Sizin testi görünce ben de az önce erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktıUmarım benim de pozitif çıkar sizin belirtileriniz nelerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin testi görünce ben de az önce erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktıUmarım benim de pozitif çıkar sizin belirtileriniz nelerdi
Yaaa kuzu bunu bende aldım yalancı ikinci çizgi çıkarıyor diyorlarTrendyoldan aldım bekliyorum bakalım. Bugün gelirse yarına erken gebelik yapacağım gelmezse normal kaset test alınca da 12 tane almam
Bu şekildeemriyo dondurma nasıl bişey bilmiyorum ne oluyor öyle olunca
sonuc ne gecikmen yada regl var mi ?Mavigrill canım benide ekleyebilirmisin tahmini bat 2 kasım
Aynen kuzu, imkan varken kullanmak lazımAmin canım inşallah bakalım Bnde 15 inde gideyim de herşeyi buraya yazarım zaten ama bizim 4 sene bitti o yüzden rapor çıkartmak istyrm bn
dondurulmuş embriyo daha sonra kesin mi peki hamile kalmaBu şekilde
Sonradan yind düşünürsen tüp bebek o embriyoyu transfer ediyolar
Onun maliyeti daha az, 5 bin civarı mesela koçta oda
Evet kuzu biliyorum takip ediyorum seni
Doktorada ocakta baslasam geç kalırmıyım sizce dediğimde gidersin özele tüp bebek yaptırmak isterim dersin baslarsın işlemlere o önemli değil önemli olan psikolojik olarak hazır olman dedi zTen
Süreç kolay değil, özellikle biz kadınlar için daha zor
Kendini bu sürece hazır hissettiğinde basla dedi
Benim üç yıl sartını doldurmam için daha bi senem var =) bikaç ay olsaydı bekler aşılama denerdim devlette belki en ama bi sene bekleyebilceğimi zannetmiyorum
Hayırlısı kuzu hepimizi için
Seni çok iyi anlıyorum. Bende kimseye anlatmayacağım. İnsanlara açıklamak istemiyorum çünkü herkes anlayışlı yaklaşmıyor. Güzel şeyler olacak inanıyorumSaol kuzuu
Kendimi su bi iki aylık süreçte ikna etmem lazım sanırım
Zaten burası olmasa danıscam kimse yok
Bu süreçlerden kimsenin haberi yok, insan bahsedemiyor yakınlarına sürekli bi soru yağmuru
Burda fikir alıyoruzda birbirimizden bi yollara çıkıyoruz işte
Hayırlısı olur umuyorum hepimiz için
Bulundugun ilin plaka numarası ile (01hsl.com) gibi yazıyorsun canim iki giriş var vatandaş girişinden yapıyorsun TC gir doğum yılı gir barkod no gir doğrulama kodunu yaz sonuçlarının eskilerde dahil görürsunKızlar biri demişti ki sağlık ocağından test yapınca 2 saat sonra halk sağlığı gov'dan sonuca bakabiliyorsun, ben bulamadım. Nasıl bakabilirim? Mavigrill sen bakmıştın heralde canım
31 yasındayım kuzuAnladım canım.
Özelde ise o sıkıntı değil en güzeli kendini hazır hissedene kadar dene, belki o sırada olacak daha çok uzun senen olmamış bilemezsin. nasip ne zaman geleceğini çok takılıp oldu mu olacak mı yorma kendini böyle şeylere. Valla ben yerinde olsam aşırı acele etmezdim acele edecek birşey varsa ederdim de. Amh güzel tüm tetkitler iyiyse salardım. Biraz daha denemenin zararı olmazdi.
Gerçekten tüp için çok iyi odaklanman lazım psikolojik maddi manevi yani hazır hissedince başlarsın. Peki yumurtlama takibi yapıldı mı? Ilacla vesaire sana ?
Gecikdim canim, benim için bir ilk bakalım Allah hayıra çıkarsınsonuc ne gecikmen yada regl var mi ?
o zaman hayırlısı artık ne diyelimYaaa kuzu bunu bende aldım yalancı ikinci çizgi çıkarıyor diyorlar
Canım ben hiçbir şey uygulamadım. Ovülasyon testi filanda takip etmedim. Zaten ilk denememiz olduğu için tecrübesiz sayılırım. Rabbim ol deyince oluyor. Herkes için dua ediyorum. Allah'ım isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahHamile kalan arkadaşlarıma tekrar tebrik ediyorum Allah'ım en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah ilişkiden sonra nasıl bir pozisyonda duruyorsunuz sıcak su torbasının deneyen var mı aranızda bu ay nasıl hamile kaldığınızı bize de söylerseniz çok mutlu oluruz şimdiden çok teşekkür ederim
Benimde 8 gün var siz ne güzel ğebelik haberi aldınız ben daha test yapmadımBenle aynısın o zaman sende benımde 8 gün var bata canım
bence 2 gün kalmış testi yapabilirsin. Ben reglime 3 gün kala yaptım kaset testte ilk idrar olmadığı halde çok net çıktı. ama geç döllenme olduysa çıkmayabilirde tabi. Sen testini yap çift çizgi görürsen ne mutlu sana, görmezsen regli olana kadar umutsuzluğa kapılmak yok bekle :))Hamile kalan tüm dostlarımızı tebrik ediyorum Allah sağlıkla ilerletsin bu süreci. Adetime 2 gün kaldı herhangi bir adet belirtim yok. Dün gece çok afedersiniz gaz ve şişkinlikten Uyuyamadım ve gaz yapacak bir şey de yemedim tabi şeytan dürttü netten baktım hamilelik belirtisi olabilirmiş bu durum ama yine de umitlenmek istemiyorum sizce ne zaman test yapayım elimde kaset test var iki farkli markanın ?
O kadarını bilmiyorum kuzu hiçdondurulmuş embriyo daha sonra kesin mi peki hamile kalma
MANTIKLI ASLINDA . BENİM TÜP BEBEKLE ANNE OLAN KUZENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOM VAR DİYORDU ANLAMAMIŞTIM BU DEMEKKİO kadarını bilmiyorum kuzu hiç
Ama oda tüp bebek denemesi gibi, bi kesinliği yoktur
Ondaki avantaj maddi anlamda
Yani şöyle ilk etapta tüp bebek denerken 20 bin lira gibi bi ücret ödüyosun mesela
O sırada fazla embriyon varsa 2 bin civarı gibi bi ücretle domduruyosun
Diyelim yaptırdığın tüp bebek tutmadı, yada o tuttu bebeğin oldu
Sonra bi sene sonra yine tüp bebek denemek istedin
O zaman tekrar 20 bin değilde 5 bin civarı yani nerdeyse dörtte bir fiyatla o embriyoyu koydurabiliyosun
Yok daha tam çatlamamışAy artık çatlamış di mi?
Aynen tabi mantıklı kuzuMANTIKLI ASLINDA . BENİM TÜP BEBEKLE ANNE OLAN KUZENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOM VAR DİYORDU ANLAMAMIŞTIM BU DEMEKKİ