- 27 Temmuz 2010
- 851
- 1.065
kızlar bu aylarda nasıl besleniyorsunuz neler yiyiyorsunuz fikirler sunalım haydi.
ben günde bir yumurtamıı yiyiyorum mutlaka süt kahvaltıda içiyorum bir kase yoğurt tabi yemekde yiyiyorum öğlen.
birde kızlar bal aldım balın içine fındık ceviz gibi şeyleri ezip attım birde susam bir kaşık yiyiyorum hergün sabah aç karnına pekmezde içiyorum.bu ballı karışım iyi oluyor çocuğa kiloda yapıyormuş helede susam kilo yapıyormuş.bol yeşillik yiyiyorum yemeklerin yanında ilk çocuğum zayıf doğdu inş bu sefer iyi ve sağlıklı olur.
Bende söyleyim.
Sabah evden çıkmadan 2 çay kaşığı pekmez yiyorum. İşe gidiyorum. Kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin 1 yumurta haşlama ve portakal suyu. Aralarda badem fındık süt. Öğle yemeği ne varsa ofiste. Akşama da yemekte ne varsa ve bol meyve badem fındık ceviz gibi şeyler.
Şimdilik özel birşey yapmıyorum. Bunları zaten daha önceden de yapıyordum. Ama şimdi özellikle balık ve kırmızı et tüketimini arttıracağım. Ben balık hiç yemem şimdi haftada bir yiyeceğim. Kırmızı ette de çok fazla demir varmış. Dr bana mutlaka kırmızı et bol tüket dedi. Bunların dışında bol sebze ki yeşilliklere bayılırım. İçki sigara zaten kullanmam. Cips kola gibi şeyleri severim ama diyet dolayısı ile yemezdim.