- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Bu gebelik bence hayırlı olsun:)))Günydın kızlar bat a 4 gün var sizce nedir çok saskınım suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gebelik bence hayırlı olsun:)))Günydın kızlar bat a 4 gün var sizce nedir çok saskınım suan
Tesekkür ederim canım ama suan yaptım kaset test yaptım hemen ardından negatif çıktı o da anlayamadım yanlışmı bu acabaaGözünüz aydın gebelik var ikinci çizgi hemen mi cikti
İnsallah canım ama suan hevesim yarım kaldı sankiBu gebelik bence hayırlı olsun:)))
Erken gebelik daha hassas oluyor bu konuda ama bilemedim en sağlıklı gününü bekle canim kan verirsinTesekkür ederim canım ama suan yaptım kaset test yaptım hemen ardından negatif çıktı o da anlayamadım yanlışmı bu acabaa
Hayrlısı olsun kan verin hemenGünydın kızlar bat a 4 gün var sizce nedir çok saskınım suan
Aynen canım öyle yaparımErken gebelik daha hassas oluyor bu konuda ama bilemedim en sağlıklı gününü bekle canim kan verirsin
Teşekkür ederim insallah dogrudurHayrlısı olsun kan verin hemen
Yumurtlama olmak üzere akşam üstü tekrar yaparsanız pik olur muhtemelen
İnşallahTeşekkür ederim insallah dogrudur
Ben aşılama olcam da bi zararı olur mu Kİ doktordan çıktım ve yumurtalık ların öncekine göre çok çok iyi hatta şenlenmişler dediBeraber olmadan 5 dakika öne. Aplikatorleri var içinde 5 ml çekip vajina içine sıkıyorsun..
Bu şekilde.
benim bu testlerle alakalı pek bilgim yok sizce bugün değerlendirilmeli mi?Yumurtlama olmak üzere akşam üstü tekrar yaparsanız pik olur muhtemelen
Ben dün kan testi verdim cikmadiKızlar bat 10 kasım olanlar test yapıyor mu? 4 gün var kasette çıkar mı
Niye yarım kaldı canım? Cizgi gayet belliİnsallah canım ama suan hevesim yarım kaldı sanki
Canım bekle 13.güne kadar cıktı bendeiğnenin 9. Günü neden silikleşmiyo ki acaba ben mi acele ediyorum 2 gün önce de böyleydi
Beklemek çok zormuş Allah yardım etsin isteyen herkese ilk tedavim olduğu için tecrübem yok meraktan çatlicamCanım bekle 13.güne kadar cıktı bende
Hadi inşallah tutmaz adet olursam alayım birde öyle deniyelimPre-seed di ismi.
Suanda prefert olarak değişmiş.
Beraber olmadan 5 dakika önce aplikatorü ile 5 ml vajina içine sıkıyorsun sonra beraber oluyorsun. Ben her beraberlik te kullandm. Yani adet bitiminden hemen sonra ilişkiye baslıyorsun bir sonraki döneme kadar gün aşırı ilişki olacak şekilde, her sefernde bu jeli de kullandm.
Önümüzdeki ay bnde tekrar alıcam bakalm gene işe yarayacak mı haber veririm
İnsallah senın olumlu sonuclanır kuzum bende sadece 1 kere haziranda denemiştim tutmamıştıBeklemek çok zormuş Allah yardım etsin isteyen herkese ilk tedavim olduğu için tecrübem yok meraktan çatlicam