- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
Resmini at bakalım canım ne kadar var adetineee kaset testtede cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmini at bakalım canım ne kadar var adetineee kaset testtede cikti
Elimde 20 kusur var duruyor bende bı hafta kullanmıştım doktor sende göstermez diyince kaldı size 25 e vereyim olur mu o markaydı bende internetten almıştımYalnız ben 30 adet laboquick ovu testi nasıl 53 tl oldu ondayım hala ya 80-90 dan aşağı yok bizede söyleyin bizde alak
4 gun var resimde net degil cok ugrastim cekmek icinResmini at bakalım canım ne kadar var adetine
Bende gidip gebelik testi alayım 4..5 tane benimde ondan kalmadıElimde 20 kusur var duruyor bende bı hafta kullanmıştım doktor sende göstermez diyince kaldı size 25 e vereyim olur mu o markaydı bende internetten almıştım
Gebelikle ilgili düşük riskim var hamile kalamiyorum tedirginim lekelemem oldu de kadın doğuma bile gonderirben giderim acilede ne dicem bakmiyorlar ki basimda agriyo ama
Ben de alabilirim canimElimde 20 kusur var duruyor bende bı hafta kullanmıştım doktor sende göstermez diyince kaldı size 25 e vereyim olur mu o markaydı bende internetten almıştım
Bakayım arkadaş dönüş yapmazsa pazartesi göndereyim sanaBen de alabilirim canim
Beş dakika sonra normal test böyle çıktı yarın kan vercegm inşlhBenim de ilk gebeligimde bu kadar netti. Adetten iki gun once. Markadan markaya değişiyormuş ama bu net gibi duruyor. Obur türlü geldi gelmedi strese girersiniz dikkat etseniz sonra boşuna mi ettim diye üzülürsünüz. ben yerinizde olsam acıldeydım şuan
teşekkür ederim inşllah yarın vereceğimEvet tebrik ederim. Kan verin netlessin
Valla bana öyle dedi. Sende polikistik över var sende doğru göstermez dedi bilemedim bende ona bağlı kalmamak için denemedim bı dahaGerci bende pcoluyum ama
Hadi masallah hayırlı olsunBeş dakika sonra normal test böyle çıktı yarın kan vercegm inşlh
Bu mu acabaEver yumurta kalitesi ve sayısını artırıyır
Yaaa çok güzel maşallah Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah canim yumurtlama ne zamandiBeş dakika sonra normal test böyle çıktı yarın kan vercegm inşlh
bizim burdaki hastane cok zorrGebelikle ilgili düşük riskim var hamile kalamiyorum tedirginim lekelemem oldu de kadın doğuma bile gonderir
Hiç takip etmedim inanın hatta kış temzliğine girdm eşimle en fazla 3 defa birlikte olmşuzdr . İnşlh rabbim tüm isteyenlere nasip etsinYaaa çok güzel maşallah Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah canim yumurtlama ne zamandi
Amin inşallah canim sağlıkla ilerlesin insallahHiç takip etmedim inanın hatta kış temzliğine girdm eşimle en fazla 3 defa birlikte olmşuzdr . İnşlh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Atsana bakiyim bi ben bugün test yapamadım ama değerlendirme olmuştu gece...A R Y A kuzu ben bugün pik yakaladım. Zaten dün 17 mm idi, bugün herhalde 18-19 mm oldu. Pikim koyu oldu baya..Premom 1.25 diye hesapladı. İlk defa böyle oldu. Klomen içtiğim için geçen ayda böyleydi. Ama bu ay sadece hayıt suyu içiyorum, bir de inofolic combi kullanıyorum. Onların etkisi olmuştur diye düşünüyorum.. Senle benzer gidiyordu ya sana da söyleyeyim dedim. Çatlama da hemen olmazsa 2 gün sürerse sana gene söylerim :)
Valla alırım kuzum birkaç gün daha beklersen şu hamileliğim belli olsunElimde 20 kusur var duruyor bende bı hafta kullanmıştım doktor sende göstermez diyince kaldı size 25 e vereyim olur mu o markaydı bende internetten almıştım