- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Atın filtreleme yaparızkizlarr az once erken gebelik testi yaptim 2. cizgi gozle bakinca gorunuyor resim cekim dedim zumlamiyor yoksa gozlerim mi beni yaniltiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atın filtreleme yaparızkizlarr az once erken gebelik testi yaptim 2. cizgi gozle bakinca gorunuyor resim cekim dedim zumlamiyor yoksa gozlerim mi beni yaniltiyo
mutlaka bakıcam canım . doktorun ilişki esnasında orgazm olamayan kuruluk yaşayanlaramı önerdi acaba. bende öyle bir sorun yok çünkü.Şöyle kopyalayım onceki yorumlarda vardıda..
eski adı preseed idi suan ki adı prefert. Spermi direkt yumurtaya tasımasyla ünlenmiş bir jeldir kendisi efenim ilaveten beraberlikten once vajina içine aplikatorü yardmyla sıkılır sonra beraberlik olur. Her beraberlıkte kullanmstm ben. Bana doktorum onermisti normal jel kullanıyordum onlar spermi yavaslatr dıye onu onermstı. Sonra arastrdgmda gordum ki bu jel vesilesi ile gebe kalan cok kişi var. Hatta burada topikler bile acılms arastrabılrsnz sizde
atiyimda resimde gorunmuyor bakinca goruyorum ben yakalamaya calsiiyorum yine cikmiyoAtın filtreleme yaparız
Hala o fiyatta varsa linkk istiyorumTrendyoldan aldım canım
Kadın doğum doktoru.. Tüp bebek doktoru... Bizim çok ürolog ile işimiz yok. Ki ürolog vereceği tedaviyi ben zaten eşime uyguluyorum... Daha önce gitmişti. varikosel gibi bir durum yok bizde.. Doğuştan geçirdiği rahatsızlıktan ötürü..Üroloji miydi bu gittiğiniz Kadın doğum doktorumuydu
Prowomen takviye miEvet erken deniliyor ama özel e gitmiştim doktor yaptı ama benim tavsiyem hayıt otu incir falan yapmayın bir tanıdığım proloktini yükseldi ve daha zorlaştı gebelik size söylediğim takviyeleri deneyin pco varsa prowomen alabilirsiniz
Valla öyle aldım indirimde..n 11 den almışım pardon şimdi 8 kasım indirimi olacak ekleyin sepete hemen alın..buraya ekleyimYalnız ben 30 adet laboquick ovu testi nasıl 53 tl oldu ondayım hala ya 80-90 dan aşağı yok bizede söyleyin bizde alak
Kafada bitiriyoruz hep o yüzden kaybediyoruz belkide.. Umarım yanılırsın canımHaklısın. Ben umudum oldugundan değilde, içimden gelmiyor yapmak, bu ayda olmadı diye kabul ettim regl olmamış olsamda daha
attim net gorunmuyo bakinca yoruyorum kaset test var onuda yapsam miAtın filtreleme yaparız
N 11 hemen bugün indirimde kaçırmaYalnız ben 30 adet laboquick ovu testi nasıl 53 tl oldu ondayım hala ya 80-90 dan aşağı yok bizede söyleyin bizde alak
Ben gördümmay neden giymiyor zaten gorunmuyo sinir etti
attim net gorunmuyo bakinca yoruyorum kaset test var onuda yapsam mi
Sabah ilk idrarla yapinattim net gorunmuyo bakinca yoruyorum kaset test var onuda yapsam mi
attim net gorunmuyo bakinca yoruyorum kaset test var onuda yapsamAtın filtreleme yaparız
ay bekleyemicem sabahi goruyorum bennn
Fazla varsa elinde yap yoksa onuda yarın yap varsa silik çıkar yarında canım.attim net gorunmuyo bakinca yoruyorum kaset test var onuda yapsam mi
Hep tükenmiş bi tane var 40mllikKendi sitesinde var. Her halde ismini kirletmişlerdir kendi sitesinden satıyor. Bende daha önce araştırmıştım ama unutmuşum. Sabah sipariş verdim. Hemen kargolamışlar..