- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
ya gecen ayda yapmistim ayni marka erken gebelik testi yine aynsii var yani cizgi dedigin gibi silik dursun bakalim regl bekliyim 4 gun kaldiFazla varsa elinde yap yoksa onuda yarın yap varsa silik çıkar yarında canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gecen ayda yapmistim ayni marka erken gebelik testi yine aynsii var yani cizgi dedigin gibi silik dursun bakalim regl bekliyim 4 gun kaldiFazla varsa elinde yap yoksa onuda yarın yap varsa silik çıkar yarında canım.
Canım filtreleme yaptım ama onda da görünmüyor yarın sabah ilk idrarinla tekrarlaatiyimda resimde gorunmuyor bakinca goruyorum ben yakalamaya calsiiyorum yine cikmiyo
Bencede bekle erken gebelik testleride çok güvenilir olmuyor bariz çizgi olmayıncaya gecen ayda yapmistim ayni marka erken gebelik testi yine aynsii var yani cizgi dedigin gibi silik dursun bakalim regl bekliyim 4 gun kaldi
bende yaptim onu gorunmuyor hic gozle bakinca gorunuyor reglmi beklicem ya ne olur ne olmazCanım filtreleme yaptım ama onda da görünmüyor yarın sabah ilk idrarinla tekrarla
Ever yumurta kalitesi ve sayısını artırıyırProwomen takviye mi
Bende de yok suan ama o dönem vajinismus tedavim yeni bitmişti 3 4 ay korundum sonra gebelık dusununce gün aşırı ilişki yordu halıyle o sebeple jel kullanıyordum dr um jel kullanma spermleri yavaslatabılır kullanrsan da su bazlı seyler kullan demsti.mutlaka bakıcam canım . doktorun ilişki esnasında orgazm olamayan kuruluk yaşayanlaramı önerdi acaba. bende öyle bir sorun yok çünkü.
Deneyeyim bakalim onumuzdeki ayEver yumurta kalitesi ve sayısını artırıyır
ay neden giymiyor zaten gorunmuyo sinir etti
Tabiki hamilesin suana kadar gordugum en net ikinci çizgi. Kan ver hemenKızlar adetime 5 gün var sizce hamilemiyim
Evet tebrik ederim. Kan verin netlessinKızlar adetime 5 gün var sizce hamilemiyim
Oyle gozukuyor canimKızlar adetime 5 gün var sizce hamilemiyim
yok fazla degil oldugu gibi yaptim 3 dakika icinde silik gorundu ekranda belli degil yarina tekrarlicam yineTesti tekrarla bnce canm. İdrarı fazla mı damlattın dağınık görünüyor.
Ya ikinci çocuguö olck inşlh baklm pazartesi kan vercgm darısı isteyen herkese inşlhTabiki hamilesin suana kadar gordugum en net ikinci çizgi. Kan ver hemen
Normal teste hiç çkmadı erken gebelik testnde çıktı biraz daha beklesem hayal kırıklıgna uğramamk içinEvet tebrik ederim. Kan verin netlessin
Benim de ilk gebeligimde bu kadar netti. Adetten iki gun once. Markadan markaya değişiyormuş ama bu net gibi duruyor. Obur türlü geldi gelmedi strese girersiniz dikkat etseniz sonra boşuna mi ettim diye üzülürsünüz. ben yerinizde olsam acıldeydım şuanNormal teste hiç çkmadı erken gebelik testnde çıktı biraz daha beklesem hayal kırıklıgna uğramamk için
ben giderim acilede ne dicem bakmiyorlar ki basimda agriyo amaBenim de ilk gebeligimde bu kadar netti. Adetten iki gun once. Markadan markaya değişiyormuş ama bu net gibi duruyor. Obur türlü geldi gelmedi strese girersiniz dikkat etseniz sonra boşuna mi ettim diye üzülürsünüz. ben yerinizde olsam acıldeydım şuan