- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cok hafif bi golge goruyorumhadi insallah gorursunuz
evet iste oyle gorunuyor telde elimde net goruyorum golgeyiBen cok hafif bi golge goruyorum
Gördüm gölgeyihadi insallah gorursunuz
Ee ne diyosun koşsana kan testine ben şimdiye koşmuştumevet iste oyle gorunuyor telde elimde net goruyorum golgeyi
Bende gördüm canım hemen mi cikdi.hadi insallah gorursunuz
Tamam canım haberlesirizValla alırım kuzum birkaç gün daha beklersen şu hamileliğim belli olsun
hemen cikti canim yarin sabah tekrar yapicamBende gördüm canım hemen mi cikdi.
kiz bi yerim agrimiyo ki daha bide 4 gn var reglye be diim ben simdiEe ne diyosun koşsana kan testine ben şimdiye koşmuştum
Saglıkla ilerlesinYa ikinci çocuguö olck inşlh baklm pazartesi kan vercgm darısı isteyen herkese inşlh
yok fazla degil oldugu gibi yaptim 3 dakika icinde silik gorundu ekranda belli degil yarina tekrarlicam yine
insallah canim benim Allah herkesin gonlune gore versin tez zmandaHayırlı olsun sımdıden canm
Amiiin kuzucuminsallah canim benim Allah herkesin gonlune gore versin tez zmanda
Süper hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhemen cikti canim yarin sabah tekrar yapicam
Evet her gün yapmıyoruz gün aşırı olucak şekilde denedik günlük olsa tutma şansı daha çok tabi ama üst üste 3 gün olmuyor maalesefCanım genelde hekimler spermde problem varsa günaşırı önerir hergün önermez
Adete yakın koyulaşma oluyo canım benimde böyle hatta daha koyu cikiyo. Boşuna harcama ovu testini gebelik testinden daha pahalı. İnşallah gebelik vardirKızlar bata son 6 gün bugünü de sayarsam.
Adet olacakmış gibi karın ağrılarım basladı baya baya. Ovulasyon testim gene koyulaşmaya başladı devam. Gebelik testi niyetine ovu testi yapıyorum bolluktan
Ben gördüm cnm İnşallah vardır kan verhadi insallah gorursunuz