaptım negatif cıktı ne yazık kiönümüzdeki ay inşallah bakalım
Amin canım hepimizin inşallahÇok da silik değil baya belli oluyor çizgi.Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım gözün aydın olsun inşallah
Ben görüyorummmmmKızlar bat 12 kasım.. az önce bi test yaptım ama bilemedim sizce?
sanki görünmüyor yaKızlar bat 12 kasım.. az önce bi test yaptım ama bilemedim sizce?
Uzaktan var gibi sanki ama yaklastirinca gözükmüyor emin olamadımKızlar bat 12 kasım.. az önce bi test yaptım ama bilemedim sizce?
Ya ben tam t nin altında gri olarak gördüm ya. Siyah beyaz ya ondan sanki. Dikkatli bakınca belli sanki.sanki görünmüyor ya
Ben uzaktan bakınca t 'nin sağ yan kısmında gördüm gibi ama ekranı yaklaştirinca oda gözukmuyor orjinal halinde daha net gözukur sanirımYa ben tam t nin altında gri olarak gördüm ya. Siyah beyaz ya ondan sanki. Dikkatli bakınca belli sanki.
Senin bereketin uğurun diyelim sekerim20.nci Hamiş haberi verene waytt çatlıt moka ısmarlıcammaşallah ne bereketli ay oldu
Maşallah demekki hersey vaktinde geliyor Rabbım bizede nasip etsinDün çizgi yoktu nerdeyse kan degerm 5.8 cıkmıstı bugünki testim bu koyulasmıs artmısmı degerm kızlar 19 aydır olmuyordu ilk defa çift gördüm şoktayım
Yani şöyle 4 günden sonra ya da 5 de olabilir spermler ölmeye başlıyor genelde 2 günde bir ilişki önerilir sperm değerleri düşük olan çiftler içinSperm bayatlamasını ilk kez duydum nasıl oluyor bayatlama ?
Bende bi gördüm bi görmedim ama yarın sabah bitane daha yapıyım olmadı bu biraz son dk ani oldu gün ortasındasanki görünmüyor ya
Yok cıplak gözlede uzaktan daha net gözüküyodu gerci attım cöpe simdide yarın sabah bidaha tekrarlarım artıkBen uzaktan bakınca t 'nin sağ yan kısmında gördüm gibi ama ekranı yaklaştirinca oda gözukmuyor orjinal halinde daha net gözukur sanirım
Brn genelde bu testi acıp içindeki kiti çıkarıp ışıkta bakıyorumKızlar bat 12 kasım.. az önce bi test yaptım ama bilemedim sizce?
13 u bat ama kurtajdan sonra düzenim biraz bozuldu. Hiç belirtim yok ama. Ne Bir göğüs büyümesi ne kasıkta batma her gün ilişki olmuştu. Uzun yola falan da gittim zordu yani bu ay zatenCanım kaç gün vardı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?