Bilemiyorum ben tohumunu kullanmıstım.Hayıt tohumu hapı işe yarar mı onu almayı düşünüyorum ben ama bi de jel zararlı değil mi ya
Oda iyi mis kız valla olsun sağlık olsun canım insAllah güzel haberler alırız hep birlikteBen her ay kendime söz veriyorum yapmiycam diye soluğu eczanede alıyorum eşim bile artık test almaya gtmiyo tanıdılar artık beni diyorçevremde 4 tane yakın eczane var bu ay heosine tek tek gttim 25 lira abla ama 20 ver yeter diyo kız artık indirim bile yapıyor daimi müşteriyim çünkü
Bekle canım aynen bende 8 gün kaladan aceba dedim aceba dedim 5 gün kala çıkmadı bakalım bat 7 Kasım canımBeklicem canım hatta 6gun mu beklesem diyorum
Bence bebektir o bebek3.yumurtlama yolda mı diyenler?
Yoksa artık bebiş bence diyenler ahhaha
@zahrada @larissa123 M mavili_yeshll @Princess91dofh @A R Y A
İnşallah canımOda iyi mis kız valla olsun sağlık olsun canım insAllah güzel haberler alırız hep birlikte
En iyisi gününü beklemek de işte sabirsiziz çok ilişki sonrası hemen öğrenmek istiyoruzBekle canım aynen bende 8 gün kaladan aceba dedim aceba dedim 5 gün kala çıkmadı bakalım bat 7 Kasım canım
Aynen canım banada geçmiyor ama olacağım sanırım hissediyorum bende olacağımi sankimEn iyisi gününü beklemek de işte sabirsiziz çok ilişki sonrası hemen öğrenmek istiyoruzbu ay hele zaman hiç gecmedi
O jeli nasıl uyguladın nasıl kullandın hiç jel kullanmadım bilmiyorumBilemiyorum ben tohumunu kullanmıstım.
Jel spermi öldüren bir jel değil. Hatta spermi direjt yumurtaya taşıması ile ünlenmiş be iş için hazırlanmıs bir jel.
Jel adı nedir nasıl kullandın canım biraz bilgi verirmisinBilemiyorum ben tohumunu kullanmıstım.
Jel spermi öldüren bir jel değil. Hatta spermi direjt yumurtaya taşıması ile ünlenmiş be iş için hazırlanmıs bir jel.
O jeli nasıl uyguladın nasıl kullandın hiç jel kullanmadım bilmiyorum
Pre-seed di ismi.Jel adı nedir nasıl kullandın canım biraz bilgi verirmisin
Düzenli olarak 2 aydır kullanıyorum hem kilo verdiriyor hem polistlik overim varGliforun yumurtaya faydası varmi Ben unsilin direnci için kullaniyorum
Ayyy artık bebiş olsun inşallah3.yumurtlama yolda mı diyenler?
Yoksa artık bebiş bence diyenler ahhaha
@zahrada @larissa123 M mavili_yeshll @Princess91dofh @A R Y A
Adet oldunuz muAkıntım basladi benim ya adet mi olucam acaba
Bakalım şimdi doktora geldim erken gelmişim saatimi bekliyorum aşılama olcam kist oluşumu var mı her şey yolunda mı bakcak ona göre aşılama günü verecekBilemiyorum ben tohumunu kullanmıstım.
BaYarin sabah yapicam insallah pek umidim yok ama
Glifor insülin direncini kırıyor ve yumurtanın üzerindeki baskıya etkisi varBenim yumurtama baktı bugün glifor a devam dedi. Faydası neyse artık.
Gözünüz aydın gebelik var ikinci çizgi hemen mi ciktiGünydın kızlar bat a 4 gün var sizce nedir çok saskınım suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?