Merhabalar kızlar
Doktora gittim, geldim
Regl olduğum için vajinal muayene istemedim
Ultrasonla baktı, yumurtalıklarda suan bi sıkıntı görünmüyor dedi
Eşimin ve benim yapılan tüm testlerini götürdüm
Hepsine baktı, bunlarda herhangi bi sıkıntı görmüyorum
Zaten çok detaylı yaptırmıssınız tüm tetkikleri dedi
Terstlerimi tekrarlamak ister mi diye sordum
Hormonlar anlık değişiyor bu bize yeni bilgiler vermez aslında, amh da bi senede 3,45 ten çok fazla aşağılara düşmemiştir diye düşünüyorum dedi
Bi işlem düşünürsek hemen o zaman bakılır hormonlara dedi
Su durumda ne yapabiliriz diye sordum
Bundan sonraki aşama tüp bebek yada aşılama dedi
Ama devlet hastanesinde 3 yıllık evlilik sartı varmıs, daha erken yapılabilmesi için ya amh ta ciddi düşüklük olması lazım veya erkekte önemli problemler olmalıymıs
Özelde düşünürsen benim fikrimce aşılama değil de direkt tüp bebek denemek daha mantıklı dedi
2 3 aşılama bi tüp bebek masrafı neredeyse dedi
Zaten sizin gibii sorun olmayan çiftlerde aşılama çok önermiyorum, genelde spermde sadece hız problemi olan hastalarda sonuç alıyoruz aşılamada diğer türlü doğal yolla gebelikten bi farkı yok ha kendiniz denemişsiniz ha aşılama denemişiz dedi
Aralık reglinde gidip ocak gibi düşünüyorum geç kalmıs olur muyum bikaç ay önemli mi sizce dedim
Bizim için suan yaptırmanla 35 e kadar yaptırmıs olmanın bi farkı yok yaş 40 üzeri olursa değişiyor tüm denge dedi
O yüzden bikaç ay bekleyebilirsin ama en öenmlisi psikolojik olarak kendini su dönemde hazırla süreç çokta kolay değil
Olumlu sonuçlanma ihtimali olduğu gibi olumsuzda olma ihtimali var, bunada hazır olmak lazım dedi
MaviSasa234 M mavili_yeshll A ayisigi-28 @ejce Papatyamveben-Mavi MaviHayallerim A R Y A Yusra-61