Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ahh canım ALLAH razı olsun yaparım tabi..ben dualarımın yüzü suyu hürmetine kavustum yavruma buna yürekten inanıyorum..yürekten isteyen hiçkimseyi rabbim geri cevirmeyecektir.

amin canım bende buna çok inanıyorum rabbim dualarımı kabul ettiii ne kadar şükretsem azdır.

kızını allah bağışlasın canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş gönlündeki gibi olur.aralarında kaç yaş olacak peki?

sağol canım teşekkürler cümlemizinkini inş.kızım ekimin 1inde 4 den gün aldı temmuzda doğum olursa inş kızım 4 ünü dolduruyor nerdeyse ekimde 5inden gün alacak yani.doğumdan 3 ay sonra.

bende baktımm benimde erkek gösteriyo haklısın allahtan başka kimse bilemez sadece bi oyun gibi düşünürsek bakalım tutacak mı :)

aynen herkes cınsıyetını ogrendıkten snra yazar artık bı cın takvımındekı sonucu bı gercektekı aynı mı bakalım çin takvımının guvenılırlıgını ölçecez burda:)

beren arkadaşımızın dediği duayı yapalım el mubdiu ALLAHın verdiği can ALLAHa emenet olsun inş o zaman hiç birşey olmaz.

tabi canım oyun gibi çin takvimi.ALLAHIM her bir yerini öyle güzel yaratıyorki hayırlısı olsun

bunları düşünmek bile beni çok heyecanlandırıyo biliyo musun?rabbim ne büyükk.
düşünsenize kızlar içimizde bir can yoktan varoluşa geçti ve bizim içimize nasip etti bunu.rabbim bizi ne büyük duyguyla taçlandırdı allahım herkese nasip et .

düşünsenize kızlar içimizde bir can yoktan varoluşa geçti ve bizim içimize nasip etti bunu.rabbim bizi ne büyük duyguyla taçlandırdı allahım herkese nasip et .

amin bitanem..evlat hasreti ile yanan herkesin rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

acaba yarın ben kalp atısınıda duyabilir miyim ki?

ben dün bakmıştım vajinal usg ile en erken 5+4 te görülüyomuş karından da en erken 6+4 teymiş hadi inşallah beni en çok korkutan kalp atışları zaten çünkü 2 hamileliğimde de nasip olmamıştı duymak.inşallah sen duyarsında bana umut olursun.

amim cnm amin çok güzel bir duygu gerçekten her bir parçası öyle değerliki rabbim özenerek yaratıyor şükürler olsun.herkese nasip olsun inş

beren arkadaşımızın dediği duayı yapalım el mubdiu ALLAHın verdiği can ALLAHa emenet olsun inş o zaman hiç birşey olmaz.

inşallah canımm inşallah bide özellikle eşlerinize de yaptırın.bakın şöyle diyo açıklama;

Bünyesi düşük yapmaya müsait olan kimseler eşleriyle birlikte bu ism-i şerifi okumaya devam ederler ve biiznillah sıkıntılarından kurtulurlar.

ben dün bakmıştım vajinal usg ile en erken 5+4 te görülüyomuş karından da en erken 6+4 teymiş hadi inşallah beni en çok korkutan kalp atışları zaten çünkü 2 hamileliğimde de nasip olmamıştı duymak.inşallah sen duyarsında bana umut olursun.

o zaman benim duyulması biraz zor gibi benim yarın 5+2 oluyor daha cok küçücük..kesenin içinde noktayı göreyimde o bile yetecek bana canım..dua edin bana nolur yarın akşam güzel haberler alayım kızlar..

ayşe mi gelcek yoksa:KK52::KK52: bende normalde turşu canavarıyımdır ama pek turşuyla aram yok su ara .. her gun bı ton balıgı yıyorum bı ballı sut ıcııyorum bı avuc cevız yıyıorum

maşallahh benim canım bol bol meyve istiyo yüreğim yanıyo sankiiii birde kahvaltılık birşeyler istiyorummm annem olsa yapardı bana güzel yemekler benim pek kendi yaptığım yemekle aram yokkk:KK31::KK55::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

inşallah canımm inşallah bide özellikle eşlerinize de yaptırın.bakın şöyle diyo açıklama;

Bünyesi düşük yapmaya müsait olan kimseler eşleriyle birlikte bu ism-i şerifi okumaya devam ederler ve biiznillah sıkıntılarından kurtulurlar.

sağol canım yapacam bunu allahın 99 ismi gibi güzel mübarek dua.her bir isim ayrı anlam içinde ayrı sıkıntıya birebir.

sağol canım teşekkürler cümlemizinkini inş.kızım ekimin 1inde 4 den gün aldı temmuzda doğum olursa inş kızım 4 ünü dolduruyor nerdeyse ekimde 5inden gün alacak yani.doğumdan 3 ay sonra.

allah tam zamanında nasip etmiş o yılları görmek bu bebeşinde nasip olur inş ve bizlerede ilkler ,ikinciler nasip olsun inş.

o zaman benim duyulması biraz zor gibi benim yarın 5+2 oluyor daha cok küçücük..kesenin içinde noktayı göreyimde o bile yetecek bana canım..dua edin bana nolur yarın akşam güzel haberler alayım kızlar..

etmezmiym hiç canım emin ol yarın senden gelecek sonuçları dört gözle bekliyorum kendim içinde çok korkuyorum allahım önceki yaşadıklarım acıları bunda yaşatmasın bu kez kucağıma almak nasip olsun vee buradaki tüm bekleyişlerimiz doğumlarımıza olsun rabimm.

X