- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
Canım benimde 279 çıktıHaber ver mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde 279 çıktıHaber ver mutlaka
Hayirli olsun canimmmm Belietilerin neydi özellikle kasik agrisi bezaman basldi yumurtlamadan sonra?Kızlar bir haber de benden, adetime 7 gün var dayamadım yine test yaptım Bulantım ve kaşık ağrılarım belirginleşince dayanamdim testi yaptım. Gün içindeki ikinci idrarımve sonuç pozitif. Dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım Allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Canım çıktımı sonucunValla açıkcası ben ped bile takmıştım gelicek gibi hissiyat vardı ki hala var ama yinede işte umud ediyoruz bi deniyim dedim pozitifi gördüm hamilelik belirtisiyle şuan regl olma hissiyatı bence aynı. Ama tabi kasık batmalarım oluyo hep. . 5 gün var daha ben geçen hafta yaptığımda negatifti oyuzden yapsan negatifi görsen moralin bozulur hiç elleme. Gecikirsen yap daha iyi o strese sokma hiç kendini akışa bırak
Gözün aydın canimmm.darisi bizlere.Canım benimde 279 çıktı
Çıktı çıktı 230Canım çıktımı sonucun
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bi sorunun varmıydı bide ne zamandır deniyorsunuzKızlar bir haber de benden, adetime 7 gün var dayamadım yine test yaptım Bulantım ve kaşık ağrılarım belirginleşince dayanamdim testi yaptım. Gün içindeki ikinci idrarımve sonuç pozitif. Dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım Allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Benim tsh 3. 19 çıktı doktor 2 buçuğun altında olsun dedi ben de dahiliye gitcem umarım ilaç verir normal deyip vermeyebilirKızlar size birsey sorucam bilginiz varsa yazabilirseniz sevinirim smdi biliyorum tsh yüksekliği azda olsa gebeliğe engel birde benim insulin direncim vardi glifor kullandim onu hallettik ama yinede kullan dedi sanırım hamile kalınca biraktiricak tsh de 3 ay önce 5.4 tü benim ama geçen ya 4e inmis dedim ki tsh indiren Bi ilaç verseniz kullansam bana dediki senin troidine baktık normal dedi oyuzeen gerek yok ilaca dedi benimde aklıma takıldı ozaman neden yüksek bu tsh kendisi nası indi onuda anlamadım inşallah daha da iner
Doktor bana dün diofol verdi canm yarari olurmu bilememHmm. Peki sağlıklı yumurtlama için onerebileceginiz bı vitamin ilaç varmı? Bende çikolata kisti var amh 2.65 çıktı her ay ovu takibinde yumurtlamam oluyo ama sağlıksız yumurtlama heralde çünkü başka bı sorunumuz yok 1 sene oldu hala yok
Gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınaza alın inşallahKızlar bir haber de benden, adetime 7 gün var dayamadım yine test yaptım Bulantım ve kaşık ağrılarım belirginleşince dayanamdim testi yaptım. Gün içindeki ikinci idrarımve sonuç pozitif. Dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım Allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Benim prolaktin de 42 sanırım stres yaptığımız için yükseliyorReggl oldum demiştim yeni bat tarıhı 28 kasım doktora gittim prolaktınım gene yükselmiş acaba neden yaa 41
Amin canım inşallahGözün aydın canimmm.darisi bizlere.
Hayırlısıyla gelsin bebişinKızlar bir haber de benden, adetime 7 gün var dayamadım yine test yaptım Bulantım ve kaşık ağrılarım belirginleşince dayanamdim testi yaptım. Gün içindeki ikinci idrarımve sonuç pozitif. Dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım Allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Hayırlısı olsun canım hakkında 7 gün kala erken test mi canım belli olmaz genelde ama erken gebelik testini yaptınız acebaKızlar bir haber de benden, adetime 7 gün var dayamadım yine test yaptım Bulantım ve kaşık ağrılarım belirginleşince dayanamdim testi yaptım. Gün içindeki ikinci idrarımve sonuç pozitif. Dualarınıza beni de ekleyin sağlıkla kucağıma alayım Allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Hayırlısıyla gelsin bebişin canımCanım benimde 279 çıktı
Gözünaydın canım hayorlısıyla gelsin bebişinÇıktı çıktı 230
Turk kahvesi içmiyorum diğer kapsül kahveden içiyorum teşekkür ederim yinede cevap içinEtkiler canım Türk kahvesi bide sert vücuduna kafein yüklüyorsun çok tiryakisiysen azalt ve hafif kahve iç sütlü kahve yada Osmanlı kahvesi onlar hafif oluyo