- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
Canım 2022 temmuz anneleri paylaşım alanı var ordan bilgi paylaşımı yapıyoruzCanım merhaba benim testimde pozitif çıktı ya sizin şimdi kasım anneleri topiği var mı beni de ekleseler yanınıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2022 temmuz anneleri paylaşım alanı var ordan bilgi paylaşımı yapıyoruzCanım merhaba benim testimde pozitif çıktı ya sizin şimdi kasım anneleri topiği var mı beni de ekleseler yanınıza
çok haklısın canım az para değil gerçekten .allahtan benim rahim filmim ve hormon testim yeniValla kuzu karar verme aşaması biraz sıkıntılı
Bahsettiğimiz paralarda az değil
Tamam bu yolda insan herseyini ortaya koymak istiyor, elinden ne gelirse yapmak istiyor ama en bi sonraki aşamalara mecbur kalırsam yani tekrar aşılama yada tüp bebek vs elimde onun içinde bi param olsun istiyorum
Tüm kredimi o heyecanla ilk aşamada kullanmak istemiyorum
Güzel haberler alalım umarimAramızda iki gün var bende yarın iğne olucam
Sperm bayatlamasını ilk kez duydum nasıl oluyor bayatlama ?Kızlar benim eşimin sperm değerleri düşük 5 aydır tedavi ilaç kullanıyor.Ben 3 gündür soğuk algınlığı yaşıyordum bu ay ovulasyon testi yapalım dedim bugun yumurtlamam var ancak dün eşim spermleri bayatladığı için spermleri dışa boşalttı ben hasta olduğum için değerlendirmesi salı günü yumurtlama olur diye bekliyordum. Neyse kızlar bugunü sizce değerlendireyimmi yoksa sabah spermler hızlı olduğu zaman mı değerlendirelim? Kafam çok karışık
Yarın bat günümTekrar kan testi yaptırman ve artışı takip etmen lazım canım. Ama beta 5.8 hamilelik var olarak kabul edilir. Bata kaç gün kala 5.8 çıktı
canımm tebrik ederim ne güzel sağlıkla gelsin Ya bilmiyorum ovülasyon yaptıkçada strese giriyorum burayı takip ettikçede.. Artık Kür flan yapmak istemiyorum midem dışın çıktı mesela bunaldım yarından sonra doktora gidicem. Zayıflayım dedikçe stresten yiyorum ve kilo aldım oturup ağlayasım var vicdanım hiç rahat değilÜmidini kırma canım bende pkoluyum hemde ilerlemiş..bütün yan etkileri var tüylenme felan..ama 3.gebelik haberimi aldım..inşaallah olcak sabret..zayıfla ben 4 tilo verince gebe kaldım
Amin canımhayırlı olsun canım :) allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin
Bilgi verirsen tabloya ekleyeyim senideMerhaba kızlar, benimde BAT tarihim 4 kasımdı. 6 kasımda gecikme olunca bir test yaptım fakat 2. çizgi biraz silik çıktı. bugün yeniden test yapacağım bakalım umarım o testte daha net görünür çizgi.
Doktora gitseydin çatladı ise rahimde sıvı görüyor.. bence beklemeden git.. yada 7 gün sonra progestron bakalım..MaviSasa234 tam pik olmadan silikleşti
Tabi ki mutlaka yazarım. Bu fotoğraf Cumartesi günü yaptığım test. Silik olduğu için emin olamıyorum bir türlü. Bugünde yapacağım bakalım umarım daha net olur.Bilgi verirsen tabloya ekleyeyim senide
Böyle çıkan testlerde bebek sana el sallıyor diyorlar kuzu burda=)Tabi ki mutlaka yazarım. Bu fotoğraf Cumartesi günü yaptığım test. Silik olduğu için emin olamıyorum bir türlü. Bugünde yapacağım bakalım umarım daha net olur.
Değerlendirdim bugünü ama hiç akıntı falan yok ya.Doktora gitseydin çatladı ise rahimde sıvı görüyor.. bence beklemeden git.. yada 7 gün sonra progestron bakalım..
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım çok güzel belli oluyor çizgi maşallahDün çizgi yoktu nerdeyse kan degerm 5.8 cıkmıstı bugünki testim bu koyulasmıs artmısmı degerm kızlar 19 aydır olmuyordu ilk defa çift gördüm şoktayım
ahhh çok teşekkür ederim:)) Nasıl mutlu oldum bunu duyduğuma :) 2021 Ocak ayında kimyasal gebelik olunca bu kez daha temkinli olmaya çalışıyorum :/Böyle çıkan testlerde bebek sana el sallıyor diyorlar kuzu burda=)
Bu silik mi=)
Masallahhh baya belli var olduğu
Hayırlı olsun
Kız bu bildiğin el sallıyor sana neresi silik hayırlı olsunTabi ki mutlaka yazarım. Bu fotoğraf Cumartesi günü yaptığım test. Silik olduğu için emin olamıyorum bir türlü. Bugünde yapacağım bakalım umarım daha net olur.
Hiç içini karartma, ferah tutahhh çok teşekkür ederim:)) Nasıl mutlu oldum bunu duyduğuma :) 2021 Ocak ayında kimyasal gebelik olunca bu kez daha temkinli olmaya çalışıyorum :/
İçimi o kadar rahatlattınız ki kızlar anlatamam :)) Allah sizlerden razı olsun :)Kız bu bildiğin el sallıyor sana neresi silik hayırlı olsun