Kaset testte yaptım çıkmadı ya canım ondan öyle oldumNiye yarım kaldı canım? Cizgi gayet belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testte yaptım çıkmadı ya canım ondan öyle oldumNiye yarım kaldı canım? Cizgi gayet belli
Hakkımızda hayırlısı canım benim 2 tane var 3. İstiyoruz 6. Ay olacak bu ayda olmazsa 2sinde ilk ayda kalmıştım kendiliğinden gerçi onları 21 ve 22 yaşında yaptım şimdi 31 yaş da bi etken senin ilk mi olacakİnsallah senın olumlu sonuclanır kuzum bende sadece 1 kere haziranda denemiştim tutmamıştı
Canım erken yapmışsın ben geçen ay kimyasal yaşadığın için bu ay 15 gün dolmadan test yapmicam . Geçen ay 13 gün tek cizgiydi 15 gün ikinci çizgi silik çıktıiğnenin 9. Günü neden silikleşmiyo ki acaba ben mi acele ediyorum 2 gün önce de böyleydi
Gecmis olsun canım Sabırsızım sanırım biraz senin kaçıncı günCanım erken yapmışsın ben geçen ay kimyasal yaşadığın için bu ay 15 gün dolmadan test yapmicam . Geçen ay 13 gün tek cizgiydi 15 gün ikinci çizgi silik çıktı
Bu ay yine takibe başladık. Pazartesi iğne vurulucam bende.Gecmis olsun canım Sabırsızım sanırım biraz senin kaçıncı gün
Hayırlısı inşallah nasipte varsa olur zaten yoksa ne yapsan boşBu ay yine takibe başladık. Pazartesi iğne vurulucam bende.
Hadi inşallah tutmaz adet olursam alayım birde öyle deniyelim
Benım ilk olacak canım 27 yasındayım.:) bende haziran-temmuzda denedim sonra ara verdim sigortadan dolayı. Simdi gene basladımHakkımızda hayırlısı canım benim 2 tane var 3. İstiyoruz 6. Ay olacak bu ayda olmazsa 2sinde ilk ayda kalmıştım kendiliğinden gerçi onları 21 ve 22 yaşında yaptım şimdi 31 yaş da bi etken senin ilk mi olacak
Ben hiç kullanmadım ovu. Ama buralardan gördüğüm kadarıyla söyleyim değerlendir bi kaç günü bi zararı olmaz yanikızlar bugün değerlendirilmeli mi?? yumurtlama olmuş mu?
Kuzum cok yenı ama belli.. biraz idrara sıkış 2 saat sıvı almadan yap kaset testiKaset testte yaptım çıkmadı ya canım ondan öyle oldum
Hayırlısı inşallah canımBenım ilk olacak canım 27 yasındayım.:) bende haziran-temmuzda denedim sonra ara verdim sigortadan dolayı. Simdi gene basladım
Aynen öyle hayırlısı Allah'tanHayırlısı inşallah nasipte varsa olur zaten yoksa ne yapsan boş
Ama test yaptim bu sabah negatif malesefAdet oldunuz mu
Kaç gün geçti ki adet canm.Test yaptim malesef negatif